M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='BlackSheWolf']matko sama gadanina tutaj ;p a jakies fotki ?[/quote] były kilka stron temu :diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Marta_Ares']nowe by sie przydaly:evil_lol:[/quote] [quote name='basia bonnie']nowe, nowe! :diabloti:[/quote] Dokładnie! A nie, że ona ciągle gada i gada :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='BlackSheWolf']matko sama gadanina tutaj ;p a jakies fotki ?[/quote] Były kilka stron temu :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']nowe by sie przydaly:evil_lol:[/quote] Jeszcze wszyscy starych nie widzieli :roll: [quote name='basia bonnie']nowe, nowe! :diabloti:[/quote] :evil_lol: aparatu nie mam :eviltong: Tylko telefon mi został :cool3: [quote name='M&T']Dokładnie! A nie, że ona ciągle gada i gada :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] A ciekawe z kim tak gada :-o Quote
Okamia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Oto obiecany filmik: [url]http://pl.youtube.com/watch?v=NFOLKcx1cN0[/url] :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Filmik dałam a wy co?? Jakoś nie widze zachwytów:angryy::mad: Quote
Okamia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Acctiually']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]Wiedziałam że na Ciebie zawsze można liczyć ;):eviltong: A oto fotka Kelly z dzisiejszego poranka :evil_lol: [img]http://img362.imageshack.us/img362/1939/dsc00479vx5.jpg[/img] Quote
diabelkowa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 sliczne foyty tylko troche sie rozciagnely:evil_lol: Quote
Okamia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='diabelkowa']sliczne foyty tylko troche sie rozciagnely:evil_lol:[/quote]Co ty?? :crazyeye: nie wiedziałam :evil_lol: Quote
M&T Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Okamia'] A ciekawe z kim tak gada :-o[/quote] No ja nie wiem :shake: pewnie z jakąś.... <cenzura> :evil_lol: [quote name='Okamia']Filmik dałam a wy co?? Jakoś nie widze zachwytów:angryy::mad:[/quote] Zachwycam się :loveu: super malamucik :loveu: ale po dokładnym spojrzeniu na niego i spotkaniu go dzisiaj na spacerku stwierdzam iż to zupełnie nie jest ten malamut z Gdyni :oops::eviltong: a fotki boskie :loveu: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']No ja nie wiem :shake: pewnie z jakąś.... <cenzura> :evil_lol:[/quote] Wole nie wiedzieć z jaką :evil_lol: [quote name='M&T'] Zachwycam się :loveu: super malamucik :loveu: ale po dokładnym spojrzeniu na niego i spotkaniu go dzisiaj na spacerku stwierdzam iż to zupełnie nie jest ten malamut z Gdyni :oops::eviltong: a fotki boskie :loveu:[/quote] Ta sunia nie jest na bank z Gdyni :loveu: Ale była bardzo bezpośrednia :cool3: Jej właściciel stwierdził że to najweselszy szczeniak (wtedy miała ok. 10 miesicy) Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia']Wole nie wiedzieć z jaką :evil_lol:[/quote] No lepiej nie :diabloti::diabloti: [quote name='Okamia'] Ta sunia nie jest na bank z Gdyni :loveu: Ale była bardzo bezpośrednia :cool3: Jej właściciel stwierdził że to najweselszy szczeniak (wtedy miała ok. 10 miesicy)[/quote] No to jak sunia to na bank xD bo tamten to facio xD stary facio :evil_lol::evil_lol: Ale ta sunia to cudeńko :loveu::loveu: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']No lepiej nie :diabloti::diabloti:[/quote] NC:evil_lol: [quote name='M&T'] No to jak sunia to na bank xD bo tamten to facio xD stary facio :evil_lol::evil_lol: Ale ta sunia to cudeńko :loveu::loveu:[/quote] Nom... Fajnego