kamilqax95x Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='kamilqax95x'][CENTER][SIZE=7][B]!! UWAGA !![/B][/SIZE] [SIZE=5][B]Cena plakatów została zmieniona z [COLOR=magenta]25[/COLOR] na [COLOR=magenta]20 zł !![/COLOR] :razz::cool3:[/B][/SIZE] [SIZE=5][B]Mam nadzieje ze teraz Wam będzie bardziej pasowała : )[/B][/SIZE] [B][SIZE=3][U]Pozdrawiam Kamila[/U][/SIZE][/B] [/CENTER] [/QUOTE] Zapraszam na bazarem bardzo się przydadzą w ogłaszaniu psów bo się rzucają w oczy :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-%21%21NOWA-Ekstra-cena-%21%21-do-30.12.2010"]http://www.dogomania.pl/threads/198212-Plakaty-dla-Waszych-pasiak%C3%B3w-pomoc-ttb-szczecin-!!NOWA-Ekstra-cena-!!-do-30.12.2010[/URL] Quote
magda z. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Madzia - wysłałam 3 psy. Buziole kochana. Quote
magda z. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Zrobiłam kilka ogłoszeń Felkowi z wybiegu - mix pinczer i Atosowi - temu husky/malamut oddanemu przez właścicieli, bo wczoraj Ania mówiła, ze on tak bezruchu wciąż siedzi i nie reaguje na otoczenie, szybko musi dom znaleźć Quote
magda z. Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Nasza dalmatynka szuka transportu do Mysłowic na Śląsku - dziewczyny od kropków mają dla niej dom. Czy ktoś będzie jechał na święta w tamtą stronę? Quote
magda z. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Opcja transportowa zmienia kierunek na Warszawę, bo na Śląsku miał być dt, a teraz mamy już opcję stałą Quote
astridq Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Wracam na chwile do tematu Timo-boksera. Ma założony wątek na bokserach i prawdopodobnie trafi pod skrzydła fundacji. Byłam dzisiaj u niego i go obfociłam i takie tam. Faktycznie mieszka na Warszawskiej, powód oddania -do teście wprowadzają się dzieci-nie są przyzwyczajeni do psów. To tyle, sprawa się raczej ułoży ;) Quote
magda z. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Fajnie - boksie są sprawną fundacją i naprawdę pomagają:) Majka od Beaty własnie pojechała do adopcji, Beata wraca od ZuziaM:multi::multi::multi: Quote
kasia310 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='magda z.']Fajnie - boksie są sprawną fundacją i naprawdę pomagają:) Majka od Beaty własnie pojechała do adopcji, Beata wraca od ZuziaM:multi::multi::multi:[/QUOTE] Oooo, ale fajnie, bardzo się cieszę:loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='astridq']Wracam na chwile do tematu Timo-boksera. Ma założony wątek na bokserach i prawdopodobnie trafi pod skrzydła fundacji. Byłam dzisiaj u niego i go obfociłam i takie tam. Faktycznie mieszka na Warszawskiej, powód oddania -do teście wprowadzają się dzieci-nie są przyzwyczajeni do psów. To tyle, sprawa się raczej ułoży ;)[/QUOTE] no cóż ... dziadek gada każdemu co innego ktoś się wprowadza to znowu imprezowanko będzie ... Quote
magda z. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Szkoda tego boksia, bo one rzeczywiście nie są specjalnie długowieczne odnowiłam allegro zbiorowe i Cyrylki, a za pół godziny Ramzesa, jak się zakończy Quote
kasiunia1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 P. kasieńko mam nadzieje że nie zapomniano o mnie :p. Czekam cały czas aż pani będzie jechała do schronu bo dawno nie słyszałam aby pani tam była. Teraz od środy będę miała przez dobry czas wolne więc o każdej porze dnia i nocy pojadę. Bardzo mi zależy bo strasznie się stęskniłam i za psiakami i za panią :loveu: Czekam na odpowiedź! Quote
