Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=4][COLOR=Orange][B]Sauronek[/B][/COLOR][/SIZE] zostanie zabrany przeze mnie [B]w sobotę[/B] na cały dzień na spacer, chasanko w celu lepszego zapoznania się z siostra Kanapką i nietylko...

Posted

[quote name='ecci'][SIZE=4][COLOR=orange][B]Sauronek[/B][/COLOR][/SIZE] zostanie zabrany przeze mnie [B]w sobotę[/B] na cały dzień na spacer, chasanko w celu lepszego zapoznania się z siostra Kanapką i nietylko...[/quote]
No i w końcu! Też mi cholera nowy dom, który się w ogóle swoim psem nie interesuje!:cool1:
Już chcialam Cię opieprzać za to, że sobie [B]MISIA[/B] olewasz!!!:mad: Bo na gotowe to wszyscy by chcieli adoptować psa!:razz:

A do czesania to już niewiele Ci zostało- całego wyczesałam w ubiegłym tyg. jak płaciłam za hotel! Może ogon jest do wykończenia- miej to na uwadze.

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Koperek, ja mam sesję - agresję, tragedia, nie wiedziałam, za co się złapać!!! Niech się dzieje co chce, ale weekend jest cały dla [COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]Sauronka..[/SIZE][/B][SIZE=4]

normalnie padłam...ogon do wykończenia!!![COLOR=Black]

a czy chłopak był kąpany???
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='ecci']Koperek, ja mam sesję - agresję, tragedia, nie wiedziałam, za co się złapać!!! Niech się dzieje co chce, ale weekend jest cały dla [COLOR=sandybrown][B][SIZE=4]Sauronka..[/SIZE][/B][/COLOR]

[SIZE=4][COLOR=sandybrown]normalnie padłam...ogon do wykończenia!!![/COLOR][/SIZE][COLOR=sandybrown]

[SIZE=4][COLOR=sandybrown]a czy chłopak był kąpany???[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
Nie był kąpany i kąpać go nie będziesz! Znów się gluty pojawiły- nie w takiej mega ilości, ale zawsze. Poza tym nie siedzi na upalnym slońcu, żeby się mógł dobrze wysuszyć.
Zresztą nie jest akutalnie w mieszkaniu, tylko cały czas na dworzu w kojcu i nie śmierdzi juz tak, jak od razu po schronisku- i nikomu taki znikomy zapaszek nie przeszkadza. Zresztą te śmierdzące kudly, które z niego wyczesałam do tej pory też są dla niego ulgą i nowy "włos" jest świeży i nie daje po nosie.

P.S. [I]A Ty myślisz, że ja nie mam nic na głowie?? Piszę pracę, mam robotę na boku, malucha na tymczasie i co chwilę jakiś pies się pojawia do odwiezienia do nowego domu lub leczenia.[/I] [B]JAK WIDZISZ MAM OGROM WOLNEGO CZASU, ŻEBY JEŻDZIĆ DO SAURONA, BAWIĆ SIĘ Z NIM, CZESAĆ GO, ODBIERAĆ OD WETA PUSZKI I WYPEŁNIAĆ FORMALNOŚCI[/B]:cool1:

Posted

Foty z odwiedziń w ubieglym tyg.- wyczesany [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/306/ee1d28f146dc6ca0.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/240/4ca0b08a6a3dd49c.jpg[/IMG][/URL]

[B]ODDAJ MISIA![/B]:angryy:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/240/ab742faef6581e7e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Piękny, nie?? :cool3:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/239/bef6a27d443bd7be.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/240/9f58f8a089f29314.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/306/3805e51bb1c8847e.jpg[/IMG][/URL]

Posted

bardzo ładny tytuł wątku...czy mam rozumiec, że robicie mi zbiórkę na kanapę dla Sauronka???Bo w sumie jedna już jest!!!

Zabieram go jutro popołudniu, żeby trochę z nim pobyć, żeby przyzwyczaił się do Kan itd, odwiozę go w niedzielę rano do hoteliku

Posted

Jakto w niedzielę rano????:crazyeye: A gdzie [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK[/COLOR][/SIZE][/B] spędzi noc??

Wyślę Ci rano sms-em nr pod którym jest pan aktualnie opiekujący się SAURONEK i hotelem. Pani Sylwii teraz nie ma w Polsce- chyba, że jutro wróci przed Twoim przyjazdem...

Posted

A po co będziesz go zabierać na noc do domu?? Potem na drugi dzień oddasz go znowu do hotelu?? [B][SIZE=3]ŻARTY SOBIE ROBISZ!!![/SIZE][/B]
[B][/B]
Może to dla Ciebie niewiele, ale SAURON sobie pomyśli, że ma już swój własny domek, a Ty go później odwieziesz spowrotem.

Posted

[quote name='*Gajowa*']A kiedy piękny, wyczesany Sauronek pojedzie do swojego domku ?
Nie mogę się doczekać :loveu:.[/quote]
Ja też proszę[B] ecci[/B] o odpowiedź na to pytanie.

