elta Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 tak umowy oczywiscie musze tylko wydrukowac........sluchajcie bo nie jestem w tym na bierzaco czy te umowy ja pozniej musze gdzies wyslac sory ze pytam ale nie wiem? Quote
magda z. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 elta napisał(a):tak umowy oczywiscie musze tylko wydrukowac........sluchajcie bo nie jestem w tym na bierzaco czy te umowy ja pozniej musze gdzies wyslac sory ze pytam ale nie wiem? ja swoje w licznie 1:roll: mam u siebie i chyba każdy tak robi, Gosia chyba tez, bo to Ty jestes osbę wyadoptywującą i masz prawo do kontroli małych i ich warunków Quote
elta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dzieki Za Pomoc! Kurcze Przez Ta Pogode Zacina Mi Neta.........wiec Od Jutra Wydaje Szczeniaki:) Quote
magda z. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 elta napisał(a):Dzieki Za Pomoc! Kurcze Przez Ta Pogode Zacina Mi Neta.........wiec Od Jutra Wydaje Szczeniaki:) No to fajnie:) Jeszcze trzeba Fionce superowe lokum znaleźć :razz: Quote
elta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Tak Szukamy Domku Fionie......ale Serce Mi Peknie Gdy To Nadejdzie...................a Moze Ktoras Zrobilaby Osobny Watek Suni??ja Nie Jestem W Tym Dobra:) Quote
magda z. Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 w sumie dobry pomysł, szczylki przeniesie sie do już w nowym domu, a sunia będzie w osobnym Quote
elta Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Tak Bardzo Prosze Zrob Osobny Watek.sprawa Fionki Jest Dosc Pilna Mam Wyjazd Ostatniego Maja Na 3 Dni.potem To Tylko Odliczanie I Pakowanie Manatkow Zagranice I Urzedowe Sprawy I Pozegnanie Z Polska:( Fionie Na Te 3 Dni Zapewnie Opieke Ale Pozniej? Ratujcie Musimy Cos Jej Znalesc...ogloszenia Porobila Wszedzie Nawet Podwojnie:)jeszcze W Was Nadzieja! Quote
nika28 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Zrobiłam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10163009#post10163009 ;) Quote
elta Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 teraz tylko fuonka czeka na domek........................chcialabym zeby zostala z nami........:( Quote
elta Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 maluszki wydane:) zostaly jeszcze 1 sunia i 2pieski po ktore tez przyjedzie p. z legnicy wiec wszystko powinno byc ok!! Quote
Seaside Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 no to życzymy maluszkom wszystkiego naj najlepszego :loveu: Quote
elta Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 tak maluchy znalazly domki,naszczescie szczeliwe i dobre.ale powiem wam ze duzo ludzi z jelonki pyta o szczeniaki do tej pory pisza do mnie ,dziewczyny jak macie jakies maluchy blisko to dawajcie namiary lub wklejajcie na jelonka.com.jest duzo zainteresowanych:) Quote
magda z. Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 elta napisał(a):tak maluchy znalazly domki,naszczescie szczeliwe i dobre.ale powiem wam ze duzo ludzi z jelonki pyta o szczeniaki do tej pory pisza do mnie ,dziewczyny jak macie jakies maluchy blisko to dawajcie namiary lub wklejajcie na jelonka.com.jest duzo zainteresowanych:) 4 maluchy z Dłuzyny pojechały do Holandii w niedzielę i na razie tam nic nie ma Quote
elta Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Witam po przerwie .tak maluchy maja sie dobrze z 3 mam kontakt ... straszne lozbuzy z nich:) Quote
Recommended Posts