magda z. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Oficjalnie Majkę "wyrzuciłam" z pierwszej strony;) Wczoraj Beata dostała sms'a, ze dziewczynka jest grzeczna. Wróciła we mnie wiara, ze te ogłoszenia mają jakiś sens. Na początek dodam tez linki do ogłoszeń psów spoza schroniska, których zdjęć nie mam na podorędziu, a one też szukają domu. Brakuje mi jescze 2 psów spod Leśnej, bo nie mam zdjęć i Beata obiecała foty psa z Lubania, który teraz u niej w kojcu jest oraz wybranych kotów. macie coś jeszcze? Quote
lolka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='magda z.']Oficjalnie Majkę "wyrzuciłam" z pierwszej strony;) Wczoraj Beata dostała sms'a, ze dziewczynka jest grzeczna. Wróciła we mnie wiara, ze te ogłoszenia mają jakiś sens. Na początek dodam tez linki do ogłoszeń psów spoza schroniska, których zdjęć nie mam na podorędziu, a one też szukają domu. Brakuje mi jescze 2 psów spod Leśnej, bo nie mam zdjęć i Beata obiecała foty psa z Lubania, który teraz u niej w kojcu jest oraz wybranych kotów. macie coś jeszcze?[/QUOTE] ja już krzyżyk postawiłam na te nieszczęsne hotelowce, myslałm że do końca żywota już tam zostaną a tu taka niespodzianka jakby jeszcze nasz Ramzesio znalazł domek, byłabym nieziemsko szczęśliwa a tak aby nie było zbyt wesoło u mnie kolejne szczeniory ............już brakuje mi słów aby tłumaczyć tym ludziom jak uniknąć tego problemu, są niereformowalni........jesoo Quote
magda z. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 nooo, jakby Ramzes poszedł to chyba byśmy się wtedy wszyscy zebrali na imprę, bo i tak nas tutaj już nie lubią:evil_lol: Nie będę rozwijać tematu dalej... Aga szczeniory teraz w Realu idą, no i handlary żywym towarem teraz:evil_lol:, one już do wydania są? Jak tak to do P. Grażyny zadzwoń Czekam na foty tych Twoich bestyj - suni i ślepaczka. I jak z kociakami, bo słyszałam, ze one chorują cały czas, bidoki, ogłaszać dalej, czy na razie pościągać, moze niech wiszą... Quote
lolka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='magda z.']nooo, jakby Ramzes poszedł to chyba byśmy się wtedy wszyscy zebrali na imprę, bo i tak nas tutaj już nie lubią:evil_lol: Nie będę rozwijać tematu dalej... Aga szczeniory teraz w Realu idą, no i handlary żywym towarem teraz:evil_lol:, one już do wydania są? Jak tak to do P. Grażyny zadzwoń Czekam na foty tych Twoich bestyj - suni i ślepaczka. I jak z kociakami, bo słyszałam, ze one chorują cały czas, bidoki, ogłaszać dalej, czy na razie pościągać, moze niech wiszą...[/QUOTE] dzisiaj jadę obfocić trzy glizdusie..........szczeniory znaczy i zobaczyć cóż to za cudaki............jak nie uda mi się darmowo załatwić szczepień to sama nie dam rady z taką bandą......jak się uda to pojada do reala ale po świętach , bo teraz kluchy jako prezent mogą posłużyć......a kolejnych 7!!!!! będzie gotowych do adopcji w styczniu, to już kompletna masakra, jakaś produkcja u mnie powstała chyba z tymi kociakami to pechol straszeczny, dwa dni po tym jak wypuściłaś ogłoszenia to mała mi się rozchorowała i doopa blada a akurat po same kocice dzwonili, a jak przyszedł czas realowy na kocura, to dostał zapalenia spojówki i znowu leczenie..........mam nadzieję, że po świetach go oddam..............a dodatkowo puszczę ogłoszenia z nowymi fotkami, bo im się wyrosło nieco, niunia też już zdrowa jak rydz więc czas do domu jesoo jeszcze sunia i ślepak......kompletnie wypadło mi z głowy, no muszę pomolestowac Sławka( :) ) o fotencje bo sama nie dam rady podjechać w najbliższym czasie na sesyję Quote
magda z. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 To ja na razie te kociaki ściągnę i czekam na zdjecia tej dwójki psiaków. Moze się uda, one takie domowe i małe. Quote
