Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Astra to młoda ok. 2 letnia spokojna suczka. Pozytywnie nastawiona do wszystkich psów, do kotów startuje, raczej za nimi nie przepada. Ma krótką kufe i prawdopodobnie to jest powodem tego, że głośno oddycha, czasami wręcz można pomyśleć, że warczy. W nocy okropnie chrapie. Wg weta to nie żadna choroba tylko taka uroda psa. Miała ropomacicze i została wysterylizowana. Przy zdjęciu szwów będzie zaszczepiona, nie ma prawdopodobnie żadnych szczepień, wścieklizny na pewno. Oprócz tego zdrowa.

Fundacja Boksery w Potrzebie
ul Leszno 40a
96-300 Żyrardów
Nr Konta 87 1090 1870 0000 0001 0841 2247
Bank Zachodni WBK SA
18 Oddzial Warszawa
ul. Jagiellonska 55
03-301 Warszawa
swift WBKPPLPP (dla przelewów zagranicznych)

Posted

żywa napisał(a):
wystarczy + Twój nick
thank you from the mountains ;)

jeszcze dzis zrobie przelewik, w pon pieniążki powinny byc :) Może nie bedzie to majątek, ale zawsze cos ;)
bazarek... na bazarek mam rzeczy ale w dou, a teraz nie mieszkam u siebie, bo jestem po operacji i mam uniertuchomiona noge :shake:
Wiec na razie wspomoge finansowo a jak wroce do normalnosci a jeszcze bedzie potrzeba to dam rzeczy na bazarek :)

Posted

Astra to zdrowa,przepiękna i kochana bokserka! Ma juz zdjete szwy po sterylce i wszystko jest ok. czuje sie świetnie.Dzisiaj na spacerku zachęcała mnie do zabawy. Na spacerkach jest grzeczna i ładnie chodzi przy nodze czasmi tylko zdarza sie ze mocniej pociągnie ale nie stanowi to wiekszego problemu.Przebywając z nią ma sie wrażenie ze powarkuje ale to nie jest warczenie ona poprostu tak głośno oddycha a w zasadzie to chrumka jak świnka hehe...słodkie jest to jej chrumkanie bo robi to cichutko i subtelnie i moim zdaniem dodaje jej uroku!
Jak juz pisałam w wątku Bachusa, Astra i Bachus są nierozłączni razem mieszkają w jednym kojcu,razem chodza na spacerki,razem spią a jak wracamy ze spacerku to nawet pija jednoczesnie z jednej miski:-) ciesze sie ze maja siebie a jednoczesnie boje sie co bedzie jak sie rozdzielą!

Posted

[B]Bazarki na Boksery
[/B]Szelki, Półkolczatka, Kaganiec
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108387[/URL]

Różności
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108389[/URL]