Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='daria1990']:oops:ojj, no przecież, ja na szybkiego pisałam:roll: a jutro do południa mogę,żaden problem:) a mniej wiecej o ktorej?[/QUOTE]

będę ok. 10:00, a wracam z Lubania ok. 13:00

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kasia310']Daria, to będzie chwila, tylko zrobię zdjęcia i zobaczę gdzie one są, a innym razem zabiorę je do weterynarza.[/QUOTE]

ok nie ma problemu:) to o 10?
możemy spotkać sie np koło biedronki, (starego plusa) ?
generalnie ja bym mogła zabrac je do wet, to w sumie moj sąsiad, ale fnansowo to nie dam rady,
ja dokładnie z uniegoszczy jestem, i mieszkam blisko karnasia.

Posted

[quote name='kasia310']fajnie Daria:) ja będę o 10:15 pod Biedronką, to do zobaczenia;)[/QUOTE]

ok super:) to uciekam, czekałam na wieści ;)
mam nadzieję, że uda nam sie kociaki jakoś znaleść, zapytamy pań w sklepie:)

Posted

mam dobrą wiadomość!
bardzo ładnie poprosiłam o charytatywną cene sterylizacji naszego weterynarza,
w drodze wyjątku,jednorazowo, jak dla mnie Dr, wysterylizuje kotke trikolorke charytatywnie :)

Kasiu kotkom nasypałam dzis suchego jeszcze, jutro postaram się je zwabić, posiedze troche, trzeba je oswojić, pani ze skleu mówiła, że raz rudego złapała, bo był pan chętny, ale temu panu z rąk się wyrwał.
dobrze było by sterylke szybciutko zrobić, bo kotka wyglada znow na ciężarną:roll:

Posted

tak sobie myślę, żę chyba dała by się złapać kotka w transporter na jedzenie, do weta moge ją wziąść, tylko co z nią potem, ja najwyżej dzień mogę ją przetrzymać

Posted

[quote name='daria1990']mam dobrą wiadomość!
bardzo ładnie poprosiłam o charytatywną cene sterylizacji naszego weterynarza,
w drodze wyjątku,jednorazowo, jak dla mnie Dr, wysterylizuje kotke trikolorke charytatywnie :)

Kasiu kotkom nasypałam dzis suchego jeszcze, jutro postaram się je zwabić, posiedze troche, trzeba je oswojić, pani ze skleu mówiła, że raz rudego złapała, bo był pan chętny, ale temu panu z rąk się wyrwał.
dobrze było by sterylke szybciutko zrobić, bo kotka wyglada znow na ciężarną:roll:[/QUOTE]

To super Daria:loveu:wielkie dzięki, muszę pomniejszyć zdjęcia...dopiero wróciłam ze Zgorzelca, prześlę Madzi i poproszę o ogłoszenia..Madzia czytasz...?:evil_lol: w piątek zapytam w schroo, co można ewentualnie zrobić z małymi....umówimy sie na jakis dzień w tygodniu, pomogę złapać kotkę i zawieziemy do weterynarza, ważne żeby nie wracała już do komórki...musiałby być dla niej domek, ja dwa dniei też przetrzymam, ale dłużej nie mogę:(

Posted

złapac kotke myślę,że w razie czego dam radę, do weta ją zabrać mogę, ale jak już złapię to szkoda by ją z powrotem wypuszczać. z weterynarzem tylko musze dogadać konkretny termin,

a trza się śpieszyć bonie wiadomo co tam jej w brzuuszku siedzi, teraz tyle kotów, że najlepiej sterylka-aborcyjna :( nie ma co czekać,już tym bedzie trudno o domek. ja też poprosze o foty, może na szwajcary je wrzuce w koci wątek, tam trokolorki lubią ;)

Posted

[quote name='zuziaM']Dzieki Daria, ze czuwasz.

Dokladnie !!!
U mnie nadal sa te 3 duze 5-miesieczne szczeniaki.
Wyslalam PW do Joanny z opisem.

[B]Joasiu .... byloby fajnie gdyby u Ciebie znalazlo sie dla nich miejsce.[/B]

One u nas maja male szanse na domy. Beda spore jednak.[/QUOTE]

Hotel dla psow je nie chze... sa za duze. szukam dalej...
w schronu tez nie ma szczeniakow.

Posted

bla - nie mam pojęcia, moze na sm ze zgorzelca zadzwonić i się zapytać....
koty, jutro na bolec dodam
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/028a55fa743f3ea1.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/442/028a55fa743f3ea1med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/28425b460d09e527.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/442/28425b460d09e527med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fa1d68ef69944226.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/442/fa1d68ef69944226med.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d534a55fd408a535.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/442/d534a55fd408a535med.jpg[/IMG][/URL]

tylko czyj numer podać? Poproszę też Mirka, aby do siebie dodał na stronę, a co;) podobno szpieg podczytuje nasze wynurzenia:eviltong::diabloti:

Posted

jutro zrobię rozliczenia...trochę się tego uzbierało :)
musimy trochę sterylkowo wesprzeć schronisko......przekażę Marioli 300 zł, ona za tą kwotę u swojej znajomej wysterylizuje dwie sunie
Kasia też mówiła mi dzisiaj o uciułanych 75 zł, może to wyślemy na Miske a reszta jaka u mnie i u Magdy została możemy zostawić na Ramzesa......co myslicie?

