Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ja mam dokładnie tak samo z kantarem ale wolę żeby mi cyrków nie stroiła jak już będzie musiała mieć :evil_lol: więc co jakiś czas spacer w kantarku w koło miasta :evil_lol:a wtedy cały chodnik nasz bo pies morderca idzie :diabloti: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 buahahaha xD widzę, że budzicie respekt w okolicy :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']buahahaha xD widzę, że budzicie respekt w okolicy :evil_lol:[/quote] No a co :evil_lol: jak te foty robiłam to czekałam na mojego chłopaka i jego brata bo poszli do marketu i Rafał(brat) nie wiedział że Kelly kantar nosi i wychodzą z marketu a ten do Kelly: Co ci ta Twoja pani zrobiła znowu ?? Ja do niego: No wiesz... nie słyszałeś ?? Kelly to pies morderca który dzieci pożera :diabloti: Wtedy przechodząca koło nas rodzina z dziećmi odsunęli się momentalnie na jakieś 5-6 metrów :evil_lol: fajnie to wyglądało :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Buahahaha :grin: dobre xD tylko żeby mi mojego psiaka nie pożarła :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']Buahahaha :grin: dobre xD tylko żeby mi mojego psiaka nie pożarła :evil_lol:[/quote] Nie, ona go tylko zamęczy na śmierć :evil_lol: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Okamia']Nie, ona go tylko zamęczy na śmierć :evil_lol:[/quote] no zobaczymy, kto tu kogo zamęczy :diabloti: Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']no zobaczymy, kto tu kogo zamęczy :diabloti:[/quote] zobacz tylko kilka stron wcześniej na zabawę z Syberem :evil_lol: a dowiesz się kto kogo :diabloti: Właśnie załamała mnie głupota i analfabetyzm wtórny :roll: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Okamia']zobacz tylko kilka stron wcześniej na zabawę z Syberem :evil_lol: a dowiesz się kto kogo :diabloti: Właśnie załamała mnie głupota i analfabetyzm wtórny :roll:[/quote] mojego jeszcze nikt porządnie nie zmęczył :razz: jeśli twojej się uda to chyba normalnie kupię ci czekoladę xD ale ocb? xD Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']mojego jeszcze nikt porządnie nie zmęczył :razz: jeśli twojej się uda to chyba normalnie kupię ci czekoladę xD ale ocb? xD[/quote] To lepiej jej kup a nie mi :evil_lol: taką specjalną dla psów oczywiście :eviltong: założyłam Kelly konto na pupile.com ... moj znajoma (teraz już nie znajoma :angryy:) założyła swojemu i mojej wspólne ale nie napisała nic że jeden z psów nie jest jej :angryy: nom i napisałam jej komentarz że ma napisać że jeden pies nie należy do niej i takie tam :roll: gościara jakaś mi napisała mi z wielkim wątem jakie mam podstawy sądzić że to mój pies skoro nawet pyska dobrze nie widać... To jej napisałam grzecznie w profilu jej pupila że znam tą dziewczynę i że mam te same foty na kompie ... a ta na mnie najeżdża bo chyba mało kumata jest myśląc że chodziło mi o jej psa :roll: Żal :angryy: Quote
łapeczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hehe no to ladnie ... ty nie odpusc tego tak latwo.... daj tej lasce popalic ;] Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Okamia']To lepiej jej kup a nie mi :evil_lol: taką specjalną dla psów oczywiście :eviltong:[/quote] to są takie specjalne dla psów? xD [quote name='Okamia'] założyłam Kelly konto na pupile.com ... moj znajoma (teraz już nie znajoma :angryy:) założyła swojemu i mojej wspólne ale nie napisała nic że jeden z psów nie jest jej :angryy: nom i napisałam jej komentarz że ma napisać że jeden pies nie należy do niej i takie tam :roll: gościara jakaś mi napisała mi z wielkim wątem jakie mam podstawy sądzić że to mój pies skoro nawet pyska dobrze nie widać... To jej napisałam grzecznie w profilu jej pupila że znam tą dziewczynę i że mam te same foty na kompie ... a ta na mnie najeżdża bo chyba mało kumata jest myśląc że chodziło mi o jej psa :roll: Żal :angryy:[/quote] omg :-o normalnie brak słów, jak ktoś może robić takie rzeczy :shake::shake: a wyjaśniłaś już, że chodziło ci o twojego psa? Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']to są takie specjalne dla psów? xD[/quote] Pewnie że są :evil_lol: [quote name='M&T'] omg :-o normalnie brak słów, jak ktoś może robić takie rzeczy :shake::shake: a wyjaśniłaś już, że chodziło ci o twojego psa?[/quote] Nom napisałam jej... Tylko że oczywista musiała narobić rabanu takiego że hej :roll: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [quote name='Okamia']Pewnie że są :evil_lol:[/quote] To muszę takiej poszukać! :cool3::cool3: [quote name='Okamia'] Nom napisałam jej... Tylko że oczywista musiała narobić rabanu takiego że hej :roll:[/quote] masakra :shake::shake: współczucia ^^'' Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Nom ... aż się zastanawiam czy nie usunąć tego konta ale szkoda tych fotek :mad: nie ma to jak analfabetyzm wtórny :roll: Quote
łapeczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 nie moze nie usuwaj ale wywalcz swoje ;] udowodnij jej zee to jednak foty twojej mordki ;] Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='łapeczek']nie moze nie usuwaj ale wywalcz swoje ;] udowodnij jej zee to jednak foty twojej mordki ;][/quote] Tu już nie chodzi o foty tylko o to że mnie oczerniła i przez swój analfabetyzm wtórny oskarża o rzeczy których nie napisałam :shake: Quote
łapeczek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 o kurcze .... a fot nie mozesz jakos z tamtont pozabierac swoich i wgrac np. na fotosika ??? Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 A tam ... narazie poczekam aż coś odp :evil_lol:jeżeli nie będzie to pojednawcze "sorrka ale nie zrozumiałam" to nie będę miła :angryy: Quote
diabelkowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 nawet fajny macie ten kantarek :-) dajcie duzo fotek :-) Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Dzięki :evil_lol: Jak się nie da Huska wyszkolić by oddawał?? Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Teraz idziemy na krótki spacerek a potem dzwonimy do cioci Lavini :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [url]http://c50.grono.net/140/152/gallery-59185354-500x500.jpg[/url] o jakie pieknosci cudna- tylko uwazaj przed markietami u nas lubia krasc psy by sprzedac je by kupic winko w kartonie ( czyt. jabol:diabloti:) takze miej ja na oku Quote
Okamia Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='Basia i Barni'][URL]http://c50.grono.net/140/152/gallery-59185354-500x500.jpg[/URL] o jakie pieknosci cudna- tylko uwazaj przed markietami u nas lubia krasc psy by sprzedac je by kupic winko w kartonie ( czyt. jabol:diabloti:) takze miej ja na oku[/quote] Dlatego nigdy sama nie zostaje :cool3: jeszcze by mi mojego skarba ukraść mieli :evil_lol: z kim bym prowadziła takie wojny i wyła do księżyca?? chyba bym się załamała :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Cześć przyszła współlokatorko Karolinko!:diabloti: :hand: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts