demi Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 no pięknie, jak Sauronek jest karmiony rekowalescentem rojaloskim, to będzie niedługo, taki, ze ah:loveu: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [SIZE=4][COLOR=Orange][B]Sauronek[/B][/COLOR][/SIZE] zostanie zabrany przeze mnie [B]w sobotę[/B] na cały dzień na spacer, chasanko w celu lepszego zapoznania się z siostra Kanapką i nietylko... Quote
Koperek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='ecci'][SIZE=4][COLOR=orange][B]Sauronek[/B][/COLOR][/SIZE] zostanie zabrany przeze mnie [B]w sobotę[/B] na cały dzień na spacer, chasanko w celu lepszego zapoznania się z siostra Kanapką i nietylko...[/quote] No i w końcu! Też mi cholera nowy dom, który się w ogóle swoim psem nie interesuje!:cool1: Już chcialam Cię opieprzać za to, że sobie [B]MISIA[/B] olewasz!!!:mad: Bo na gotowe to wszyscy by chcieli adoptować psa!:razz: A do czesania to już niewiele Ci zostało- całego wyczesałam w ubiegłym tyg. jak płaciłam za hotel! Może ogon jest do wykończenia- miej to na uwadze. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Koperek, ja mam sesję - agresję, tragedia, nie wiedziałam, za co się złapać!!! Niech się dzieje co chce, ale weekend jest cały dla [COLOR=SandyBrown][B][SIZE=4]Sauronka..[/SIZE][/B][SIZE=4] normalnie padłam...ogon do wykończenia!!![COLOR=Black] a czy chłopak był kąpany??? [/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Koperek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']Koperek, ja mam sesję - agresję, tragedia, nie wiedziałam, za co się złapać!!! Niech się dzieje co chce, ale weekend jest cały dla [COLOR=sandybrown][B][SIZE=4]Sauronka..[/SIZE][/B][/COLOR] [SIZE=4][COLOR=sandybrown]normalnie padłam...ogon do wykończenia!!![/COLOR][/SIZE][COLOR=sandybrown] [SIZE=4][COLOR=sandybrown]a czy chłopak był kąpany???[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/quote] Nie był kąpany i kąpać go nie będziesz! Znów się gluty pojawiły- nie w takiej mega ilości, ale zawsze. Poza tym nie siedzi na upalnym slońcu, żeby się mógł dobrze wysuszyć. Zresztą nie jest akutalnie w mieszkaniu, tylko cały czas na dworzu w kojcu i nie śmierdzi juz tak, jak od razu po schronisku- i nikomu taki znikomy zapaszek nie przeszkadza. Zresztą te śmierdzące kudly, które z niego wyczesałam do tej pory też są dla niego ulgą i nowy "włos" jest świeży i nie daje po nosie. P.S. [I]A Ty myślisz, że ja nie mam nic na głowie?? Piszę pracę, mam robotę na boku, malucha na tymczasie i co chwilę jakiś pies się pojawia do odwiezienia do nowego domu lub leczenia.[/I] [B]JAK WIDZISZ MAM OGROM WOLNEGO CZASU, ŻEBY JEŻDZIĆ DO SAURONA, BAWIĆ SIĘ Z NIM, CZESAĆ GO, ODBIERAĆ OD WETA PUSZKI I WYPEŁNIAĆ FORMALNOŚCI[/B]:cool1: Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Foty z odwiedziń w ubieglym tyg.- wyczesany [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/306/ee1d28f146dc6ca0.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/240/4ca0b08a6a3dd49c.jpg[/IMG][/URL] [B]ODDAJ MISIA![/B]:angryy: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/240/ab742faef6581e7e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Piękny, nie?? :cool3: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/239/bef6a27d443bd7be.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/240/9f58f8a089f29314.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/306/3805e51bb1c8847e.jpg[/IMG][/URL] Quote
ewatr Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ale przystojniak :lol: i za pluszowego miska by zjadł :evil_lol:;) Quote
Koperek Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='demi']może przydało by się zmienić tytuł:razz:[/quote] To prawda :eviltong: Już zmieniam Quote
ecci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 bardzo ładny tytuł wątku...czy mam rozumiec, że robicie mi zbiórkę na kanapę dla Sauronka???Bo w sumie jedna już jest!!! Zabieram go jutro popołudniu, żeby trochę z nim pobyć, żeby przyzwyczaił się do Kan itd, odwiozę go w niedzielę rano do hoteliku Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Jakto w niedzielę rano????:crazyeye: A gdzie [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK[/COLOR][/SIZE][/B] spędzi noc?? Wyślę Ci rano sms-em nr pod którym jest pan aktualnie opiekujący się SAURONEK i hotelem. Pani Sylwii teraz nie ma w Polsce- chyba, że jutro wróci przed Twoim przyjazdem... Quote
ecci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Jak to gdzie, u mnie w pokoju, Kan i tak sypia w kuchni!!! Pimek tylko na salonach:diabloti: Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 A po co będziesz go zabierać na noc do domu?? Potem na drugi dzień oddasz go znowu do hotelu?? [B][SIZE=3]ŻARTY SOBIE ROBISZ!!![/SIZE][/B] [B][/B] Może to dla Ciebie niewiele, ale SAURON sobie pomyśli, że ma już swój własny domek, a Ty go później odwieziesz spowrotem. Quote
