Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, sytuacja zrobiła się nagle jeszcze gorsza - otóż właściciel mieszkania nie zezwolił Alicji na trzymanie psa:-(. Po długich namowach udało się uzyskać tyle, że sunia może zostać do niedzieli. Później "albo pies się wyniesie, albo pani":shake:. Dodatkowo problemem jest to, że milowymi krokami zbliża się długi weekend, ja wyjeżdżam i w żaden sposób nie będę mogła im pomóc. Zupełnie nie mam pojęcia, gdzie się sunia podzieję, proszę bardzo pilnie o pomoc!!! Zróbmy burzę mózgów albo co...

Posted

Małe światełko w tunelu - zgłosiła się jakaś pani - emerytka, mieszkająca na Nowym Dworze. W czwartek jedziemy ją odwiedzić i omówić sprawę oraz zobaczyć, czy suni się pani spodoba (i odwrotnie oczywiście). Nie jestem do końca pewna, czy starszej osobie będzie odpowiadał troszkę rozbrykany szczeniaczek, ale postaram się wybadać sprawę wnikliwie i ostrzec przed ew. problemami. Trzymajcie kciuki. Oczywiście nadal szukamy!

Posted

[quote name='waljum']Małe światełko w tunelu - zgłosiła się jakaś pani - emerytka, mieszkająca na Nowym Dworze. W czwartek jedziemy ją odwiedzić i omówić sprawę oraz zobaczyć, czy suni się pani spodoba (i odwrotnie oczywiście). Nie jestem do końca pewna, czy starszej osobie będzie odpowiadał troszkę rozbrykany szczeniaczek, ale postaram się wybadać sprawę wnikliwie i ostrzec przed ew. problemami. Trzymajcie kciuki. Oczywiście nadal szukamy![/quote]
Zawsze to coś:roll: Tam jest dużo miejsc gdzie można z psem pójść i może pobiegać, nawet na długiej smyczy;)

Posted

Niestety ten domek u pani-emerytki nie robi dobrtgo wrażenia. Nie wszyscy członkowie rodziny zgadzają się na psa, sądzę, że byłby to zły pomysł. Szukamy dalej. Akcja reklamowa jest już tak duża, że ludzie na ulicy pytają, czy to ten piesek z plakatu;), ale chętnych nie ma.Jutro mam chytry plan, żeby odwiedzić na spacerku moją ciocię, która ma super warunki do trzymania pieska. Wprawdzie o psie nie myśli, ale sunia jest tak urocza, że a nóż widelec cos zaiskrzy...