Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weronia']w srodę lub w czwartek będę na pewno.:)[/quote]

A jakoś w weekend się nie wybierasz? A w środę lub w czwartek mniej więcej od której do której?

Przepraszam, że tak wypytuję..

Posted

[quote name='Martali']A jakoś w weekend się nie wybierasz? A w środę lub w czwartek mniej więcej od której do której?

Przepraszam, że tak wypytuję..[/quote]

no co Ty, nic nie szkodzi ;)
W weekend tak, ale nie jestem pewna. Raczej nigdy nie planuję..
a w środę lub w czwartek wieczorkiem.

Posted

Ja niestety mam szkołę w środę i czwartek.. w czwartek lekcje kończę o 13.30 a o 20.00 mam tańce więc jeśli jakoś tak byś jechała to ja jestem chętna. W weekend mi pasuje bardziej, więc może wtedy bym się zabrała (jesli to nie problem). Tylko jak bym się z Tobą mogła zabrac to czy zmieściłabyś do samochodu karmę (bo kupiłam za pieniążki z bazarków).

Posted

[quote name='Martali']Ja niestety mam szkołę w środę i czwartek.. w czwartek lekcje kończę o 13.30 a o 20.00 mam tańce więc jeśli jakoś tak byś jechała to ja jestem chętna. W weekend mi pasuje bardziej, więc może wtedy bym się zabrała (jesli to nie problem). Tylko jak bym się z Tobą mogła zabrac to czy zmieściłabyś do samochodu karmę (bo kupiłam za pieniążki z bazarków).[/quote]

No to słuchaj, moze lepiej będzie jak umówimy sie na ten weekend? ;)
Ja myśle, że raczej na pewno będę u Wandy w sob. lub w niedz.
Ale powiem Ci pod koniec tyg. dokładnie o której itd, ok?
To się wtedy razem zabierzemy, w końcu się poznamy.

Posted

[quote name='Magdina']słuchajcie,jak wszystko dobrze pojdzie to ja tez przyjade!Bede w Szamotulach w sobote o 9 rano:)[/quote]

Magdo, świetnie że będziesz! Mam nadzieję, że mi i Weronice też uda się przyjechać. :p

Posted

Podrzucamy, podrzucamy..

A tak na marginesie mam pytanko.. wiecie gdzie najtaniej kupić karmę dla psiaczków z Przytuliska? Bo ja kupiłam ostatnio w tesco, a mam znowu trochę pieniążków i nie wiem czy znowu tam, czy gdzie indziej kupować?..

Posted

No własnie nie ma..

Weroniko, jeśli pojedziemy do Przytuliska to czy do Twojego samochodu będziemy mogły wrzucić pare worków i puszeczek z jedzonkiem dla psiaków i kotków?..

Posted

ja jestem. dzialam teraz w ukryciu :razz:
po pomocy fizycznej w ruscu (zrobilismy bardzo duzo) pomagam teraz paru innym potrzebujacym. ale o przyborowku i ruscu mysle non stop. wkrotce znowu zaczne serie bazarkow na psiaki.

kilka rzeczy juz mam odlozonych. skupuje na bazarku smycze obrozki i zabawki. bo teraz tak chce psiakom pomoc.
zeby w kazdym kojcu byla jakas zabawka i zeby kazdy mial obroze. tak, aby moc go na spacer zabrac. w ruscu byl ten problem. chcialam psiaka zabrac na spacer, ale nie moglam znalezc obrozy.

Posted

ale to najlepiej w jakiejs hurtowni albo gdzies gdzie jest tanio. ja walcze o nie na bazarku, bo tu jest super tanio. chce zapewnic obrozki i zabawki psiakom z rusca i z przyborowka. jesli chcesz kupic pare obrozek to super. zaiwez pani wandzie i spytaj przy okazji jak to w przyborowku z nimi jest. bo w ruscu widzialam, ze malo ktory ma obroze. nie wiem ile sztuk potrzeba w przyborowku.