Koperek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Weź go, ale na długi spacer, a nie do domu na jedną noc! No chyba, że go nie odwieziesz, tylko już u Ciebie zostanie. Quote
*Gajowa* Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 A kiedy piękny, wyczesany Sauronek pojedzie do swojego domku ? Nie mogę się doczekać :loveu:. Quote
Koperek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='*Gajowa*']A kiedy piękny, wyczesany Sauronek pojedzie do swojego domku ? Nie mogę się doczekać :loveu:.[/quote] Ja też proszę[B] ecci[/B] o odpowiedź na to pytanie. Ponieważ [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONEK [/COLOR][/SIZE][/B]dzięki [B]kochanej Pani sponsorce[/B] ma opłacone następne 10 dni w hotelu, dlatego konkrety dotyczące dalszych losów [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONKA[/COLOR][/SIZE][/B] bardzo potrzebne! Poza tym, że kończą się pieniążki (bo tak na prawdę [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON[/COLOR][/SIZE][/B] już od jakiegoś czasu jest gotowy do adopcji) i inne biedy potrzebują wsparcia [B]kochanej Pani[/B], to nadal nie ma skonkretyzowanych planów, kiedy psiak może opuścić hotel. P.S. Został dzisiaj wymiziany, wyczesany (już mi się szczotka kończy) i wybiegany. Jak przyszłam to z radości prawie mnie przewrócił :) Z nowości: zrobił się z niego prawie "uciekinier" i jak chciałby sobie z drugim psem pogadać, to dzisiaj o malo się na siatce nie powiesił- już tylne łapy miał w powietrzu- ŁOBUZ JEDEN! ;) Przy jego aktualnym temperamencie ogrodzenie musi być nie lada solidne! Co więcej- wyleciawszy z kojca, jak wielka, kudłata proca obleciał wszystkie wyjścia, które do tej pory zdążył poznać :) Wszystkie furtki sprawdził, czy aby na pewno są zamknięte, bo SAURONEK lubi sobie na spacerki samowolne wychodzić na pola ;) Raz mu się udało, wrócił po pół godziny i teraz znów kombinuje- taki cwaniaczek się z niego robi! Quote
ecci Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja od sprawy Saurona umywam ręce, skoro nie chcesz żeby trafił do mnie to masz drogę wolną. Znikam z dogo, bez forum też można pomagać zwierzętom! To tyle na mój i Saurona temat... Quote
Koperek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='ecci']Ja od sprawy Saurona umywam ręce [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]ZNOWU SOBIE ŻARTY STROISZ? PO MIESIĄCU PRZEBYWANIA W HOTELU?? TRZEBA TAK BYŁO OD RAZU! TYLE CZASU STRACONEGO bez żadnych ogłoszeń![/COLOR][/SIZE][/B], skoro nie chcesz żeby trafił do mnie [B][SIZE=3][COLOR=#8b0000]NIGDY CZEGOŚ TAKIEGO NIE NAPISAŁAM, ANI NIE POWIEDZIAŁAM! ZRESZTĄ SKĄD TA IRYTACJA??[/COLOR][/SIZE][/B] to masz drogę wolną. Znikam z dogo, bez forum też można pomagać zwierzętom! To tyle na mój i Saurona temat...[/quote] Cholera jasna! Jeżdżę do [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]Saurona[/COLOR][/SIZE][/B] co najmniej raz w tygodniu, a tak na prawdę to częściej. Wyczesuję go, bawię się z nim, wożę do schronu na "pokazywanie", zamawiam i odbieram puszki. Pani sponsorka opłaca KAŻDY DZIEŃ JEGO ŻYCIA, a kwoty to nie małe! Nie jedna pensja tyle nie wynosi! Pani Sylwia kupuje mu zabawki i często, gęsto karmi swoimi (nie zapłaconymi) smakolykami. [B]W tym czasie- kiedy za kilka dni [SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURON[/COLOR][/SIZE] będzie już miesiąc w hotelu- Ty ecci byłaś u niego TYLKO RAZ! Śmiechu warte![/B] [B]A chociaż Panią sponsorkę raczyłaś poinformować, że chcesz[SIZE=4][COLOR=darkorange] SAURONA[/COLOR][/SIZE] wziąc do siebie i, że płaci jakby nie bylo- za Twojego psa??[/B] Myślisz, że ja nie mam swojego życia, że mam za dużo pieniędzy na benzynę, czy za dużo czasu?? TEŻ SIĘ PRZYWIĄZUJĘ I CHCĘ DLA TEGO PSIAKA JAK NAJLEPIEJ! MYŚLAŁAM, ŻE TO ROZUMIESZ I SIĘ SPRĘŻYSZ ZE ZROBIENIEM U SIEBIE MIEJSCA DLA NIEGO- pomyliłam się niestety. [U]Zaczynam oglaszać [B][SIZE=4][COLOR=darkorange]SAURONA[/COLOR][/SIZE][/B]. [B]I BARDZO ROSZĘ O POMOC W TYM ZAKRESIE![/B][/U] Quote
demi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 może dziewczyny ochłońmy troszke? wiem, ze nie w porę sie wcinam, ale może jutro bedzie lepiej? he?:lol:;) Quote
Koperek Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 [quote name='demi']może dziewczyny ochłońmy troszke? wiem, ze nie w porę sie wcinam, ale może jutro bedzie lepiej? he?:lol:;)[/quote] Stronę wcześniej w ostatnim poście poprosilam o odp.- czy coś w mojej wypowiedzi było niekulturalnego, czy nerwowego?? Przeczytaj kilka postów w tył. Może niech [B]ecci[/B] [I]ochłonie[/I], bo mnie na takie coś teraz biała gorączka bierze! Zresztą nie mam sobie nic do zarzucenia- jak widać TYLKO JA. p.s. Kochana cioteczka [B]Isadora[/B] zrobi misiowi allegro! :) Quote
demi Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 czytałam Koperku, ale miałam nadzieje, ze to tylko jakiś zgrzyt miedzy wami... Quote
Recommended Posts