kasia14 Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 no dobra, mamy nowe fotki! niestety, czesc starych fotek zniknęła bo ja głupia nie wiedziałam, że jak usunę z fotosika to znikną i tu...:shake: postaram sie w wolnych chwilach uzupełnić o tamte zdjęcia. Narazie mamy nowe:multi: uwaga, biegne! Ja latam!:p Podchodzę do lądowania:eviltong: tiaa i już po lataniu:cool1: Quote
ada_1994 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Zuziu jak zwykle przepięknie wyszłaś:loveu:, a najbardziej podoba mi się http://images30.fotosik.pl/215/f1bf68c0cbdaa89f.jpg Boskie masz uszki i w ogóle cała jesteś piękna:loveu: Quote
Sweet Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 jej jaka ona cudna :) http://images34.fotosik.pl/255/26a15d0d732be685med.jpg uśmiechnięta i włochata:D:D Quote
kasia14 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 dzięki :) narazie nie ma nowych fotek, ale jak bede to wam się pochwale :P Quote
kasia14 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 uwaga uwaga! Będą nowe fotki ;) jak tylko Ada mi je wyśle:eviltong: Pozatym Zuza chciała dziś zjeść labradorkę, a jaką śliczną! Z pamiętknika Zuzulkowatego : Dzisiaj odwiedził mnie jakiś młody szczyl.... Skandal, żeby tak zachowywać się w MOIM ogródku:shake: Ten szczyl to jakaś Luna... Pani mówi, że to 8 tyg. labradorek i się nim zachwycała, że taka piękna... Jeszcze mi się dostało, że nie gościnna jestem, bo się dwa razy na nią rzuciłam. A co, nie będzie mi tu jakis szczeniol mówił, że ma się z nim bawić i jeszcze mnie łapą zaczepiał! No, ale nie był długo, chyba sie mnie wystraszył, bo przecież każdy wie, że ze mna nie ma zmiłuj, jak coś nie pasuje to mówię to wprost (oczywiście tylko psom moich gabarytów lub młodzieniaszków, na starszych nie ma się co rzucać, a jak coś to wiadomo, zawsze można się ratować i wskakiwać na panią, a co ona zrobi, to już nie mój problem :eviltong:) No, a wogóle, to chętnie pobawiła bym się z kimś na poziomie... yorka. Zuza:loveu: Quote
aneta_zyleta Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Zuzia ja tam lubie się bawić z szczeniakami bo przynajmniej nie chcą walczyć i lubią duuuużo biegać jak ja. Musimy się kiedyś spotkać;) Oskar Quote
kasia14 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Zuzka generalnie to najbardziej lubi się bawić z yorkami, szału dostaje jak je widzi, ale to musi być york jej wielkości, nie miniatura. Jak spotkaliśmy takiego dwa razy mniejszego od niej, to powąchała i odeszła, a tamten się biedny aż trząsł z radości. No ale może Oskara polubi, z Mikim się nawet troche bawili.... ;) Ogolnie to lubi psy swojego wzrostu, wtedy jak jej cos nie pasuje, to zęby im pokaże, bo do duzych to nie skacze ;) Quote
aneta_zyleta Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Oskar to tylko do zabawy się nadaje:evil_lol: chociaż kiedyś jak mu taki mały pies podskakiwał to złapał go za grzbiet i na bok odrzucił, co taki mały mu będzie podskakiwał nie:diabloti: to była tylko jednorazowa sytuacja, a z yorkami już sie bawił więc myśle że z Zuzią byłoby ok:lol: Quote
kasia14 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 W niedziel Zuza wrac z Mikim była na działce ;) Oto fotorelacja! Uwaga! biegne Zdobywam szczyty ( niekoniecznie te intelektualne ;) ) Łapie oddech i biegne dalej! W koncu Miki czeka! Zaraz będe! A gdzie to ja miałam iść... zaraz... ehh..A, Miki! już Go widzę! Quote
ada_1994 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ślicznie Zuzia wyszła jak zawsze:loveu: Zuzia i Miki już nawet się trochę bawili:razz: Quote
kasia14 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 A oto i on, MIKI - jakby kto nie wiedział, to Miki ma cioteczkę Ade. Chyba mnie zauważył! Nareszcie można się przywitać! Piłeczka! Już biegnę, poczekaj! Quote
ala_94 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Świetne foteczki!!! Rzeczywiście, "Zdjęcie miesiąca" jest śliczne!!!:cool3: Quote
kasia14 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Kincia napisał(a):Ładne fotki:loveu::loveu::loveu: dziękujemy;) nowe fotki będą może po weekendzie... Quote
kasia14 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zuzia była nad jeziorem w Borsku. To były chyba jej najlepsze wakacje w życiu, była zachwycona całodziennymi długimi spacerami i wspaniałymi psimi znajomościami. Pozatym cały czas była w centrum uwagi i poznali ją chyba wszyscy w całym ośrodku.:cool1: Raz udało jej sie przyprawić mnie prawie o zawał - postanowiła, oczywiście nic nie mówiąc pójść sobie sama na plaże... :mad: Pozatym była bardzo grzeczna :loveu: No nic, dość gadania, czas na fotorelacje:razz: Zuza i znajomy numer1 - jamniś. Który okazał się dla niej za wolny wiec wymieniła go na ukochaną piłkę:evil_lol: Znajomy numer2 - west, spotkałyśmy go niestety tylko raz... Który okazał się świetnym kompanem do zabaw;) Pożegnianie:loveu: Quote
kasia14 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Na plaży ''Zuzia marzyciel'' Na ''poważnie'' I z uśmiechcem :) Na wycieczce pieszej ;) Quote
kasia14 Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Zuza ''zmokła kura'':evil_lol: Dalej nie wchodze!:eviltong: Na pomoście Quote
Recommended Posts