Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aha:evil_lol:
a czemu chciala ci ukrasc mame:evil_lol:?:P[/quote]

bo moja mama jest zajebista :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kinia']A zdjęcia będą?[/quote]

Z targów??

[quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:)
chciałam ci powiedziec ze mozesz usunąc z podpisu o noclegu dla Martynki bo ma juz nocleg:)[/quote]

Ok tylko jeszcze napiszę do niej aby się upewnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe jak chcesz ale ja ci mówie ze na 100% ma nocleg bo bedzie u mnie:evil_lol:[/quote]

no ładnie... :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Dzisiaj mamy piękną pogodę więc ok 12 poszłyśmy do parku poćwiczyć i pobiegać troszkę...

opanowałyśmy komendę zostań po rzuceniu kości "aportu" (kijki, piłki i inne tego typu rzeczy nie wchodzą w gre bo przecież to dobre nie jest :evil_lol:)... Oprócz tego "zostań" gdy ja odchodzę opanowałyśmy w 99% (raz rozproszyły ją piękne ptaszki :roll:) po za tym zastanawiam się nad zrobieniem lub kupnem linki... tylko nie wiem co było by lepsze... i ile metrów miała by mieć... :cool3::cool3::cool3:

do ćwiczeń linka mi się by przydała gdyż czasami coś odwróciło by jej uwagę(pies, kot, ptak, ludzie) i czasami chciała by pobiec to jednak lepiej by było aby coś miała :lol: Doradźcie jeśli możecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dla Kelly to by się przydała linka ok. 15 metrów :eviltong: bo ja ona pobiegnie, to ułamek sekundy i już jej nie ma :evil_lol: więc 10 m mogłoby nie wystarczać xD

Posted

[quote name='M&T']Dla Kelly to by się przydała linka ok. 15 metrów :eviltong: bo ja ona pobiegnie, to ułamek sekundy i już jej nie ma :evil_lol: więc 10 m mogłoby nie wystarczać xD[/quote]

:evil_lol: jej to chyba nawet 20 nie wystarczyła :eviltong::eviltong::eviltong: