waljum Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Niestety, u nas ciągle głucho:-(. A Sunia jest taka fantastyczna...:shake: Quote
LALUNA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ogłos ja tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92411[/URL] Quote
waljum Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Słuchajcie, sytuacja zrobiła się nagle jeszcze gorsza - otóż właściciel mieszkania nie zezwolił Alicji na trzymanie psa:-(. Po długich namowach udało się uzyskać tyle, że sunia może zostać do niedzieli. Później "albo pies się wyniesie, albo pani":shake:. Dodatkowo problemem jest to, że milowymi krokami zbliża się długi weekend, ja wyjeżdżam i w żaden sposób nie będę mogła im pomóc. Zupełnie nie mam pojęcia, gdzie się sunia podzieję, proszę bardzo pilnie o pomoc!!! Zróbmy burzę mózgów albo co... Quote
Seaside Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kurcze wrocłąwiaków trzeba pościągać na wątek :( Quote
waljum Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Małe światełko w tunelu - zgłosiła się jakaś pani - emerytka, mieszkająca na Nowym Dworze. W czwartek jedziemy ją odwiedzić i omówić sprawę oraz zobaczyć, czy suni się pani spodoba (i odwrotnie oczywiście). Nie jestem do końca pewna, czy starszej osobie będzie odpowiadał troszkę rozbrykany szczeniaczek, ale postaram się wybadać sprawę wnikliwie i ostrzec przed ew. problemami. Trzymajcie kciuki. Oczywiście nadal szukamy! Quote
magda z. Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='waljum']Małe światełko w tunelu - zgłosiła się jakaś pani - emerytka, mieszkająca na Nowym Dworze. W czwartek jedziemy ją odwiedzić i omówić sprawę oraz zobaczyć, czy suni się pani spodoba (i odwrotnie oczywiście). Nie jestem do końca pewna, czy starszej osobie będzie odpowiadał troszkę rozbrykany szczeniaczek, ale postaram się wybadać sprawę wnikliwie i ostrzec przed ew. problemami. Trzymajcie kciuki. Oczywiście nadal szukamy![/quote] Zawsze to coś:roll: Tam jest dużo miejsc gdzie można z psem pójść i może pobiegać, nawet na długiej smyczy;) Quote
Korenia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Dostałam PW, ale niestety nie mam pomysłów, wszystkie DT u nas zapchane - Bianka, Ulv :( Quote
waljum Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Niestety ten domek u pani-emerytki nie robi dobrtgo wrażenia. Nie wszyscy członkowie rodziny zgadzają się na psa, sądzę, że byłby to zły pomysł. Szukamy dalej. Akcja reklamowa jest już tak duża, że ludzie na ulicy pytają, czy to ten piesek z plakatu;), ale chętnych nie ma.Jutro mam chytry plan, żeby odwiedzić na spacerku moją ciocię, która ma super warunki do trzymania pieska. Wprawdzie o psie nie myśli, ale sunia jest tak urocza, że a nóż widelec cos zaiskrzy... Quote
magda z. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 będę trzymać kciuki:razz: tymczasem do góry Quote
waljum Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 Wiem, że dwa dni do niedzieli, już sama nie wiem, co jeszcze robić :-( Quote
magda z. Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 ja szczerze mówiąc też nie:( wszyscy znajomi z w-wia sa zapsieni Quote
Recommended Posts