M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']nieee... bo mi kiedyś drzazga w dziąsło wlazła i bolało za bardzo :diabloti: A po bieganiu na czworaka to mnie plecy niemiłosiernie bolą :evil_lol:[/quote] starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dziś sam jestem dziadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']dziś sam jestem dziadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a nie babcią? :eviltong: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']a nie babcią? :eviltong:[/quote] Ciiiicho bo się wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Ciiiicho bo się wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Basia będzie mieszkać z MĘŻCZYZNĄ!!!!! :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']Basia będzie mieszkać z MĘŻCZYZNĄ!!!!! :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie :evil_lol: ja być kobietą w 100% :evil_lol::lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']nie :evil_lol: ja być kobietą w 100% :evil_lol::lol:[/quote] zobaczymy na zlocie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hej:) dziewczyny ale wy tu gadacie:evil_lol: ledwo znalazłam foty:D ale są super:):) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Hej:) dziewczyny ale wy tu gadacie:evil_lol: ledwo znalazłam foty:D ale są super:):)[/quote] ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti:[/quote] Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol:[/quote] no, bo się do mnie na gie nie odzywasz :obrazic: :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']no, bo się do mnie na gie nie odzywasz :obrazic: :diabloti::diabloti:[/quote] no bo Twojego numeru nie mam bo nie zdążyłam zapisać bo w drodze do domu mi się tel rozładował :-( Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti:[/quote] Tak malutka:evil_lol: [quote name='Okamia']Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol:[/quote] Bo tu sie lepiej gada niż na gg:evil_lol::evil_lol: Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Bo tu sie lepiej gada niż na gg:evil_lol::evil_lol: Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ciiii bo się wyda :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']no bo Twojego numeru nie mam bo nie zdążyłam zapisać bo w drodze do domu mi się tel rozładował :-([/quote] no to już masz mój nr :cool3::cool3: [quote name='xxSweetGirl93xx'] Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:[/quote] bo ja już wcześniej byłam rozlokowana w innym domku, a poza tym wszystkie w jednym bysmy sie nie pomieściły, bo ja mam jeszcze 2 osoby tow. :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Ciiii bo się wyda :evil_lol:[/quote] dobra juz nic nie mówie:evil_lol::eviltong: [quote name='M&T'] bo ja już wcześniej byłam rozlokowana w innym domku, a poza tym wszystkie w jednym bysmy sie nie pomieściły, bo ja mam jeszcze 2 osoby tow. :evil_lol:[/quote] aha chyba że.... ale i tak bedziecie pewnie razem przesiadywac:evil_lol::eviltong: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx'] aha chyba że.... ale i tak bedziecie pewnie razem przesiadywac:evil_lol::eviltong:[/quote] przecie tu się od miesięcy nocne schadzki planują :evil_lol: Basia nawet na tę okazję nową piżamkę sobie kupiła :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']przecie tu się od miesięcy nocne schadzki planują :evil_lol: Basia nawet na tę okazję nową piżamkę sobie kupiła :cool3::cool3:[/quote] Nie tylko Basia :evil_lol: Jakie 2 os towarzyszące?? Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 o to musi byc cos jak sie kupuje nowa piżamke:evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Nie tylko Basia :evil_lol: Jakie 2 os towarzyszące??[/quote] Ty też?!?! :crazyeye: ja nową kupiłam sobie przed obozem do Bułgarii :evil_lol::evil_lol: no moje 2 osoby towarzyszące :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']Ty też?!?! :crazyeye: ja nową kupiłam sobie przed obozem do Bułgarii :evil_lol::evil_lol: no moje 2 osoby towarzyszące :eviltong::eviltong:[/quote] Ta :D taką koszulkę z osiołkiem :cool3: jakie dwie :roll: Tą Twoją koleżankę i?? Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Ta :D taką koszulkę z osiołkiem :cool3: jakie dwie :roll: Tą Twoją koleżankę i??[/quote] a ja mam piżamkę ze Snoopy'm :razz::razz: i drugą koleżankę :diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='M&T']a ja mam piżamkę ze Snoopy'm :razz::razz: i drugą koleżankę :diabloti:[/quote] Aha :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Okamia']Aha :evil_lol:[/quote] doobra, już ci nie zaśmiecam wątku :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts