M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Okamia']nie :evil_lol: do samouwielbienia jeszcze mi daleko :eviltong::eviltong::eviltong: zresztą zobaczysz na zlocie :evil_lol:[/quote] już nie mogę się doczekać :cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 A tak w ogóle to mam dla ciebie wiadomość ^^'' Moi rodzice stwierdzili nagle, że wybiorą się na wakacje po Polsce i zawiozą mnie na zlot, ale wracać mam już sobie sama. Więc nie będziecie musiały po nas przyjeżdżać do Wronek, ale byłabym mega wdzięczna gdybyście nas po zlocie do nich zawiozły :modla: :):) Quote
Okamia Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='M&T']A tak w ogóle to mam dla ciebie wiadomość ^^'' Moi rodzice stwierdzili nagle, że wybiorą się na wakacje po Polsce i zawiozą mnie na zlot, ale wracać mam już sobie sama. Więc nie będziecie musiały po nas przyjeżdżać do Wronek, ale byłabym mega wdzięczna gdybyście nas po zlocie do nich zawiozły :modla: :):)[/quote] Omg ale masz zakręconych staruszków :evil_lol: spoko nie ma sprawy :cool3: Quote
M&T Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Okamia']Omg ale masz zakręconych staruszków :evil_lol: spoko nie ma sprawy :cool3:[/quote] ojj, żebyś wiedziała, że zakręconych xP ja jem sobie wczoraj spokojnie śniadanko, a oni nagle do mnie podchodzą, stwierdzają, że wybierają się w Polskę, a Sieraków im po drodze, więc ewentualnie mogli by mnie podwieźć xD Quote
Izabela124. Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witanko Ale z was gaduły, więcej nagadac nie mogłyście:mad::mad::evil_lol: Quote
M&T Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Ale z was gaduły, więcej nagadac nie mogłyście:mad::mad::evil_lol:[/quote] przepraszam! Wybacz :modla: :evil_lol::evil_lol: Quote
orpha Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Witam Popatrzylam sobie na fotki :) , super niebieskooka dziewczynka :loveu: Zdjecia ze zgromadzeniem haszczakow sa urocze , tyle pieknosci naraz Pozdrawiam :) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='orpha']Witam Popatrzylam sobie na fotki :) , super niebieskooka dziewczynka :loveu: Zdjecia ze zgromadzeniem haszczakow sa urocze , tyle pieknosci naraz Pozdrawiam :)[/quote] Dziękuje ;) Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 sliczne kelly jest:D:D juz sie nie mogę doczekac zlotu:) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne kelly jest:D:D juz sie nie mogę doczekac zlotu:)[/quote] My też nie :evil_lol: Kelly chyba nie zdaje sobie sprawy co się szykuje... choć może zacznie jak będę ją kąpać :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']My też nie :evil_lol: Kelly chyba nie zdaje sobie sprawy co się szykuje... choć może zacznie jak będę ją kąpać :evil_lol:[/quote] :evil_lol: chyba każdy kto jedzie niemoze sie doczekac:p jeszcze cały tydzien to moze dam rade:p dobrze ze sie wczesniej nie zapisałam na zlot bo bym juz całkiem nie mogła sie doczekac a tak mniej mi zostało czekania:evil_lol: No narazie nie zdaje sobie sprawy ale jak przyjedziecie to bedzie sobie zdawac:) jak ja dorwe to ci nie oddam:D Haszczaki sa cudne bo mój kolega (sąsiad) ma:evil_lol: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:evil_lol: chyba każdy kto jedzie niemoze sie doczekac:p jeszcze cały tydzien to moze dam rade:p dobrze ze sie wczesniej nie zapisałam na zlot bo bym juz całkiem nie mogła sie doczekac a tak mniej mi zostało czekania:evil_lol: No narazie nie zdaje sobie sprawy ale jak przyjedziecie to bedzie sobie zdawac:) jak ja dorwe to ci nie oddam:D Haszczaki sa cudne bo mój kolega (sąsiad) ma:evil_lol:[/quote] Tylko że jest mały problem :evil_lol: bo ona za bardzo innych sie nie słucha :lol: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 nie musi słuchac:evil_lol: ja i tak ja dorwe:evil_lol: ale moze ci potem oddam ją kiedys:) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Moja słodka [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/8833/dsc00628hs1.jpg[/IMG] [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/5273/dsc00623sc7.jpg[/IMG] zgadnijcie co tam jest ?? :angryy::-(:placz::placz::placz::shake::angryy::mad::roll: [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/6820/nowyobrazmapabitowa2zx3.png[/IMG] Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [url]http://img401.imageshack.us/img401/5273/dsc00623sc7.jpg[/url] no co tam jest? kot? xP Już za tydzień was poznamy!! :multi: a sweetgirl, ty też z psiakiem? :) Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='M&T'][URL]http://img401.imageshack.us/img401/5273/dsc00623sc7.jpg[/URL] no co tam jest? kot? xP[/quote] To podpis do tego niżej ale mi nie wyszło :roll: Ja też się cieszę :evil_lol: tylko kurczę nie wiem czy mama się zgodzi wcześniej jechać :roll: Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kelly cudna :) jej... ah te hasiorki :) a co tam jest? :crazyeye: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='mru']Kelly cudna :) jej... ah te hasiorki :) a co tam jest? :crazyeye:[/quote] Dziękuje :loveu: Śliczny rudy husky trzymany w zamknięciu :placz::placz::placz: Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']To podpis do tego niżej ale mi nie wyszło :roll: Ja też się cieszę :evil_lol: tylko kurczę nie wiem czy mama się zgodzi wcześniej jechać :roll:[/quote] Aha, spoko xD a ja taka głupia, że nawet mi nie przyszło na myśl, że to mogło być do tego pod spodem, choć bardziej pasowało xD Niech się zgodzi!! :modla::modla::modla: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']a sweetgirl, ty też z psiakiem? :)[/quote] Nie ja niestety bez psiaka jade:( chyba że mama na ostatnie dwa dni mi go przywiezie bo jedzie z koleżanką bo ma tam rodzine jej kolezanka i w niedziele zabiroą mnie do domu wiec może go wezną na sobotę i niedziele ale nie wiem:) Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']Dziękuje :loveu: Śliczny rudy husky trzymany w zamknięciu :placz::placz::placz:[/quote] :-o:-o biedny haszczak :( a u nas teraz w schronie dwa siedzą :( śliczne, srebrne <3 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nie ja niestety bez psiaka jade:( chyba że mama na ostatnie dwa dni mi go przywiezie bo jedzie z koleżanką bo ma tam rodzine jej kolezanka i w niedziele zabiroą mnie do domu wiec może go wezną na sobotę i niedziele ale nie wiem:)[/quote] No to mam nadzieję, że na weekend go dostaniesz, bo chciałabym poznac tego przystojniaka :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tez mam nadzieje ze go przywiozą ale nie wiem zobaczymy:) Quote
mru Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia'] Śliczny rudy husky trzymany w zamknięciu :placz::placz::placz:[/quote] no nie... :shake: Quote
Okamia Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='M&T']:-o:-o biedny haszczak :( a u nas teraz w schronie dwa siedzą :( śliczne, srebrne <3[/quote] weź je kiedyś na spacer i porób foty :-( [quote name='mru']no nie... :shake:[/quote] dokładnie :-( Quote
M&T Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Okamia']weź je kiedyś na spacer i porób foty :-( [/quote] to następnym razem jak będę to je obfocę;) ale haszczaki szybko dom znajdują ;) Quote
Recommended Posts