orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hihihihihi tez tak mowilam:))))))))))))))ale to niezalezne od naszej woli
Nesjanna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='resuruss']Tacy twardziele jak ja sie nie zako****a...:razz: Poza tym za duzo razy sie sparzylam.......i teraz z zasady juz wogole sie nie łapie za to. Nie mam czasu ,nie potrzebuje,wole zyc bez stresow. Jest mi dobrze tak jak jest i chyba wole miec nowego psa niz faceta.[/quote] dobre !!! - nowego psa zamiast faceta :evil_lol: no jeżeli o mnie chodzi pod tym względem wolę suki :loveu:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='orsini']hihihihihi tez tak mowilam:))))))))))))))ale to niezalezne od naszej woli[/quote] Orsini!!!!!Zakochałas sie??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jeszcze chyba nie, ale tu znowu granica jest plynna:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ale zauroczona to na bank jestem hahahahhahahahahahaha
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Tzn . masz to słynne uczucie motyli w jelitach...czy gdzie to tam mialo byc???? Qurcze dobrze ,ze ja tego nigdy nie doswiadczyłam,bo pewnie bym myslala ,ze to zatrucie a nie zauroczenie.:evil_lol:
sh_maniak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Krysiu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 hahahahahhaa no wlasnie nie wiem o co chodzi z tymi motylami:)))))))):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
sh_maniak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='resuruss']Tzn . masz to słynne uczucie motyli w jelitach...czy gdzie to tam mialo byc???? Qurcze dobrze ,ze ja tego nigdy nie doswiadczyłam,bo pewnie bym myslala ,ze to zatrucie a nie zauroczenie.:evil_lol:[/quote] Tez tego nie miałam :evil_lol: Ale co się dziwić, u nas to rodzinne :loveu: sis z wyboru :evil_lol:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja nigdy nie mialam motyli i juz nigdy miec nie bede.Za stara jestem.Hahahahahaah,chyba ze w domu emeryta spotkam jakiegos Pana Jozefa i potem zagram razem z nim w reklamie Apapu.
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nio ja nigdy zadnych motyli nie mialam, to raczej zblizone do slonia ktory nadepnal na klatke piersiowa:)))))))))))))))
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Ja nie mialam nic nigdy....zadnych takich uczuc wznioslych....No moze jak w przedszkolu kochalam Limahla :evil_lol:
sh_maniak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Krysiu ty się lepiej przyznaj kto na ciebie klatwe rzucił :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zauroczona jakaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: facetem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
resuruss Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Te5raz tak mysle o tym Limahlu....to moglo byc spowodowane tym ,ze w TV Polskiej w tych czasach puszczali teledysk raz w tygodniu.I jak juz go zobaczylam to mialam taki szok ,ze mi sie wydawalo ,.ze to wzniosle uczucie.:evil_lol:
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a co kobieta mialam sie zauroczyc????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: pisalam juz-tak slicznie sie usmiecha....
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 no usmiecha sie identycznie!!!!szok!!!:evil_lol: :evil_lol:
Nesjanna Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ale się temacik zrobił :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ania i Psy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Oj, dziewczyny, może na złe typy patrzycie! Skrajności nie są dobre- facet wbrew pozorom też człowiek, a ludzie są rózni- jedni żli, inni wspaniali- ja tam swojego bardzo sobie chwalę:) I motylki były i nie zakończyło się sraczką:)
orsini Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 jakie zle typy????ja mam bardzo dobry gust:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AngelOfDeath Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='Ania i Psy']Oj, dziewczyny, może na złe typy patrzycie! Skrajności nie są dobre- facet wbrew pozorom też człowiek, a ludzie są rózni- jedni żli, inni wspaniali- ja tam swojego bardzo sobie chwalę:) I motylki były i nie zakończyło się sraczką:)[/quote] a ja slyszalem ze mezczyzna nie znosi gdy kobieta jest czlowiekiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a teraz sie dowiaduje ze mezczyzna tez czlowiek :diabloti: :diabloti: :diabloti:
sh_maniak Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='orsini']no usmiecha sie identycznie!!!!szok!!!:evil_lol: :evil_lol:[/quote] who :crazyeye: gadaj :eviltong:
Donio Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 [quote name='flashka-g']:roll: cala ta sytuacja jest po prostu smieszna;) ja takze bardzo lubie zdjecia Pana Marka...szkoda ze tak malo jestem na grzywaczowym ringu ostatnio[/quote] Dużo osób w tym temacie tak ma:lol: Tu sobie to rekompensują. Dlatego usunąłem mój post na temat zdjęcia, bo chyba nie o zdjęcie tak generalnie tu chodziło:cool1:
Recommended Posts