Posted

[quote name='Martali']
Weroniko, jeśli pojedziemy do Przytuliska to czy do Twojego samochodu będziemy mogły wrzucić pare worków i puszeczek z jedzonkiem dla psiaków i kotków?..[/quote]

Będzie można wrzucić co chcesz:)
to w sobotę jedziemy wszyscy na 100%
Madzia będzie w Szamotułach po 11, to Martali, my będziemy po Ciebie jakoś tak około 10 rano, ok??? (powiedz tacie)

Posted

[quote name='Martali']Dobrze, powiem tacie. Przepraszam, ale wczoraj tata się uparł że zadzwoni :roll:
Na PW napiszę Ci co i jak.. ;)[/quote]

No coś Ty Martali :)
Bardzo miłego masz tatę :)

No jeszcze jedzie Wera- gimnazjalistka z Poznania (stała wolontariuszka, bardzo fajna dziewczyna), mój Denis.. no i nasza trójka.:)

Posted

chcialam sie tutaj podzielic moimi osiagami finansowymi na cel psiakow pani wandy:

Kasa z bazarków

150zł GameBoy komórka
16zł agusiazet książka
47zł figa33 ciuchy
50zł tupadło grzybki
50zł Yorija grzybki
10zł Atina grzybki
60zł jogi torebki
200zł ediiii torebki
35zł ludwa przyprawy, film
50zł Yorija
15zł Sławek (mini kurteczka i wachlarz)
15zł ocelot spódnica
25zł Evelin torebka
8zł J3nny książka
25zł jestem wredna kosmetyki
24zł diana79 kosmetyki
26zł beatka kosmetyki
100zł BIANKA1, darunia puma pojemniki
32zł figa33, ULKA12 psie smakołyki
30zł kaaskaa_b torebka

[FONT=&quot]razem 958zł[/FONT]

Kasa dla pani Wandy

[B]160zł[/B] przekazane
[B]21,6zł[/B] żarówki
[B]164,26zł[/B] paragon z 22.10.08 (sucha karma kotów (4kg), smaczki, chemia, puszki dla psów 6x1,240kg, 10x1,2kg, puszki dla kotów 19x400g, 2x830g)
[B]46,25zł[/B] paragon z 02.10.08 (rzeczy dla konia, chemia)
[B]229,26zł[/B] paragon z 01.10.08 (sucha karma dla psów (100kg) i kotów (4kg), chemia)
[B]168,92zł[/B] paragon z 26.08.08 (karma, chemia i inne)
[B]258,71zł[/B] paragon z 26.08.08 (sucha karma dla psów 90kg, puszki dla psów 24x1,240kg)
[B]40,78zł[/B] paragon z 28.08.08 (puszki dla psów i kotów)
[B]40,47zł[/B] paragon z 20.06.08 (szampony, batony dla psów)
[B]19,2zł[/B] paragon 27.08.08 (ziarna dla ptaków)
[B]138,11zł[/B] paragon 23.10.08 (karma sucha dla psów 70kg)
[B]95,94zł[/B] paragon z 20.10.08 (proszek do prania 24kg)
[B]11,88zł[/B] paragon z 07.09.08 (12 misek)

razem 1,395,38zł

Posted

Jeśli chodzi o wyżlicę to P. Wanda ją przywiozła z Ruśca wczoraj na sterylizację. Chce ją wziąć ktoś z Pomorza, ale P. Wanda nie wie czy ona już się nadaje do adopcji po jest trochę nie ufna i musi z nią popracować.

Zaraz wrzucę zdjęcia z Przyborówka ;) (jest nowy śliczny psiaczek.. :loveu:)

Posted

[SIZE=3][COLOR=purple]UWAGA! NOWE ZDJĘCIA PSIACZKÓW Z PRZYTULISKA![/COLOR][/SIZE] STR.13 POST 123

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/nowe-zdjecia-pieskow-z-przyborowka-pomozcie-znalezc-im-domek-122586/index13.html#post11254845[/URL]

Irysku, jestem pod wrażeniem tego czego dokonałaś. Jesteś niesamowita i ogromnie Ci dziękujemy! ;)

Posted

nie ma za co dziekowac, pani Wanda juz mi podziekowala. a najwazniejsze sa dla mnie podizekowania psow, ktore widze w ich oczach :)

dzis kupilam 12 pilek tenisowych, bedzie juz kilka zabawek dla psiakow :razz: