Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam wiadomość od moich serdecznych znajomych Ewy i Mariusza, którzy mają ode mnie borderkę (Lulu) i pomagają w adopcjach do Niemiec schronisku w Szamotułach, że przebywa tak psiak wypisz- wymaluj BC. Ma tylko lekko szorstkawy włos na pyszczku, a reszta to trikolor BC.
Jest to samiec ok. 2 lat. Nie ma jąder, ale nie wiemy na razie czy jest kastrowany czy wnętr. Jest przemiły i baaaaaaaardzo skoczny. Dlatego przebywa w małym zadaszonym kojcu, ponieważ każdy inny przeskakuje bez problemu.
Trzeba mu jak najszybciej znaleźć dom :!: :!: :!:

Oto zdjęcia Collina:

Kontakt:
najlepiej dzwonić- MARIUSZ kom. 500 232 432
ew. mail do mnie: [email protected]

• 2 months later...
Posted

Zdaje się, że ja ostatnio mam okazję bywać u państwa, którzy adoptowali Collina. Ich pies wygląda jak ten pies ze zdjęcia i nosi to samo imię. Po prostu border szorstkowłosy :). Wiem, że pochodzi ze schroniska w Szamotułach. Trudno, żeby to był zbieg okoliczności. Słuchajcie, pies trafił w takie ręce, że sami chcielibyście być na jego miejscu :). Gania sobie całymi dniami z koleżanką borderką oraz koleżanką miniterierką (w typie ;) ) razem z końmi jak na pastucha przystało :). Ma co robić i jest kochany. Straszny z niego pieszczoch. :). Doskonale wygląda, widać, że mu tam dobrze. :)

Posted

To naprawdę fajny pies :). W schronisku by się zmarnował. Psychika u niego fajna. Nie ucieka już bo nie musi :). Ma fantastycznych właścicieli, no i towarzystwo :)