Eve-linka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 P.[B]Carla Molinari [/B]w Katowicach bedzie sedziowała owczarki. Nie znalazłam nic na jej temat. Czy ktos coś wie o tej pani?? Quote
strumyk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Eve-linka']P.[B]Carla Molinari [/B]w Katowicach bedzie sedziowała owczarki. Czy ktos coś wie o tej pani??[/quote] mialam z nia raz kontakt i wydala mi sie jakas dziwna - niekontaktowa, nie wiem, moze to kwestia jezyka dla Hiszpanow byla mila, dla mnie w ogole; mialam wrazenie, ze mnie ocenia, bo jestem w katalogu i powinna to zrobic w zwiazku z tym, ze w Hiszpanii nie ma opisow, dostalam tylko kartke z ocena, ale o psie nic mi nie powiedziala; nawet nie wiem jakie typy lubi, bo nie powiedziala, co sie w moim psie podobalo a co nie Quote
Eve-linka Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='strumyk']mialam z nia raz kontakt i wydala mi sie jakas dziwna - niekontaktowa, nie wiem, moze to kwestia jezyka dla Hiszpanow byla mila, dla mnie w ogole; mialam wrazenie, ze mnie ocenia, bo jestem w katalogu i powinna to zrobic w zwiazku z tym, ze w Hiszpanii nie ma opisow, dostalam tylko kartke z ocena, ale o psie nic mi nie powiedziala; nawet nie wiem jakie typy lubi, bo nie powiedziala, co sie w moim psie podobalo a co nie[/QUOTE] Dziekuję! Doszukałam sie ze ona jest specjalistka od wodnych portugalczyków i sedziowała często szpice, rasy hiszpanskie, portugalskie i pierwotne. Ale dalej nie wiem co z owczarkami.... Quote
setka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [LEFT][COLOR=Red][B][SIZE=3]MOLINARI CARLA[/SIZE][/B][/COLOR], czy ktoś coś wie jeszcze na temat tej sędziny?? [/LEFT] Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 I jeszcze leonbergery ma sędziować w Katowicach .... Quote
Różyczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Może ten tekst da "jakieś pojęcie" o rasach: "As a breeder, Carla Molinari has produced over 180 champions, multi, international, world and European winners, in breeds like [U]German Shepherds[/U] (1963), [U]Afghans & Salukis[/U] (1967), [U]Mini Dachshunds[/U] (1978), [U]Whippets, Italian Greyhounds & Pointers[/U] (1983), [U]Port. Water Dogs[/U] (1983), [U]Podengos[/U] (1990).[U]Pekingese[/U] (1980) [U]Japanese Chins[/U] (1998) [U]Transmontano Mastiff[/U] (2005)." Quote
McDzik Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Różyczka']Może ten tekst da "jakieś pojęcie" o rasach: "As a breeder, Carla Molinari has produced over 180 champions, multi, international, world and European winners, in breeds like [U]German Shepherds[/U] (1963), [U]Afghans & Salukis[/U] (1967), [U]Mini Dachshunds[/U] (1978), [U]Whippets, Italian Greyhounds & Pointers[/U] (1983), [U]Port. Water Dogs[/U] (1983), [U]Podengos[/U] (1990).[U]Pekingese[/U] (1980) [U]Japanese Chins[/U] (1998) [U]Transmontano Mastiff[/U] (2005)."[/quote] [COLOR=seagreen][B]Eee... czyli mniej więcej:[/B][/COLOR] "Jako hodowca Carla Molinari wyhodowała około 180 championów, multichampionów, interchampionów, światowych i europejskich zwycięzców z ras takich jak: (no i tutaj wymienia rasy i jakies daty, przypuszczam, że są to lata, w których zajmowała się hodowlą danych ras... łohh, starsza kobieta musi być ?:-o) Quote
Recommended Posts