Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm Yanka jak ją zza tej kanapy wyciągnąć???

Rób co chcesz ja go dorwę z tej strony

Wyłaź bo tracę cierpliwość...

Dobra teraz tylko cicho może szybciej wyjdzie . Yanka udawaj , że Nas nie ma..:tlocznotu:

ehh mam dość cholerny koteccek

http://img222.imageshack.us/img222/4387/obraz165ig1.jpg

Ja go wolę jednak obserwować co by mnie wnocy nie zagryzł..
http://img222.imageshack.us/img222/729/obraz166lz5.jpg

P.S
Koteccek ma ciężkie życie ...:laughing:

maksymalna ilość zdjęć w poście to 5

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

groszek83 napisał(a):
Ja bym sie wcale nie zdziwiła,że jak sie kotek w końcu zdenerwuje to sie one będą za kanapami chować:diabloti:

Dosłownie :diabloti: Kotecccek już się ich nie boi a jak go denerwują to prycha i suki w minucie są na miejscach:razz:

Posted

groszek83 napisał(a):
Bo one to już takie są te kotecki:loveu::cooldevi:

:evil_lol::lol:
Fajne połączenie z dogami , które myślą , że mogą wszystko.

Posted

Witam serdecznie wszystkie psiaczki, koteczkę, ludziki i dzidzie w brzuszku :loveu:
Oglądnęłam zdjęcia - super stadko ! mam nadzieje ze koteczka dopasuje sie do psiej rodzinki :cool3:
Pozdrawiam !
ps na pewno to wróce :evil_lol:

Posted

PS czyżbym dopatrzyła się szczurka husky?? miałam tez taka ale musialam w maju (po 1,5 roku) uspac, miala rozleglego raka i straszne wodobrzusze :( wychowalam je (ją, jej siostre i brata) od małych ślepych szczurkow ktore mialy isc na karme do weży :( Mamba (czarno-bialy kapturowy) mieszkala z Husky( byly u moich rodzicow - teraz Mamba ma kolezanke dumbo niebieska Miśkę :) a ich brat HejHej (też czarno-bilay kapturowy jest na jakims zdj w mojej galerii z Unką) mieszka obecnie u nas :)

Posted

Ona im wyjaśni kto tak naprawde rządzi i gdzie jest miejsce psa:eviltong: Ale uwaga-moja koteczka tak sie zapędziła ostatnio,że niestety ale trafiła mi suńke pazurem w oko:placz: i obecnie trwa leczenie:shake: Za to drugiej suńki sie boi bo Ziuta to taki dominat jest uparciuch i wszystko musi być po jej myśli no i pare razy sprowadziła już koteczke do parteru.Teraz jest jedynym psem którego Hilda sie boi.

Posted

kwiatek82 napisał(a):
PS czyżbym dopatrzyła się szczurka husky?? miałam tez taka ale musialam w maju (po 1,5 roku) uspac, miala rozleglego raka i straszne wodobrzusze :( wychowalam je (ją, jej siostre i brata) od małych ślepych szczurkow ktore mialy isc na karme do weży :( Mamba (czarno-bialy kapturowy) mieszkala z Husky( byly u moich rodzicow - teraz Mamba ma kolezanke dumbo niebieska Miśkę :) a ich brat HejHej (też czarno-bilay kapturowy jest na jakims zdj w mojej galerii z Unką) mieszka obecnie u nas :)

Tak mam szczurkę Husky:-)
Fajnie , że Ty także lubisz szczurki no i nie sa Ci one obojętne:loveu:

groszek83 napisał(a):
Ona im wyjaśni kto tak naprawde rządzi i gdzie jest miejsce psa:eviltong: Ale uwaga-moja koteczka tak sie zapędziła ostatnio,że niestety ale trafiła mi suńke pazurem w oko:placz: i obecnie trwa leczenie:shake: Za to drugiej suńki sie boi bo Ziuta to taki dominat jest uparciuch i wszystko musi być po jej myśli no i pare razy sprowadziła już koteczke do parteru.Teraz jest jedynym psem którego Hilda sie boi.

Z tym pazurkiem w oczku to ja wiem i staram się uważać. Kiedyś dawno temu mój kotek ( dorosły) wbił pazurka bardzo blisko oczka mojego 2 miesięcznego bokserka:roll:Na szczęście nie trafił w oko.

Posted

groszek83 napisał(a):
Gratulacje:multi:

M&T napisał(a):
gratulacje dla Yenny!! :multi:multi

Życzymy więcej sukcesow :):):)

Dziękujemy Serdecznie :-)

Jest się z czego cieszyć bo to jej debiut.:multi:
Kolejna wystawa w październiku Nowy Dwór Mazowiecki;-)

• 2 weeks later...