Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam dokładnie tak samo z kantarem ale wolę żeby mi cyrków nie stroiła jak już będzie musiała mieć :evil_lol: więc co jakiś czas spacer w kantarku w koło miasta :evil_lol:a wtedy cały chodnik nasz bo pies morderca idzie :diabloti:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']buahahaha xD widzę, że budzicie respekt w okolicy :evil_lol:[/quote]
No a co :evil_lol: jak te foty robiłam to czekałam na mojego chłopaka i jego brata bo poszli do marketu i Rafał(brat) nie wiedział że Kelly kantar nosi i wychodzą z marketu a ten do Kelly: Co ci ta Twoja pani zrobiła znowu ??
Ja do niego: No wiesz... nie słyszałeś ?? Kelly to pies morderca który dzieci pożera :diabloti: Wtedy przechodząca koło nas rodzina z dziećmi odsunęli się momentalnie na jakieś 5-6 metrów :evil_lol: fajnie to wyglądało :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']Buahahaha :grin: dobre xD tylko żeby mi mojego psiaka nie pożarła :evil_lol:[/quote]
Nie, ona go tylko zamęczy na śmierć :evil_lol:

Posted

[quote name='M&T']no zobaczymy, kto tu kogo zamęczy :diabloti:[/quote]
zobacz tylko kilka stron wcześniej na zabawę z Syberem :evil_lol: a dowiesz się kto kogo :diabloti:

Właśnie załamała mnie głupota i analfabetyzm wtórny :roll:

Posted

[quote name='Okamia']zobacz tylko kilka stron wcześniej na zabawę z Syberem :evil_lol: a dowiesz się kto kogo :diabloti:

Właśnie załamała mnie głupota i analfabetyzm wtórny :roll:[/quote]

mojego jeszcze nikt porządnie nie zmęczył :razz: jeśli twojej się uda to chyba normalnie kupię ci czekoladę xD

ale ocb? xD

Posted

[quote name='M&T']mojego jeszcze nikt porządnie nie zmęczył :razz: jeśli twojej się uda to chyba normalnie kupię ci czekoladę xD

ale ocb? xD[/quote]

To lepiej jej kup a nie mi :evil_lol: taką specjalną dla psów oczywiście :eviltong:

założyłam Kelly konto na pupile.com ... moj znajoma (teraz już nie znajoma :angryy:)
założyła swojemu i mojej wspólne ale nie napisała nic że jeden z psów nie jest jej :angryy: nom i napisałam jej komentarz że ma napisać że jeden pies nie należy do niej i takie tam :roll: gościara jakaś mi napisała mi z wielkim wątem jakie mam podstawy sądzić że to mój pies skoro nawet pyska dobrze nie widać... To jej napisałam grzecznie w profilu jej pupila że znam tą dziewczynę i że mam te same foty na kompie ... a ta na mnie najeżdża bo chyba mało kumata jest myśląc że chodziło mi o jej psa :roll: Żal :angryy:

Posted

[quote name='Okamia']To lepiej jej kup a nie mi :evil_lol: taką specjalną dla psów oczywiście :eviltong:[/quote]

to są takie specjalne dla psów? xD

[quote name='Okamia'] założyłam Kelly konto na pupile.com ... moj znajoma (teraz już nie znajoma :angryy:)
założyła swojemu i mojej wspólne ale nie napisała nic że jeden z psów nie jest jej :angryy: nom i napisałam jej komentarz że ma napisać że jeden pies nie należy do niej i takie tam :roll: gościara jakaś mi napisała mi z wielkim wątem jakie mam podstawy sądzić że to mój pies skoro nawet pyska dobrze nie widać... To jej napisałam grzecznie w profilu jej pupila że znam tą dziewczynę i że mam te same foty na kompie ... a ta na mnie najeżdża bo chyba mało kumata jest myśląc że chodziło mi o jej psa :roll: Żal :angryy:[/quote]

omg :-o normalnie brak słów, jak ktoś może robić takie rzeczy :shake::shake: a wyjaśniłaś już, że chodziło ci o twojego psa?

Posted

[quote name='M&T']to są takie specjalne dla psów? xD[/quote]
Pewnie że są :evil_lol:

[quote name='M&T'] omg :-o normalnie brak słów, jak ktoś może robić takie rzeczy :shake::shake: a wyjaśniłaś już, że chodziło ci o twojego psa?[/quote]
Nom napisałam jej... Tylko że oczywista musiała narobić rabanu takiego że hej :roll:

Posted

[quote name='Okamia']Pewnie że są :evil_lol:[/quote]

To muszę takiej poszukać! :cool3::cool3:

[quote name='Okamia'] Nom napisałam jej... Tylko że oczywista musiała narobić rabanu takiego że hej :roll:[/quote]

masakra :shake::shake: współczucia ^^''

Posted

[quote name='łapeczek']nie moze nie usuwaj ale wywalcz swoje ;]
udowodnij jej zee to jednak foty twojej mordki ;][/quote]

Tu już nie chodzi o foty tylko o to że mnie oczerniła i przez swój analfabetyzm wtórny oskarża o rzeczy których nie napisałam :shake:

Posted

[url]http://c50.grono.net/140/152/gallery-59185354-500x500.jpg[/url] o jakie pieknosci

cudna- tylko uwazaj przed markietami u nas lubia krasc psy by sprzedac je by kupic winko w kartonie ( czyt. jabol:diabloti:) takze miej ja na oku

Posted

[quote name='Basia i Barni'][URL]http://c50.grono.net/140/152/gallery-59185354-500x500.jpg[/URL] o jakie pieknosci

cudna- tylko uwazaj przed markietami u nas lubia krasc psy by sprzedac je by kupic winko w kartonie ( czyt. jabol:diabloti:) takze miej ja na oku[/quote]
Dlatego nigdy sama nie zostaje :cool3: jeszcze by mi mojego skarba ukraść mieli :evil_lol: z kim bym prowadziła takie wojny i wyła do księżyca?? chyba bym się załamała :evil_lol: