Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no dobra, mamy nowe fotki! niestety, czesc starych fotek zniknęła bo ja głupia nie wiedziałam, że jak usunę z fotosika to znikną i tu...:shake: postaram sie w wolnych chwilach uzupełnić o tamte zdjęcia. Narazie mamy nowe:multi:

uwaga, biegne!

Ja latam!:p

Podchodzę do lądowania:eviltong:

tiaa i już po lataniu:cool1:

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uwaga uwaga! Będą nowe fotki ;) jak tylko Ada mi je wyśle:eviltong:

Pozatym Zuza chciała dziś zjeść labradorkę, a jaką śliczną!

Z pamiętknika Zuzulkowatego :

Dzisiaj odwiedził mnie jakiś młody szczyl.... Skandal, żeby tak zachowywać się w MOIM ogródku:shake: Ten szczyl to jakaś Luna... Pani mówi, że to 8 tyg. labradorek i się nim zachwycała, że taka piękna... Jeszcze mi się dostało, że nie gościnna jestem, bo się dwa razy na nią rzuciłam. A co, nie będzie mi tu jakis szczeniol mówił, że ma się z nim bawić i jeszcze mnie łapą zaczepiał! No, ale nie był długo, chyba sie mnie wystraszył, bo przecież każdy wie, że ze mna nie ma zmiłuj, jak coś nie pasuje to mówię to wprost (oczywiście tylko psom moich gabarytów lub młodzieniaszków, na starszych nie ma się co rzucać, a jak coś to wiadomo, zawsze można się ratować i wskakiwać na panią, a co ona zrobi, to już nie mój problem :eviltong:)
No, a wogóle, to chętnie pobawiła bym się z kimś na poziomie... yorka.
Zuza:loveu:

Posted

Zuzka generalnie to najbardziej lubi się bawić z yorkami, szału dostaje jak je widzi, ale to musi być york jej wielkości, nie miniatura. Jak spotkaliśmy takiego dwa razy mniejszego od niej, to powąchała i odeszła, a tamten się biedny aż trząsł z radości. No ale może Oskara polubi, z Mikim się nawet troche bawili.... ;) Ogolnie to lubi psy swojego wzrostu, wtedy jak jej cos nie pasuje, to zęby im pokaże, bo do duzych to nie skacze ;)

Posted

Oskar to tylko do zabawy się nadaje:evil_lol: chociaż kiedyś jak mu taki mały pies podskakiwał to złapał go za grzbiet i na bok odrzucił, co taki mały mu będzie podskakiwał nie:diabloti: to była tylko jednorazowa sytuacja, a z yorkami już sie bawił więc myśle że z Zuzią byłoby ok:lol:

Posted

W niedziel Zuza wrac z Mikim była na działce ;) Oto fotorelacja!

Uwaga! biegne

Zdobywam szczyty ( niekoniecznie te intelektualne ;) )

Łapie oddech i biegne dalej! W koncu Miki czeka!

Zaraz będe!

A gdzie to ja miałam iść... zaraz... ehh..A, Miki! już Go widzę!

Posted

A oto i on, MIKI - jakby kto nie wiedział, to Miki ma cioteczkę Ade.

Chyba mnie zauważył!

Nareszcie można się przywitać!

Piłeczka! Już biegnę, poczekaj!

• 2 months later...
Posted

Zuzia była nad jeziorem w Borsku. To były chyba jej najlepsze wakacje w życiu, była zachwycona całodziennymi długimi spacerami i wspaniałymi psimi znajomościami. Pozatym cały czas była w centrum uwagi i poznali ją chyba wszyscy w całym ośrodku.:cool1:

Raz udało jej sie przyprawić mnie prawie o zawał - postanowiła, oczywiście nic nie mówiąc pójść sobie sama na plaże... :mad: Pozatym była bardzo grzeczna :loveu:

No nic, dość gadania, czas na fotorelacje:razz:

Zuza i znajomy numer1 - jamniś.

Który okazał się dla niej za wolny wiec wymieniła go na ukochaną piłkę:evil_lol:

Znajomy numer2 - west, spotkałyśmy go niestety tylko raz...

Który okazał się świetnym kompanem do zabaw;)

Pożegnianie:loveu: