Sweet Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 aha:evil_lol: a czemu chciala ci ukrasc mame:evil_lol:?:P Quote
Okamia Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha:evil_lol: a czemu chciala ci ukrasc mame:evil_lol:?:P[/quote] bo moja mama jest zajebista :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='M&T']czemu nie wstawiasz tu fotek? :mad:[/quote] wyjaśnienie stronkę temu :eviltong: Quote
Okamia Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='M&T']już wiem xD[/quote] BRAWO!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Kinia']Cześć wieczorową porą:) Co tam u Was?[/quote] Ale dzisiaj czy wczoraj?? Quote
Okamia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Kinia']Dzisiaj:).........[/quote] Dzisiaj tzn wczoraj wieczorem wracałam z Niemiec :evil_lol: i dopiero wstałam :lol: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hejo:) chciałam ci powiedziec ze mozesz usunąc z podpisu o noclegu dla Martynki bo ma juz nocleg:) Quote
Okamia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Kinia']A zdjęcia będą?[/quote] Z targów?? [quote name='xxSweetGirl93xx']hejo:) chciałam ci powiedziec ze mozesz usunąc z podpisu o noclegu dla Martynki bo ma juz nocleg:)[/quote] Ok tylko jeszcze napiszę do niej aby się upewnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hehe jak chcesz ale ja ci mówie ze na 100% ma nocleg bo bedzie u mnie:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe jak chcesz ale ja ci mówie ze na 100% ma nocleg bo bedzie u mnie:evil_lol:[/quote] no ładnie... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&T Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 hejka skarbie :loveu: możesz już skasować swój podpisik, bo mama Ady się zgodziła, żebym u nich nocowała :multi: Quote
Okamia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Szarik']Witam leniucha! :diabloti:[/quote] hello :evil_lol: ostatnio zaniedbuje wszystkie fotoblogi :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='M&T']bo facet zazdrosny? :diabloti:[/quote] niee... mam różne problemy :roll: Quote
Okamia Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='M&T']oj, oj, a co się dzieje?[/quote] wolę o tym nie pisać na forum :roll: Quote
Okamia Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Dzisiaj mamy piękną pogodę więc ok 12 poszłyśmy do parku poćwiczyć i pobiegać troszkę... opanowałyśmy komendę zostań po rzuceniu kości "aportu" (kijki, piłki i inne tego typu rzeczy nie wchodzą w gre bo przecież to dobre nie jest :evil_lol:)... Oprócz tego "zostań" gdy ja odchodzę opanowałyśmy w 99% (raz rozproszyły ją piękne ptaszki :roll:) po za tym zastanawiam się nad zrobieniem lub kupnem linki... tylko nie wiem co było by lepsze... i ile metrów miała by mieć... :cool3::cool3::cool3: do ćwiczeń linka mi się by przydała gdyż czasami coś odwróciło by jej uwagę(pies, kot, ptak, ludzie) i czasami chciała by pobiec to jednak lepiej by było aby coś miała :lol: Doradźcie jeśli możecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dla Kelly to by się przydała linka ok. 15 metrów :eviltong: bo ja ona pobiegnie, to ułamek sekundy i już jej nie ma :evil_lol: więc 10 m mogłoby nie wystarczać xD Quote
Okamia Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='M&T']Dla Kelly to by się przydała linka ok. 15 metrów :eviltong: bo ja ona pobiegnie, to ułamek sekundy i już jej nie ma :evil_lol: więc 10 m mogłoby nie wystarczać xD[/quote] :evil_lol: jej to chyba nawet 20 nie wystarczyła :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts