Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']Tacy twardziele jak ja sie nie zako****a...:razz:
Poza tym za duzo razy sie sparzylam.......i teraz z zasady juz wogole sie nie łapie za to.
Nie mam czasu ,nie potrzebuje,wole zyc bez stresow.
Jest mi dobrze tak jak jest i chyba wole miec nowego psa niz faceta.[/quote]

dobre !!! - nowego psa zamiast faceta :evil_lol:
no jeżeli o mnie chodzi pod tym względem wolę suki :loveu:

Posted

[quote name='orsini']hihihihihi tez tak mowilam:))))))))))))))ale to niezalezne od naszej woli[/quote]

Orsini!!!!!Zakochałas sie??????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Tzn . masz to słynne uczucie motyli w jelitach...czy gdzie to tam mialo byc????
Qurcze dobrze ,ze ja tego nigdy nie doswiadczyłam,bo pewnie bym myslala ,ze to zatrucie a nie zauroczenie.:evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Tzn . masz to słynne uczucie motyli w jelitach...czy gdzie to tam mialo byc????
Qurcze dobrze ,ze ja tego nigdy nie doswiadczyłam,bo pewnie bym myslala ,ze to zatrucie a nie zauroczenie.:evil_lol:[/quote]

Tez tego nie miałam :evil_lol:

Ale co się dziwić, u nas to rodzinne :loveu: sis z wyboru :evil_lol:

Posted

Ja nigdy nie mialam motyli i juz nigdy miec nie bede.Za stara jestem.Hahahahahaah,chyba ze w domu emeryta spotkam jakiegos Pana Jozefa i potem zagram razem z nim w reklamie Apapu.

Posted

Krysiu ty się lepiej przyznaj kto na ciebie klatwe rzucił :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Zauroczona jakaś :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: facetem :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Te5raz tak mysle o tym Limahlu....to moglo byc spowodowane tym ,ze w TV Polskiej w tych czasach puszczali teledysk raz w tygodniu.I jak juz go zobaczylam to mialam taki szok ,ze mi sie wydawalo ,.ze to wzniosle uczucie.:evil_lol:

Posted

a co kobieta mialam sie zauroczyc????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
pisalam juz-tak slicznie sie usmiecha....

Posted

Oj, dziewczyny, może na złe typy patrzycie! Skrajności nie są dobre- facet wbrew pozorom też człowiek, a ludzie są rózni- jedni żli, inni wspaniali- ja tam swojego bardzo sobie chwalę:) I motylki były i nie zakończyło się sraczką:)

Posted

[quote name='Ania i Psy']Oj, dziewczyny, może na złe typy patrzycie! Skrajności nie są dobre- facet wbrew pozorom też człowiek, a ludzie są rózni- jedni żli, inni wspaniali- ja tam swojego bardzo sobie chwalę:) I motylki były i nie zakończyło się sraczką:)[/quote]

a ja slyszalem ze mezczyzna nie znosi gdy kobieta jest czlowiekiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a teraz sie dowiaduje ze mezczyzna tez czlowiek :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='flashka-g']:roll: cala ta sytuacja jest po prostu smieszna;)

ja takze bardzo lubie zdjecia Pana Marka...szkoda ze tak malo jestem na grzywaczowym ringu ostatnio[/quote]

Dużo osób w tym temacie tak ma:lol: Tu sobie to rekompensują. Dlatego usunąłem mój post na temat zdjęcia, bo chyba nie o zdjęcie tak generalnie tu chodziło:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...