ja teraz chwilowo jestem wyautowna ze schroniskowych psów.....mam tyle roboty przy tych powodziakach, że nie ogarniam.....własnie zamówiłam budy, na wtorek Grazyna załatwia transport....w tą sobote też przyjezdza facet z niemieckiej fundacji aby obejżec tu wszystko i przywieźc karmę.....może zabierze odrazu trzy psiaki już wczesniej wybranie do niemiec

Posted

[quote name='lolka']jutro zrobię rozliczenia...trochę się tego uzbierało :)
musimy trochę sterylkowo wesprzeć schronisko......przekażę Marioli 300 zł, ona za tą kwotę u swojej znajomej wysterylizuje dwie sunie
Kasia też mówiła mi dzisiaj o uciułanych 75 zł, może to wyślemy na Miske a reszta jaka u mnie i u Magdy została możemy zostawić na Ramzesa......co myslicie?

ja teraz chwilowo jestem wyautowna ze schroniskowych psów.....mam tyle roboty przy tych powodziakach, że nie ogarniam.....własnie zamówiłam budy, na wtorek Grazyna załatwia transport....w tą sobote też przyjezdza facet z niemieckiej fundacji aby obejżec tu wszystko i przywieźc karmę.....może zabierze odrazu trzy psiaki już wczesniej wybranie do niemiec[/QUOTE]

Agniecha, to może ja jutro pojadę do Świecia oddredować trochę staruszka kudłacza? Jeśli decyzja o przekazaniu 75 zl na Misię podjęta, to jutro zrobię dla Misi przelew:) I czy całe 75 zł czy część, ja jestem za;)

Posted

a ja mam pytanko:) czy masz jeszcze tego rudzielca, czy juz madom? pytam, bo jak coś to go przeniose w ogloszeniach na lubaniu: ) obiecałam redakcji ze czysto na wątku będzie ;)

Posted

[quote name='kasia310']Agniecha, to może ja jutro pojadę do Świecia oddredować trochę staruszka kudłacza? Jeśli decyzja o przekazaniu 75 zl na Misię podjęta, to jutro zrobię dla Misi przelew:) I czy całe 75 zł czy część, ja jestem za;)[/QUOTE]

Kasia fajnie by było jakbyś go opitoliła, bo wstyd takiego kołtuna wysłać....karmy nie musisz wieźć bo wczoraj zawiozłam super wypaśną purinę, też całą bande odpchliłam i odrobaczyłam.....możesz faciowi powiedzieć że na 90% w sobote przyjedziemy po dziadka....a tak apropopo, w sobotę znowu ich podtopiło, wyniesli psy na dach ganku i w amoku latali a jak już było po wszystkim to dziadunia niet....mysleli, że się utopił.....a on bidul slepy i głuchy gdzies potuptał sobie....znaleźli go u sąsiadów

myslę że spokojnie mozna Miśce wysłać 75 zł, tam brakuje wiecznie

Posted

[quote name='daria1990']a ja mam pytanko:) czy masz jeszcze tego rudzielca, czy juz madom? pytam, bo jak coś to go przeniose w ogloszeniach na lubaniu: ) obiecałam redakcji ze czysto na wątku będzie ;)[/QUOTE]

rudzielca mam, ale ponieważ on ma chore oko i prawdopodobnie na nie oślepnie więc nie wyślę go do obcych ......... trzeba mieć go cały czas pod kontrolą .....moja matula przyjedzie w następnym tygodniu i go weźmie, będzie miała rudego pirata

Posted

[quote name='lolka']Kasia fajnie by było jakbyś go opitoliła, bo wstyd takiego kołtuna wysłać....karmy nie musisz wieźć bo wczoraj zawiozłam super wypaśną purinę, też całą bande odpchliłam i odrobaczyłam.....możesz faciowi powiedzieć że na 90% w sobote przyjedziemy po dziadka....a tak apropopo, w sobotę znowu ich podtopiło, wyniesli psy na dach ganku i w amoku latali a jak już było po wszystkim to dziadunia niet....mysleli, że się utopił.....a on bidul slepy i głuchy gdzies potuptał sobie....znaleźli go u sąsiadów

myslę że spokojnie mozna Miśce wysłać 75 zł, tam brakuje wiecznie[/QUOTE]

Dzisiaj pojadę i postaram sie doprowadzić go trochę do porządku....

Dla Misi dzisiaj robię przelew:lol:

Posted

Lolka trzymaj się tam kochana, ja już wszystko oblecisz z budami będzie łatwiej i odpoczniesz:) ja mam 259, bo za allegro musze zapłacić 41, mam nadzieję, ze jakieś futro pójdzie z tego wyróżnienia, nie ukrywam, ze myślę o Ramzesie mocno.... na dniach jak ogarnę się ze wszystkim to nowy bazar zrobię. Fajnie, ze Mariolencja 2 suczki ciachnie za tę kasę. Miska tez juz jest u nas na zbiorowym allegro, moze jej też sie uda...

kociaki już na zinfo, gumtree wrocław i zaraz na bolec lece, psy od Gosi też juz na bolcu

Daria mam małą prośbę - możesz przekopiować na Lubań, będę wdzięczna za pomoc [url]http://www.zinfo.pl/ogloszenia/wpis/5730[/url]