Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Feigned napisał(a):
ja słyszałam, że u mnie chyba we wtorek (?) deszcz ze śniegiem :diabloti:
cudnie. :loveu:

Okropnie... :eviltong:

deer_1987 napisał(a):
juz snieg? zartujesz?

Mam nadzieję, że pogodynki żartują :lol:.

Posted

RCookie napisał(a):
Na ten drugi nie miałabym nawet jak dotrzeć, na śląski mam ok. 250km, a na ten nad morzem prawie 500/600km (zależnie od tego, o którą miejscowość chodzi, bo jak patrzyłam, to są takie dwie), a wolałabym jechać autem.
No i na ten drugi jedzie chyba więcej starszych osób i nie wiem czy dobrze bym się czuła w takim towarzystwie...

my przyjmujemy wszystkich z otwartymi ramionami :diabloti: dużo osób jest z gimnazjum np., i jeżeli się nie alienują i nie chcą być fajni na siłę to nie ma żadnego problemu:cool3:

Posted

[quote name='Unbelievable']my przyjmujemy wszystkich z otwartymi ramionami :diabloti: dużo osób jest z gimnazjum np., i jeżeli się nie alienują i nie chcą być fajni na siłę to nie ma żadnego problemu:cool3:

Nie znam tego pojęcia, możesz mi je przybliżyć? :razz:
Nie sądzę, żebyście mnie znielubili, nikomu się swoją osobą nie narzucam, w razie potrzeby zawsze mam swój świat i swoje kredki... :evil_lol:

Miałam pomysł na zdjęcia, ale sucz wystraszyła się rekwizytu, a na początku sama do niego wchodziła :shake:...
Dzisiaj robię małe pranie :diabloti:.

Posted

RCookie napisał(a):
Nie znam tego pojęcia, możesz mi je przybliżyć? :razz:
Nie sądzę, żebyście mnie znielubili, nikomu się swoją osobą nie narzucam, w razie potrzeby zawsze mam swój świat i swoje kredki... :evil_lol:

alien- obcy :diabloti:
generalnie niektórzy ludzie którzy właśnie robią ten śląski zlot byli takimi alienami- ogniska nie, zbierać razem drzewo na ognisko nie, razem spacer- niezbyt chętnie, trzeba było zbierac po domkach, a i tak szliśmy grupami- co to za zlot? ;)

Posted

Unbeliavable, a na ten zlot nad morzem wogle są jeszcze miejsca? :eviltong: mi się coś pokićkało, że nie ma. :evil_lol:

RCookie, z jakim rekwizytem kombinowałaś? :diabloti:

Posted

Unbelievable napisał(a):
alien- obcy :diabloti:
generalnie niektórzy ludzie którzy właśnie robią ten śląski zlot byli takimi alienami- ogniska nie, zbierać razem drzewo na ognisko nie, razem spacer- niezbyt chętnie, trzeba było zbierac po domkach, a i tak szliśmy grupami- co to za zlot? ;)

To, że alien znaczy obcy, to wiem, ale nie wiedziałam o co chodzi w tym, że ktoś się alienuje :lol:.
Ja myślę, że taki zlot, obóz i inne wspólne wypady wiążą się bezpośrednio ze wspólnym spędzaniem czasu, a wiadomo, że przykładowo takie drewno samo nie przyjdzie (ja o chodzących drzewach nie słyszałam :evil_lol:), więc trzeba je pozbierać, zawsze można podzielić się zadaniami, np. jedna grupa przynosi drewno, druga przygotowuje jedzenie i napoje :razz: etc. etc. ale nie powinno być czegoś takiego, że jedni coś robią, a inni nic.

Eh... przypomniała mi się moja stara, najbardziej zgrana z całej szkoły klasa :loveu: :diabloti:.

Posted

[quote name='Feigned']

RCookie, z jakim rekwizytem kombinowałaś? :diabloti:

Powiem dopiero, jak się okaże, że Tośka już się do niego nie przekona, a jak się przekona, to zobaczysz na zdjęciach :eviltong:.

Posted

[quote name='Feigned']Unbeliavable, a na ten zlot nad morzem wogle są jeszcze miejsca? :eviltong: mi się coś pokićkało, że nie ma. :evil_lol:
nie ma :evil_lol: ale zawsze się ktoś wykrusza, a nóż widelec można się na listę rezerwową wpisać : P

[quote name='RCookie']To, że alien znaczy obcy, to wiem, ale nie wiedziałam o co chodzi w tym, że ktoś się alienuje :lol:.
Ja myślę, że taki zlot, obóz i inne wspólne wypady wiążą się bezpośrednio ze wspólnym spędzaniem czasu, a wiadomo, że przykładowo takie drewno samo nie przyjdzie (ja o chodzących drzewach nie słyszałam :evil_lol:), więc trzeba je pozbierać, zawsze można podzielić się zadaniami, np. jedna grupa przynosi drewno, druga przygotowuje jedzenie i napoje :razz: etc. etc. ale nie powinno być czegoś takiego, że jedni coś robią, a inni nic.

oni mówili że przy ognisku siedzieć NIE BĘDĄ i po drewno też nie pójdą, cóż ;)
poza tym jak przyjeżdżali przywitało się z nami dosłownie kilkoro osób:diabloti: różne takie śmieszne rzeczy się działy : P
w każdym badź razie zapraszamy:loveu:

Posted

[quote name='Unbelievable']
oni mówili że przy ognisku siedzieć NIE BĘDĄ i po drewno też nie pójdą, cóż ;)
poza tym jak przyjeżdżali przywitało się z nami dosłownie kilkoro osób:diabloti: różne takie śmieszne rzeczy się działy : P
w każdym badź razie zapraszamy:loveu:

Różnych ludzi spotyka się w życiu, niektórych trzeba po prostu znieść albo po prostu brzydko mówiąc olać ;).

Moje dzisiejsze eksperymenty

W niedzielę ma wrócić ojciec, dzisiaj do niego zadzwonię i zapytam, czy mam już umówić z wetem termin ciachania :evil_lol:.