Bławatek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 nie anonim lata, po co Ci lata? tu sie pisze o psach! szukasz jak zwykle zaczepki? nie uda Ci sie ze mna!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AngelOfDeath Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']nie anonim lata, po co Ci lata? tu sie pisze o psach! szukasz jak zwykle zaczepki? nie uda Ci sie ze mna!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] widze ze sie dobrze znacie :evil_lol: :lol: :evil_lol:
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']nie anonim lata, po co Ci lata? tu sie pisze o psach! szukasz jak zwykle zaczepki? nie uda Ci sie ze mna!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] hihihihihihi po co mi lata?a po to , ze sie okaze, zes Blawatku duzo starsza od nas:))))))))))i kto tu dinozaur?:)))))))))))))
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='AngelOfDeath']widze ze sie dobrze znacie :evil_lol: :lol: :evil_lol:[/quote] NIE OBRAZAJ MNIE PROSZE ANIOLKU!!!!!!!
AngelOfDeath Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='orsini']NIE OBRAZAJ MNIE PROSZE ANIOLKU!!!!!!![/quote] sorry :oops: bez obrazy :p
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']dogomania jest dla WSZYSTKICH[/quote] TAK????a to ciekawa teoria:))))))tak, tak, ja np. wierze w YETI:))))))
Bławatek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='orsini']TAK????a to ciekawa teoria:))))))tak, tak, ja np. wierze w YETI:))))))[/quote] wiara czyni CUDA!!!!!!
Elitesse Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='orsini']TAK????a to ciekawa teoria:))))))tak, tak, ja np. wierze w YETI:))))))[/quote] i w czarownice !! :evil_lol:
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']wiara czyni CUDA!!!!!![/quote] nio, w tym punkcie sie z Toba zgodze:))))))))))))))a wiec Bławatku witaj:))))czuj sie jak u siebie w domu na DGM:)))))i moze przedstaw sie jakie masz pieski, ile itd:)))))
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Elitesse']i w czarownice !! :evil_lol:[/quote] buhahahhahahahahahahhahaa nio:))))))))))))))
Bławatek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dogomanie czytam od 3 lat, wiec jestem w temacie...
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']jednego pieknego chinczyka!!![/quote] JEDNEGO?????niech zgadne- po Zuniu?:)))))
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bławatek']nie!!!!!!!!!!! calkowita pomylka[/quote] hmmm.....a lysy czy pp?bo kennel juz znamy:))))
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 no i Bławatek zamillnie na nastepne 3 lata:)))))))no nic to poczekamy:)))))
Bławatek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='orsini']hmmm.....a lysy czy pp?bo kennel juz znamy:))))[/quote] Jak tak bardzo chcesz o mnie wiedziec wiec: jestem mezczyzna z rodzina (2 chłopcow: 15 i 18) mam 2 psy: -1 chińczyka (dlatego właśnie czytam forum o grzywaczach - sa tu ludzie piszacy z sensem......) -1 psa znalezionego w lesie ...... kundelka cudownego...., ktory potrafi odwzajemnic milosc, ktora daje mu cala nasza rodzina! cos jeszcze chcesz wiedziec!?
Bławatek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 a teraz wybieramy sie nad morze gdzie mieszkamy - pogoda cudo wiec chyba szkoda siedziec w domu......... czy wolno mi orsini...? bo Ty jako wszystko wiedzaca zaraz znow napiszesz ze zamilkne!
sh_maniak Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 hehehe kolejny jadowity ... no lubie to forum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Dzidzia brakowalo nam wczoraj Ciebie!!!!a w aucie jak brakowalo!!!!!oj bardzo!!!wtedy to chyba ze smiechu bysmy poumierali!!!!
anna1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 oj wycieczka do gdyni byla rewelacja:))) dawno sie tak nie nasmialam:))) Gratulacje dla doroty , iwony od kesi i miniagi no i mojej ostatnio ulubionej cher odelli- bardzo mi sie ta lysa dziewuszka podoba:))) finaly byly rewelacyjne- Wanio- wielkie gratulacje za super handling!!!! no butelcyny nam sie pokonczyly ale nadrobimy straty:))))
Recommended Posts