truskawa144 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [LEFT]Do 18.00 w sobotę na pewno nikt nie przyjechał. Nie wiem jak potem. Zadzwonię pod wieczór do kierownika i się dowiem. Mam nadzieje,że jednak pojechała. [/LEFT] Quote
fizia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 O rany, tylko nie kolejna osoba, która rezygnuje w ostatniej chwili.... Quote
xxxx52 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nawet nie maja odwago poinformowac:mad::mad:co za prymityw:mad::mad: Quote
fizia Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Eghhh miejmy nadzieję, że się mylimy... Quote
BasiaD Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Saruniu wracaj na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
truskawa144 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [LEFT]Mamusia jednak pojechała:multi: Po prostu pani przyjechała później niż się umawiała dlatego nie dowiedziałam się o tym wcześniej. Od soboty ma już dom! [/LEFT] Quote
xxxx52 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 kamien z serca spadl,oby tylko piesek trafil do odpowiedzialnych opiekunow i oby wszyscy byli szczesliwi:lol: mam nadzieje ,ze odbedzie sie kontola i ,i dogomanianki porobia tej slicznosci zdjecia. Quote
fizia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 truskawa144 napisał(a):Mamusia jednak pojechała:multi: Po prostu pani przyjechała później niż się umawiała dlatego nie dowiedziałam się o tym wcześniej. Od soboty ma już dom! :multi::multi::multi::loveu::loveu::cool2::sweetCyb::sweetCyb: Bardzo czekałam na tę wiadomość!!!!!! Strasznie się cieszę!!! Oby była szczęśliwa!:loveu: Quote
emilia2280 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 wow, to wspaniale wiesci! a jednak ma sunka domek- gratulujé! Quote
truskawa144 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [LEFT]Fiziu coś kiepskie jesteśmy w "przeczuciach":evil_lol: [/LEFT] Quote
fizia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 truskawa144 napisał(a):Fiziu coś kiepskie jesteśmy w "przeczuciach":evil_lol: Hehe i bardzo dobrze, więcej optymizmu chyba potrzeba :) Quote
truskawa144 Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Właśnie dzwoniła do mnie nowe opiekunka Sary. Jest bardzo zadowolona,Sara jest kochanym psem,uwielbia pieszczony i uwielbia lizać:evil_lol: Druga Śrubka. Na początku nie umiała chodzić po schodach ale już się nauczyła. Była tez u weterynarza,wszystko jest ok. Za 3 tyg zostanie doszczepiona a za jakiś czas wysterylizowana. Pani jest bardzo zadowolona,ciągle się nią zachwyca. Ani razu nie załatwiła się w domu,odrazu wiedziała,że te sprawy załatwia się na dworze:evil_lol: Nie goni rowerzystów ale boi się kobiet w średnim wieku:evil_lol: Ogólnie pani jest zachwycona i zakochana w Sarze z wzajemnością! Quote
Cekinka13* Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Super wieści!!! :loveu: :multi: Wiedziałam, że się jej uda!!! :loveu: Quote
fizia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Faktycznie jak Śrubka :) Fantastycznie!!!! Quote
Recommended Posts