Georg-inia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 spróbujemy dziś wyjść troszeczkę na spacerek... trzymajcie kciuki - nie byłam z psem na spacerze chyba ze 20 lat :roll: :) Quote
Edi100 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Georg-inia']spróbujemy dziś wyjść troszeczkę na spacerek... trzymajcie kciuki - nie byłam z psem na spacerze chyba ze 20 lat :roll: :)[/quote] Jak spacerunio? Udany?:razz: Quote
Georg-inia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 to ja już zakończę wątek :) Emma już we własnym domciu, u studentki weterynarii, jako towarzystwo ma 2 koty i królika, którego podskubuje w uszy... :) podziwiam Was wszystkich, naprawdę... ten jeden mały szczeniaczek przewrócił przez 3 tygodnie nasz świat do góry nogami... stwierdziłam, że wolę 5 kociaków naraz niż jednego "szczona" ;) ale będę tu zaglądać :) EDIT: nie wiem, jak zmienić tytuł :oops: Quote
Edi100 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Gratuluję!:multi:Cieszę się że Maciopstwo ma domek:loveu::loveu: Quote
halbina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 I ja gratuluję! ja mam doga+mixa amstaffa+2 kocury oraz wciąż psie szczylki na tymczasie... sikające i kupkające... hi hi... Quote
Recommended Posts