Ponieważ [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK [/COLOR][/SIZE][/B]dzięki [B]kochanej Pani sponsorce[/B] ma opłacone następne 10 dni w hotelu, dlatego konkrety dotyczące dalszych losów [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONKA[/COLOR][/SIZE][/B] bardzo potrzebne! Poza tym, że kończą się pieniążki (bo tak na prawdę [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON[/COLOR][/SIZE][/B] już od jakiegoś czasu jest gotowy do adopcji) i inne biedy potrzebują wsparcia [B]kochanej Pani[/B], to nadal nie ma skonkretyzowanych planów, kiedy psiak może opuścić hotel.

P.S. Został dzisiaj wymiziany, wyczesany (już mi się szczotka kończy) i wybiegany. Jak przyszłam to z radości prawie mnie przewrócił :) Z nowości: zrobił się z niego prawie "uciekinier" i jak chciałby sobie z drugim psem pogadać, to dzisiaj o malo się na siatce nie powiesił- już tylne łapy miał w powietrzu- ŁOBUZ JEDEN! ;) Przy jego aktualnym temperamencie ogrodzenie musi być nie lada solidne! Co więcej- wyleciawszy z kojca, jak wielka, kudłata proca obleciał wszystkie wyjścia, które do tej pory zdążył poznać :) Wszystkie furtki sprawdził, czy aby na pewno są zamknięte, bo SAURONEK lubi sobie na spacerki samowolne wychodzić na pola ;) Raz mu się udało, wrócił po pół godziny i teraz znów kombinuje- taki cwaniaczek się z niego robi!

Posted

Ja od sprawy Saurona umywam ręce, skoro nie chcesz żeby trafił do mnie to masz drogę wolną. Znikam z dogo, bez forum też można pomagać zwierzętom! To tyle na mój i Saurona temat...

Posted

[quote name='ecci']Ja od sprawy Saurona umywam ręce [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]ZNOWU SOBIE ŻARTY STROISZ? PO MIESIĄCU PRZEBYWANIA W HOTELU?? TRZEBA TAK BYŁO OD RAZU! TYLE CZASU STRACONEGO bez żadnych ogłoszeń![/COLOR][/SIZE][/B], skoro nie chcesz żeby trafił do mnie [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]NIGDY CZEGOŚ TAKIEGO NIE NAPISAŁAM, ANI NIE POWIEDZIAŁAM! ZRESZTĄ SKĄD TA IRYTACJA??[/COLOR][/SIZE][/B] to masz drogę wolną. Znikam z dogo, bez forum też można pomagać zwierzętom! To tyle na mój i Saurona temat...[/quote]
Cholera jasna!
Jeżdżę do [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Saurona[/COLOR][/SIZE][/B] co najmniej raz w tygodniu, a tak na prawdę to częściej. Wyczesuję go, bawię się z nim, wożę do schronu na "pokazywanie", zamawiam i odbieram puszki. Pani sponsorka opłaca KAŻDY DZIEŃ JEGO ŻYCIA, a kwoty to nie małe! Nie jedna pensja tyle nie wynosi! Pani Sylwia kupuje mu zabawki i często, gęsto karmi swoimi (nie zapłaconymi) smakolykami.

[B]W tym czasie- kiedy za kilka dni [SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON[/COLOR][/SIZE] będzie już miesiąc w hotelu- Ty ecci byłaś u niego TYLKO RAZ! Śmiechu warte![/B]
[B]A chociaż Panią sponsorkę raczyłaś poinformować, że chcesz[SIZE=4][COLOR=darkorange] SAURONA[/COLOR][/SIZE] wziąc do siebie i, że płaci jakby nie bylo- za Twojego psa??[/B]

Myślisz, że ja nie mam swojego życia, że mam za dużo pieniędzy na benzynę, czy za dużo czasu?? TEŻ SIĘ PRZYWIĄZUJĘ I CHCĘ DLA TEGO PSIAKA JAK NAJLEPIEJ! MYŚLAŁAM, ŻE TO ROZUMIESZ I SIĘ SPRĘŻYSZ ZE ZROBIENIEM U SIEBIE MIEJSCA DLA NIEGO- pomyliłam się niestety.

[U]Zaczynam oglaszać [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONA[/COLOR][/SIZE][/B]. [B]I BARDZO ROSZĘ O POMOC W TYM ZAKRESIE![/B][/U]

Posted

[quote name='demi']może dziewczyny ochłońmy troszke? wiem, ze nie w porę sie wcinam, ale może jutro bedzie lepiej? he?:lol:;)[/quote]
Stronę wcześniej w ostatnim poście poprosilam o odp.- czy coś w mojej wypowiedzi było niekulturalnego, czy nerwowego??

Przeczytaj kilka postów w tył.

Może niech [B]ecci[/B] [I]ochłonie[/I], bo mnie na takie coś teraz biała gorączka bierze!

Zresztą nie mam sobie nic do zarzucenia- jak widać TYLKO JA.

p.s. Kochana cioteczka [B]Isadora[/B] zrobi misiowi allegro! :)