asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']Zazdroszczę ci tak wykwalifikowanej osoby w otoczeniu :lol: Mój brat do psów się palcem nie dotknie, ze 2 razy miał może Finkę na przechowaniu, a i tak się bratowa nią opiekowała raczej. Mówi, że jak się synom kiedyś pieska czy innego zwierzątka zachce to szybko im to z głowy wybije... W sumie przykre, że tak do tego podchodzi :roll: Moje (przyszłe... bardzo przyszłe :lol:) dzieci jak stan konta na to pozwoli[B] będą miały tyle zwierzątek ile będą chciały.[/B] Już mamusia o to zadba :evil_lol:[/QUOTE] pod warunkiem, ze to beda dobermanki :evil_lol: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 W sumie nie biorę pod uwagi opcji, że po moim [I]praniu mózgu[/I] eee... wychowaniu dzieciaki będą chciały mieć yorka :evil_lol: A nawet jak tak, to niech same się wtedy zajmują... Ja palcem się nie dotknę :evil_lol: Za to króliczki, świnki, myszy, szczury - do woli :loveu: :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']W sumie nie biorę pod uwagi opcji, że po moim [I]praniu mózgu[/I] eee... wychowaniu dzieciaki będą chciały mieć yorka :evil_lol: A nawet jak tak, to niech same się wtedy zajmują... Ja palcem się nie dotknę :evil_lol: Za to króliczki, świnki, myszy, szczury - do woli :loveu: :lol:[/QUOTE] Boszzz, co za matka z Ciebie będzie? :shake: a jak Ci się trafi córeczka fanka psich sportów i bedzie chciała burdelka? :diabloti: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Kupię jej dobermankę z amerykańskim typie. Będzie wymiatała lepiej niż bołdełki :loveu: :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']pod warunkiem, ze to beda dobermanki :evil_lol:[/QUOTE] No ba! :diabloti: Gorzej jak dzieci będą chciały burdelka :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']Kupię jej dobermankę z amerykańskim typie. Będzie wymiatała lepiej niż bołdełki :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Okamia']No ba! :diabloti: Gorzej jak dzieci będą chciały burdelka :evil_lol:[/QUOTE] i to się nazywa dopiero RASizm :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 W openach startuje gościu z bokserem więc :cool3: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Takie hamerykańskie cuś to ze 20 kg (aaaaa szczur! :eviltong:) waży najwyżej... Ale jak będzie chciało bołdeła, to kupię bołdeła. Tylko z dala od mych oczu, a jak będzie robić np. przyczajki to niech z dala od moich butów :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Okamia']W openach startuje gościu z bokserem więc :cool3:[/QUOTE] nie liczy się, bokser to lamerski pies :eviltong: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']nie liczy się, bokser to lamerski pies :eviltong:[/QUOTE] Otóż to :loveu: :eviltong: Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Tej Aberowa ja Ci w zeszłym roku wrzucałam dobermanocoś co startowało, pamiętasz? A tak btw :evil_lol: [url]http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/929325,architektoniczny-kicz-made-in-wielkopolska-galeria,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material[/url] Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ta, tego szczura pamiętam ;) Mnie zawsze zastanawia fakt stawiania tych gargameli rodem z wersalu albo innego baroku... Jakieś poręcze z lwami, złote wstawki, fontanny jak w Łazienkach... Ludzie, to dobrze wygląda tylko w oryginalne. Nowe, często z kiepskich materiałów mogą budzić najwyżej politowanie. [url]http://www.gloswielkopolski.pl/artykul/929325,architektoniczny-kicz-made-in-wielkopolska-galeria,1,10,id,t,sm,sg.html#galeria-material[/url] O tym mówię :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 :evil_lol: Poznań i Kalisz wiodą prym w temacie kiczu :loveu: ale i tak koniki przed wejsciem w koninie-hit. Tez sobie takie pierdyknę :loveu: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ubij swoje i wypchaj, dopiero będzie szał :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']Ubij swoje i wypchaj, dopiero będzie szał :evil_lol:[/QUOTE] eee szkoda ich :shake: na czym będziesz jeździć jak w końcu się odważysz na odwiedzinki? :eviltong: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Nie no, tylko 2 wypchaj. Na reszcie będzie można nadal jeździć :lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']Nie no, tylko 2 wypchaj. Na reszcie będzie można nadal jeździć :lol:[/QUOTE] no mam 4 z czego jedna ciężarna, a druga babcia i już kręgosłup nawala, wiec nie da rady :eviltong: ale w temacie kiczu, połowa mojej wsi ma żółte domy... a my bylismy pierwsi :shake: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Wypchaj babcię, a resztę losuj monetą :eviltong: Co do domu. Tylko się cieszyć, że wyznaczasz tryndy :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ja lubię starą architekturę ale nowoczesne twory wzorowane na tym to raczej nie są fajne :evil_lol: W Pniewach mamy jedną fajną kamienicę - jak wygram w totka to kupię i odremontuje bo jest cud miód :loveu: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Amber']Wypchaj babcię, a resztę losuj monetą :eviltong: Co do domu. Tylko się cieszyć, że wyznaczasz tryndy :evil_lol:[/QUOTE] no, niestety :-( z psami na spacery tez zaczeli wychodzić. i teraz widze jak prowadzają burka/azorka/ kajtka na sznurku i sie ciesza, ze są modni :shake: wczesniej te pieski ładnie nam schodziły z drogi, a teraz musimy się mijać z jazgotami, na sznurkach-znaczy się smyczach :diabloti: Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Jesteś trendsetterką :loveu: A ja nie mogę wchodzić na wątek o szczeniackach :shake::diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Okamia']Jesteś trendsetterką :loveu: A ja nie mogę wchodzić na wątek o szczeniackach :shake::diabloti:[/QUOTE] nic mi nie mow :shake: ja tez chce, ale musze czekać :-( Quote
Okamia Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 [quote name='asiak_kasia']nic mi nie mow :shake: ja tez chce, ale musze czekać :-([/QUOTE] no ale masz już coś zaplanowane... a ja nie wiem kiedy nawet będę mogła mieć nowego, ładnego, rasowego szczeniacka :placz: A pro po rasowych szczeniaczków - dostałyśmy z Prosiem zaproszenie w sierpniu na obóz frisbee do znajomej. Może skorzystamy jak się uda młodą trochę ogarnąć na psy :cool3: Quote
Amber Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Ja też nie, nie przejmuj się... Jari się siostry raczej nie doczeka :( TŻ na wieść o dobermance tylko kręci głową. Ale też mu się nie dziwię... Każdy normalny człowieknie chciał by już psa oprócz Jariego (a po Jarim najlepiej 20 lat urlopu :lol:)... A co dopiero przy Jarim i być może tak samo pierdzielniętego jak Jari :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 [quote name='Okamia']no ale masz już coś zaplanowane... a ja nie wiem kiedy nawet będę mogła mieć nowego, ładnego, rasowego szczeniacka :placz: A pro po rasowych szczeniaczków - dostałyśmy z Prosiem zaproszenie w sierpniu na obóz frisbee do znajomej. Może skorzystamy jak się uda młodą trochę ogarnąć na psy :cool3:[/QUOTE] no wiesz takie plany, to nie plany. Być może "moje" krycie bedzie pod koniec tego roku, a być może w nastepnym, a być może za 2 lata. Wiele zalezy od róznych czynników, na które póki co nie ma wpływu hodowca. I uparłam się, że jezeli rotek, to tylko od nich. Ewentualnie DA ale to jeszcze bardziej nieosiagalne póki co :eviltong: Quote
Recommended Posts