Nirse Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Właśnie w niedzielę 06.04.08r Pani Elżbieta sędziowała Nas w NDM i jestem pod wrażeniem:) Całe sędziowanie trwało znacznie dłużej niż w planowanym czasie ale to tylko z racji tego, że oceniała wnikliwie i dawała długie wyczerpujące opisy oraz uzasadniała swoją ocenę.:p Co do "czucia" całej grupy to się nie mogę wypowiadać ale Basenji widziała i oceniła bardzo dobrze :lol: Pełna kultury, wyważenia osoba do psów podchodząca z delikatnością, nie ma gwałtownych ruchów, podniesionego głosu czy robienia czegoś na siłę :multi: [COLOR=DarkGreen][SIZE=4]POLECAM ;););)[/SIZE][/COLOR] Quote
deptusie Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witam-fantastyczna OSOBA,pełna ciepła o wysokiej kulturze ,z profesjonalnym podejściem do psiaków-rozładowująca miłym i szczerym uśmiechem napięcie-często występujące u wystawców na ringu. Bardzo kontaktowa-znający i przede wszystkim "CZUJąCY" GRUPę V -POZYTYWNIE "ZAKRęCONY" SęDZIA.:loveu::lol: Quote
Nirse Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='deptusie']-rozładowująca miłym i szczerym uśmiechem napięcie-często występujące u wystawców na ringu.[/quote] Dokładnie tak:)_tego mi brakowało :multi: Quote
Błyskotka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 No to przy najbliższej okazji trzeba się wybrać :cool3:. Ponowię jeszcze raz moje pytanie czy to typowa dentystka że grzebie sama w pysku, liczy zęby aż pod same migdałki i kombinuje ? :cool3: Quote
Nirse Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Nie:)raczej wszystko jest w granicach normy :multi: Quote
mychaaaaa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 A wiadomo coś jaki typ zaprzęgowców preferuje? Raczej lekkiej budowy, szczupłe, czy mocno zbudowane psy? Głównie chodzi mi o samojedy ;) Quote
mychaaaaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Mamy bardzo dobre zdanie o pani Augustyniak :) bardzo miła sędzina, nie żałowała uśmiechu dla wystawcy ;) delikatnie dotykała psa, choć dokładnie, wyrozumiała - w porównaniu z suczką nasz pies do niej ciągnął, zaczął skakać (suka miała cieczkę). Pani Augustyniak przerwała bieg, powiedziała, że pies ma prawo w tej sytuacji tak się zachowywać i porównywała psa i sukę osobno, dzięki czemu nasz Honey miał szansę ładnie się pokazać. Ostatecznie dostaliśmy BOB i dokładny opis :) konkurentce oberwało się za nadwagę. Ogólnie wrażenie bardzo dobre, z pewnością wybierzemy się jeszcze do tej sędziny :) Quote
Recommended Posts