Yellonek Posted January 14, 2003 Posted January 14, 2003 Hmmmm...Lakers...i tu wkraczamy na baaaaaardzo grząski teren.... niestey...wciąz MUSZĘ mieszkać gdzie mieszkam :( Quote
Nat Posted January 14, 2003 Author Posted January 14, 2003 a Aqua mojego ojca wcale nie widzi wyzej ode mnie: prosty przyklad: na spacerze z nim gryzie smycz, bierze ja w zeby i ciagnie, a jak jest ze mna tego nie robi. Na poczatku tez robila ale wybilam jej to z glowki :) Dziwne, bo podobno "ojcowie" sa widziani przez psy niby najwyzej w hierarchii. Mozliwe zeby pies widzial mlodsza osobe wyzej? (kobiete, dodam :wink: Yello - a Ty ukladaj Wolfika i ukladaj. W koncu przyjdzie efekt. Na razie mlody i probuje sztuczek. Pamietaj, ze przywodca (alfa) to nie tylko ktos taki kto nie pozwala, je pierwszy, karci itp.. to tez ktos, kto wzbudza respekt, nie ponosza go nerwy i jest konsekwentny. Ale ladnie napisalam :) :wink: Quote
Recommended Posts