emiAST Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Sunia, wiek ok 2 lat (prawdopodobnie staffka) boks: K-20, numer: 397/08.Trafiła do naszego Schroniska 03.03.2008, znaleziona przy ul.Duńskiej. Jest trzymana z innymi psiakami, więc "raczej" nie jest agresywna do innych psów. OD SOBOTY W DT - WARSZAWA - ŁOMIANKI Spójrz mi w oczy i powiedz, że czeka na mnie ciepły domek, wśród ciepłych kochających ludzkich serc... :-( Quote
lukann Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Emi pies jedzie do DS do Łodzi :):) a nie do poznania :):) zmień tytuł na "Amstaff sunia Ksena - już w DT - szukamy DS" będzie bardziej czytelny dla reszty ludzi :):) potem będziemy tu wklejać nowe zdjęcia pięknoty Quote
emiAST Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 lukann napisał(a):Emi pies jedzie do DS do Łodzi :):) a nie do poznania :):) zmień tytuł na "Amstaff sunia Ksena - już w DT - szukamy DS" będzie bardziej czytelny dla reszty ludzi :):) potem będziemy tu wklejać nowe zdjęcia pięknoty Ojjj już się pogubiłam, który jedzie do Łodzi?? Ksena?? I na stałe?? :crazyeye: A ten drugi do DT, czy odwrotnie??:roll: Wyślij mi na PW Twój nr gg :P Quote
Puma1984 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pies jedzie do łodzi, Lukann zawozi go do Poznania a zPoznania nowi wlasciciele go odbieraja .Chodzi o tego psa ktorego Dzisiaj była wlascicielka odebrala ze schronu Quote
jolly_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ksenkę przywieźliśmy do nas do domu 19 kwietnia. Bidulka była wystraszona, nieśmiała. Ale już doszła do siebie. Jeszcze trzeba popracować nad jej zdrowiem, ale jest już wesolutka i pełna energii. I szukamy dla niej fantastycznego domu stałego. Quote
lukann Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Suka jest cudowna !!!! i do tego kocha inne psy!! Quote
Tengusia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 piekna niunia ma naprawde przesliczna mordke :loveu: po zdjeciach wydaje sie byc niziutka czy tak jest w rzeczywistosci ??? Quote
lukann Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 jest wyższa od staffika ale dużo miejsza od amstaffa - słodka kochana mordka.. Quote
jolly_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Niestety nikt. A Ksenka ma ogromny potencjał. To sunia dla kogoś, kto lubi pracę z psem, szkolenie i inne psie sporty. Jest u nas dwa tygodnie, od kilku dni z nią pracuję i efekty nadspodziewanie dobre. Oto jak Ksenka pięknie chodzi na kontakcie. Quote
Tengusia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Niunia jesli sie nie myle zostaje w DT na stale !!!!!!!! :thumbs: ps a moze tak jakies foteczki nowe slicznej czarnulki :mdrmed: Quote
emiAST Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Pewnie!! Sunia ma już domek i jest bardzo szczęśliwa :loveu::cool3: Quote
Recommended Posts