właściciela miała :cool3: Tylko że ja z moim boyem byłam więc musiałam grzeczna być :diabloti: Ale pogadałam z nim i pożartowałam że jak mała już z ringu zejdzie to my ją do domu bierzemy :eviltong: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia'] Nom... Fajnego właściciela miała :cool3: Tylko że ja z moim boyem byłam więc musiałam grzeczna być :diabloti: Ale pogadałam z nim i pożartowałam że jak mała już z ringu zejdzie to my ją do domu bierzemy :eviltong:[/quote] mmm, a w jakim wieku ten właściciel? :cool3::cool3: a Ty dziecko ile masz lat, że już się TZta dorobiłaś, hę?? :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']mmm, a w jakim wieku ten właściciel? :cool3::cool3:[/quote] Nom 20-25 :cool3: [quote name='M&T'] a Ty dziecko ile masz lat, że już się TZta dorobiłaś, hę?? :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jak będziesz grzeczna dziecko to Was z Mikeyskim na 18 w lutym zaprosimy :evil_lol: A z niego taki TZ jak z mysiej ... torba podróżna jak to mówi mój kumpel :evil_lol: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia']Nom 20-25 :cool3:[/quote] Mmmm, czemu mnie tam nie było? :loveu::loveu: [quote name='Okamia'] Jak będziesz grzeczna dziecko to Was z Mikeyskim na 18 w lutym zaprosimy :evil_lol: A z niego taki TZ jak z mysiej ... torba podróżna jak to mówi mój kumpel :evil_lol:[/quote] A to my w tym samym wieku widzę :evil_lol::evil_lol: a tylko spróbuj nie zaprosić! :mad::mad: A co? Nie TZ? Przechodni jakiś? :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']Mmmm, czemu mnie tam nie było? :loveu::loveu:[/quote] W pażdzierniku lub listopadzie znowu jest w Poznaniu wystawa :cool3: Może będzie :evil_lol: [quote name='M&T'] A to my w tym samym wieku widzę :evil_lol: a tylko spróbuj nie zaprosić! :mad:[/quote] No jak grzeczna będziesz to może... :evil_lol: [quote name='M&T'] A co? Nie TZ? Przechodni jakiś? :evil_lol:[/quote] A w tym wieku już TZ-ta byś chciała??:stupid: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia']W pażdzierniku lub listopadzie znowu jest w Poznaniu wystawa :cool3: Może będzie :evil_lol:[/quote] to przyjedziemy :cool3: a przy okazji zwalimy się do was :diabloti::diabloti: [quote name='Okamia'] No jak grzeczna będziesz to może... :evil_lol:[/quote] Nie może tylko na pewno! :evil_lol: [quote name='Okamia'] A w tym wieku już TZ-ta byś chciała??:stupid:[/quote] Broń Boże! xD tak tylko spytałam .... :oops: :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']to przyjedziemy :cool3: a przy okazji zwalimy się do was :diabloti::diabloti:[/quote] Nie ma sprawy :evil_lol: Sprawdziłam i jest 8-9.11 :eviltong: [quote name='M&T'] Nie może tylko na pewno! :evil_lol:[/quote] MOŻE ...:eviltong: [quote name='M&T'] Broń Boże! xD tak tylko spytałam .... :oops: :evil_lol:[/quote] Więc właśnie :p Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia']Nie ma sprawy :evil_lol: Sprawdziłam i jest 8-9.11 :eviltong: [/quote] Jak to jest weekend to wtedy przyjeżdżamy :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']Jak to jest weekend to wtedy przyjeżdżamy :cool3::cool3:[/quote] Tak to jest weekend:megagrin: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Okamia']Tak to jest weekend:megagrin:[/quote] no to przyjedziemy:cool3: tylko będziecie musiały nas przenocować :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='M&T']no to przyjedziemy:cool3: tylko będziecie musiały nas przenocować :evil_lol::evil_lol:[/quote] Spoko :cool3: Mikalski ze mną w łóżku a ty na podłodze :evil_lol: Quote
Recommended Posts