Bodziulka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Moriaaa napisał(a): Jeśli nie, to chyba sunia powinna jedna pojechać do domku w Łodzi. Po diabła ją wieźć tak daleko. No właśnie - po co taka podróż. To nie jest wycieczka pod miasto, tylko kilkugodzinna jazda. Wiem, że boksery w większości lubią jazdę samochodem, ale to chyba nie jest powód, żeby sunię wieźć taki kawał - dobry dom jest blisko. Quote
Kluska4 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Moriaaa napisał(a):Myślę, że ta organizacja znalazła już suni dom, który na nią już czeka. I to na tej płaszczyźnie ciężko odkręcić. Jeśli nie, to chyba sunia powinna jedna pojechać do domku w Łodzi. Po diabła ją wieźć tak daleko. Trzeba poczekać na Hanię, ona ma info. Wiadomo już coś? Quote
Łodzianka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Katar mniejszy, ale jest. Oczka już nie ropieją i są coraz mniej czerwone. Pojawiła się gula - odpowiedz organizmu na zastrzyki. Póki co pan doktor kazał obserwować. Może się wchłonie, jak nie to trzeba będzie nacinać. Poza tym dopadł Bezę kaszel kenelowy. :-( Quote
hanka456 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Super, że już wiadomo co jest boksi. Na 100% Boksia ma zapewniony dom na wyjeździe. Quote
ewatonieja Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Dom Stały Mamy Dla Bezy W Niemczech,gdyby Był Tymczasowy To Bysmy Sie Nie Zastanawiali I Dali Psa Do Domu W Lodzi Quote
Łodzianka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 W czwartek za tydzień mamy zaplanowane szczepienie przeciwko wściekliźnie i odrobaczenie. Zdążymy? Quote
hanka456 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Na pewno psiaki wyjeżdżają w ostatni weekend kwietnia. Damy radę Quote
hanka456 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nie wiem czy nie jest za słaba na sterylizację, a poza tym. Chyba zbyt mało czasu zostało. Quote
Recommended Posts