kasia310 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='kasiunia1']P. kasieńko mam nadzieje że nie zapomniano o mnie :p. Czekam cały czas aż pani będzie jechała do schronu bo dawno nie słyszałam aby pani tam była. Teraz od środy będę miała przez dobry czas wolne więc o każdej porze dnia i nocy pojadę. Bardzo mi zależy bo strasznie się stęskniłam i za psiakami i za panią :loveu: Czekam na odpowiedź![/QUOTE] Hej Kasieńka:lol:nie zapomniano, ja rzeczywiście dawno nie byłam z racji pogody i związanych z tym kłopotów z dojazdem....mam też sporo pracy. Może, jeśli pogoda pozwoli wybiorę się po świętach, a przed sylwestrem, dam znać, póki co pozdrawiam:lol: Quote
lolka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='magda z.']To ja na razie te kociaki ściągnę i czekam na zdjecia tej dwójki psiaków. Moze się uda, one takie domowe i małe.[/QUOTE] nie dwójka, a trójka !!!! , niestety po owczarkowatej suni czyli wielkie, ale pozostała siódemka będzie mikro Quote
magda z. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='lolka']nie dwójka, a trójka !!!! , niestety po owczarkowatej suni czyli wielkie, ale pozostała siódemka będzie mikro[/QUOTE] to wiem, ze 3, a 2 to te Wasze z łańcuchów od powodzian;) zresztą dawaj co masz. Quote
kasiunia1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='kasia310']Hej Kasieńka:lol:nie zapomniano, ja rzeczywiście dawno nie byłam z racji pogody i związanych z tym kłopotów z dojazdem....mam też sporo pracy. Może, jeśli pogoda pozwoli wybiorę się po świętach, a przed sylwestrem, dam znać, póki co pozdrawiam:lol:[/QUOTE] Świetnie. Czyli będę czekała na odpowiedź w następnym tygodniu :lol: Quote
magda z. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Collie już w domu, własnie rozmawiałam z nową właścicielką:) Dzisiaj pojechała do Gubina, własnie jest wyczesywana. Kochana, spokojna i już wpatrzona we właścicieli. Ale mamy tydzień. Quote
lolka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 nie mam fotek maluchów, facia nie zastałam.....spróbuję jutro rano ale mam fotki kociamborów :) .....chłopakowi odstawiłam wczoraj krople i o dziwio dzisiaj jest lepiej.....może już zbyt podrażnione było, zobaczymy co w przeciągu najbliższych dni się urodzi [IMG]http://images8.fotosik.pl/828/c41e314810c08c14.jpg[/IMG] [IMG]http://images8.fotosik.pl/828/311eb8d59b8c7d7b.jpg[/IMG] Quote
magda z. Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 One sa niesamowite:) Jak Ty je tak ustawiasz? Po collie mam miejsce w poście nr 1 to je dodam. Quote
magda z. Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 na stronie schroniska już sa dwa działy - jeden z metamorfozami naszych psiulków, to może bardziej unaoczni ludziom, jak pies moze być piękny, a drugi o wolontariacie (lolka ja tam nawet Ciebie posłałam z tą rotkowatą z tamtego roku, jak ganiałaś z nią po polach;)). Teraz podeślę jescze kilka psów mało adopcyjnych i będą one wyróznione, jako adopcje promowane przez wolontariuszy - jak na moje oko to może to być Julek, Kikutek, Torro(vel Więzień), Cyrylka i Melisa. Chyba na razie tyle starczy a jak coś zejdzie to damy kolejne. Te psy są przez nas długo ogłaszane, każde z nich siedzi w schronie 3-4 lata, oprócz Kikutka to już starsze psy. Quote
lolka Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 hurra hurra komputer mi ożył :) Magda postaram się jutro rano wystawić fotki psiurów a jak uznasz że zdjęcia są mega masakra to po świętach poproszę Kasiuchnę :) aby ze mną podjechała i pomogła wyfocic tą bandę jeden już znalazł dom :) a na kociaki poluję i koczuję w bezruchu tzn z aparatem poluję nawet mi nie wspominaj o kikutku :(( Quote
Recommended Posts