KasiaM Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 hmm Yanka jak ją zza tej kanapy wyciągnąć??? Rób co chcesz ja go dorwę z tej strony Wyłaź bo tracę cierpliwość... Dobra teraz tylko cicho może szybciej wyjdzie . Yanka udawaj , że Nas nie ma..:tlocznotu: ehh mam dość cholerny koteccek http://img222.imageshack.us/img222/4387/obraz165ig1.jpg Ja go wolę jednak obserwować co by mnie wnocy nie zagryzł.. http://img222.imageshack.us/img222/729/obraz166lz5.jpg P.S Koteccek ma ciężkie życie ...:laughing: maksymalna ilość zdjęć w poście to 5 Quote
Tengusia Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 sliczne dostojne psiska z tych twoich dogow naprawde :loveu: Quote
M&T Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 jeju, biedny kotek :evil_lol: widzę, że tu się zbiorowe polowanie na niego organizuje :evil_lol: http://img216.imageshack.us/img216/1544/obraz164md2.jpg ale jest długaśna!! :-o:-o Quote
groszek83 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ja bym sie wcale nie zdziwiła,że jak sie kotek w końcu zdenerwuje to sie one będą za kanapami chować:diabloti: Quote
KasiaM Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 groszek83 napisał(a):Ja bym sie wcale nie zdziwiła,że jak sie kotek w końcu zdenerwuje to sie one będą za kanapami chować:diabloti: Dosłownie :diabloti: Kotecccek już się ich nie boi a jak go denerwują to prycha i suki w minucie są na miejscach:razz: Quote
groszek83 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Bo one to już takie są te kotecki:loveu::cooldevi: Quote
KasiaM Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 groszek83 napisał(a):Bo one to już takie są te kotecki:loveu::cooldevi: :evil_lol::lol: Fajne połączenie z dogami , które myślą , że mogą wszystko. Quote
kwiatek82 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Witam serdecznie wszystkie psiaczki, koteczkę, ludziki i dzidzie w brzuszku :loveu: Oglądnęłam zdjęcia - super stadko ! mam nadzieje ze koteczka dopasuje sie do psiej rodzinki :cool3: Pozdrawiam ! ps na pewno to wróce :evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 PS czyżbym dopatrzyła się szczurka husky?? miałam tez taka ale musialam w maju (po 1,5 roku) uspac, miala rozleglego raka i straszne wodobrzusze :( wychowalam je (ją, jej siostre i brata) od małych ślepych szczurkow ktore mialy isc na karme do weży :( Mamba (czarno-bialy kapturowy) mieszkala z Husky( byly u moich rodzicow - teraz Mamba ma kolezanke dumbo niebieska Miśkę :) a ich brat HejHej (też czarno-bilay kapturowy jest na jakims zdj w mojej galerii z Unką) mieszka obecnie u nas :) Quote
groszek83 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ona im wyjaśni kto tak naprawde rządzi i gdzie jest miejsce psa:eviltong: Ale uwaga-moja koteczka tak sie zapędziła ostatnio,że niestety ale trafiła mi suńke pazurem w oko:placz: i obecnie trwa leczenie:shake: Za to drugiej suńki sie boi bo Ziuta to taki dominat jest uparciuch i wszystko musi być po jej myśli no i pare razy sprowadziła już koteczke do parteru.Teraz jest jedynym psem którego Hilda sie boi. Quote
KasiaM Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 kwiatek82 napisał(a):PS czyżbym dopatrzyła się szczurka husky?? miałam tez taka ale musialam w maju (po 1,5 roku) uspac, miala rozleglego raka i straszne wodobrzusze :( wychowalam je (ją, jej siostre i brata) od małych ślepych szczurkow ktore mialy isc na karme do weży :( Mamba (czarno-bialy kapturowy) mieszkala z Husky( byly u moich rodzicow - teraz Mamba ma kolezanke dumbo niebieska Miśkę :) a ich brat HejHej (też czarno-bilay kapturowy jest na jakims zdj w mojej galerii z Unką) mieszka obecnie u nas :) Tak mam szczurkę Husky:-) Fajnie , że Ty także lubisz szczurki no i nie sa Ci one obojętne:loveu: groszek83 napisał(a):Ona im wyjaśni kto tak naprawde rządzi i gdzie jest miejsce psa:eviltong: Ale uwaga-moja koteczka tak sie zapędziła ostatnio,że niestety ale trafiła mi suńke pazurem w oko:placz: i obecnie trwa leczenie:shake: Za to drugiej suńki sie boi bo Ziuta to taki dominat jest uparciuch i wszystko musi być po jej myśli no i pare razy sprowadziła już koteczke do parteru.Teraz jest jedynym psem którego Hilda sie boi. Z tym pazurkiem w oczku to ja wiem i staram się uważać. Kiedyś dawno temu mój kotek ( dorosły) wbił pazurka bardzo blisko oczka mojego 2 miesięcznego bokserka:roll:Na szczęście nie trafił w oko. Quote
KasiaM Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Xenyana i Michał dzisiaj zaliczyli debiut. Otrzymali ocenę Doskonałą oraz Brązowy Medal.Jestem z nich dumna! Xenyana Akwaforta ocen. dosk. III lok.:loveu: Xenyana i Michał :hug: By nicole20 By nicole20 By nicole20 By nicole20 By nicole20 Quote
M&T Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 gratulacje dla Yenny!! :multi:multi Życzymy więcej sukcesow :):):) Quote
KasiaM Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 groszek83 napisał(a):Gratulacje:multi: M&T napisał(a):gratulacje dla Yenny!! :multi:multi Życzymy więcej sukcesow :):):) Dziękujemy Serdecznie :-) Jest się z czego cieszyć bo to jej debiut.:multi: Kolejna wystawa w październiku Nowy Dwór Mazowiecki;-) Quote
KasiaM Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Panna Śiśka By nicole20 Jak się zmieścić w zaciasnym fotelu? By nicole20 Może tak... By nicole20 Xeniaczek prosiaczek i mój mężulek:-) By nicole20 Quote
KasiaM Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Przejęta pierwszą w życiu wystawą By nicole20 Moja kochana dziewczynka:loveu: By nicole20 Quote
KasiaM Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 groszek83 napisał(a):To ile ona ma? Yanna ma skończone 15 miesięcy:-) Quote
M&T Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 http://img152.imageshack.us/img152/8761/obraz078qy5.jpg przepiękna fotka :loveu: jezu, jaka Yenna jest prześliczna :loveu::loveu::loveu: Quote
KasiaM Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='M&T']http://img152.imageshack.us/img152/8761/obraz078qy5.jpg przepiękna fotka :loveu: jezu, jaka Yenna jest prześliczna :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy serdecznie:-):loveu::loveu: Quote
KasiaM Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jak ten czas szybko leci.... Xenia i mała Yanna:eviltong: By nicole20 Xenia i Yanna rok później:loveu: By nicole20 Quote
groszek83 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ale Ci się kanapa skurczyła:evil_lol::evil_lol: Quote
KasiaM Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 By nicole20 By nicole20 By nicole20 By nicole20 By nicole20 Quote
Recommended Posts