INU Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Agappe']a akity amerykańskie, shiby i inne? :evil_lol::evil_lol: akitki uzupełniłam i jeszcze troche dodałam[/quote] :niewiem::niewiem::niewiem: Przyznam się szczerze, że myślę teraz o czymś zupełnie innym:evil_lol:. Quote
INU Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mogę prosić o dopisanie jeszcze mnie? [SIZE=2]INU[/SIZE] psy: Akita u Izis FCI FUKASHI rasa: akita Quote
Agappe Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 [quote name='INU']Mogę prosić o dopisanie jeszcze mnie? [SIZE=2]INU[/SIZE] psy: Akita u Izis FCI FUKASHI rasa: akita[/QUOTE] nie moge :crazyeye::crazyeye: mówi mi, że tekst jest za długi, że powinien mieć 20000 zznaków a ma 20121 :roll::roll: [B]ktreborrrrr[/B] - da się coś z tym zrobić??? albo może podzielić ten mój pierwszy post na dwa????? Quote
Agappe Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 dziękuję.. a potem nie da się podzielić tego postu na 2 jak bedzie osób przybywać?:roll: Quote
ktrebor Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nie rozgryzłem jeszcze dzielenia postów :) ale przyjrzę się temu w niedzielę gdy wrócę z rancha :) pomęczę was wtedy zdjęciami dzikusów :) czyli hokkaido :) Quote
INU Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [SIZE=3][B]INU [/B][SIZE=2]Karolina[/SIZE][/SIZE] psy: [B][COLOR=RoyalBlue]Akita u Izis FCI FUKASHI[/COLOR][/B] rasa: akita Frombork [URL="http://www.fukashi.pl.tl"]www.fukashi.pl.tl[/URL] Proszę o tą zmianę (o ile się zmieści:evil_lol:). Quote
Agappe Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 dodałam i uaktualniłam linkownie odrobine przy okazji.. Quote
*aneta* Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jeszcze ja bardzo proszę o dopisanie [B]*aneta* [/B]suka: ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche rasa: akita amerykańska z Krakowa jesteśmy. Dzięki! Pozdr. Quote
Mori No Kodomo Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mogę prosić o dopisanie do Keiko i Azayaki naszej strony www ? "www.keiko.com.pl" dzięki :) Quote
Agappe Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='*aneta*']Jeszcze ja bardzo proszę o dopisanie [B]*aneta* [/B]suka: ZUMA FINIGAN Inferno de la Noche rasa: akita amerykańska z Krakowa jesteśmy. Dzięki! Pozdr.[/QUOTE] [quote name='Stitch']Mogę prosić o dopisanie do Keiko i Azayaki naszej strony www ? "www.keiko.com.pl" dzięki :)[/QUOTE] dodałam... Quote
Izis Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 A ja proszę o usunięcie gwiazdki przy moim [COLOR=Blue][B]DAICHI[/B][/COLOR] i dopisanie do moich suk hodowlanych (z gwiazdką) [COLOR=Blue][B]Akita u Izis [/B]FCI[/COLOR][B][COLOR=Blue] BIKI[/COLOR][/B], która śpiewająco przeszła wszystkie badania i jest [U]wolna od dysplazji i chorób oczu[/U] :-))) Quote
INU Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Izis']A ja proszę o usunięcie gwiazdki przy moim [COLOR=Blue][B]DAICHI[/B][/COLOR] i dopisanie do moich suk hodowlanych (z gwiazdką) [COLOR=Blue][B]Akita u Izis [/B]FCI[/COLOR][B][COLOR=Blue] BIKI[/COLOR][/B], która śpiewająco przeszła wszystkie badania i jest [U]wolna od dysplazji i chorób oczu[/U] :-)))[/quote] To znaczy, że DAICHI mieszka u Ciebie? :razz: Quote
cropka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 :p W ramach uzupełnienia proszę o dopisanie naszej strony www : [url]www.akita-inu.com.pl[/url], jesteśmy z Gdańska. A do Ani, czyli Akitakiss adres [url]www.akita-kiss.pl.tl[/url], howola to 'Kiss Me And Love Me', są z Poznania. Quote
Izis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Agappe']zmienione:cool3:[/quote] No prawie dobrze ;-) ale tylko prawie :-) Quote
Asiunia02 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='cropka']:p W ramach uzupełnienia proszę o dopisanie naszej strony www : [url]www.akita-inu.com.pl[/url], jesteśmy z Gdańska. A do Ani, czyli Akitakiss adres [url]www.akita-kiss.pl.tl[/url], howola to 'Kiss Me And Love Me', są z Poznania.[/QUOTE] Ania nie jest z Poznania tylko z Lubonia k. Poznania :) Quote
cropka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Oj dla mnie to jest to samo :eviltong:. Fakt Ania jest z Lubonia :smile: Quote
lady_m Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Nie no... Przeciez wszyscy wiedza, ze mieszkam w Gdansku, a nie w "-" :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='wani']czepialscy :evil_lol:[/QUOTE] strasznie, nie?:evil_lol: jeszcze coś mam poprawic? :cool3: Quote
lady_m Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Oj no.... :-( To jak sie cos zmieni u mnie to juz nie bede informowac :eviltong: Quote
Asiunia02 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 My mamy jeszcze u siebie TAI-MIRa :) jak na razie :) Quote
Recommended Posts