ewka i haker Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hej fajne zdjecia ale jesli chcesz cwiczyc agility to nie polecam tej siatki bo jest to nie bezpieczne dla psa njlepiej zrobic z rukek PCV bo sa lekkie i mozna rozlozyc
infers Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6307322.jpg[/url] Śliczny!!! Ta mordka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Pusiakowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='ewka i haker']hej fajne zdjecia ale jesli chcesz cwiczyc agility to nie polecam tej siatki bo jest to nie bezpieczne dla psa njlepiej zrobic z rukek PCV bo sa lekkie i mozna rozlozyc[/quote] hej . dziekujemy :) . dlaczego niebezpieczne .? :razz: :roll: . nie mam rurek PCV . ale zamierzam kupic do slalomu ;) . ( ale jeszcze niewiem ) . [quote name='infers1995'][URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6307322.jpg[/URL] Śliczny!!! Ta mordka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] Dziekujemy :loveu: . Mi tez sie to podoba bardzo , akurat sie tak na aparat spojrzal :loveu::loveu: . [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wrócilam ...:mdrmed: . [/SIZE][/FONT]
agaciaaa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 O, widze że cwiczycie domowe agility ;) Puszek chyba chętnie skakał? :) [url]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6307331.jpg[/url] świetna fotka :loveu: :evil_lol:
Pusiakowa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='agaciaaa']O, widze że cwiczycie domowe agility ;) Puszek chyba chętnie skakał? :) [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/S6307331.jpg[/URL] świetna fotka :loveu: :evil_lol:[/quote] a no cwiczymy , cwiczymy ;) . Tak skakal chetnie :) . gorzej bylo z wejsciem na deske , ale pare razy mu pokazalam i wgl . i teraz juz wcodzi normalnie :) . :evil_lol::evil_lol: . [B][I][U]DOBRANOC :calus:![/U][/I][/B]
ewka i haker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Martynia&Pusio'] dlaczego niebezpieczne .? :razz: :roll: . [FONT=Comic Sans MS][/FONT][/quote] z tego powodu ze jest to szerokie dość wysokie pies może sie podtknac i wpasc na to moze mu sie lapa zaplatac jest duza mozliwosc wypadkow:roll: ja mam za duza wyobraznie ja mam cos takiego z PCV [IMG]http://images28.fotosik.pl/219/ccd78a9841779e24med.jpg[/IMG] pierwsza tyczka spasc nie moze bo trzyma konstrukcje dlatego tak nisko a druga juz moze spasc i wyskokosc jest regulowana tu masz jak zrobic przeszkody z PVC [url]http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Axisss[/url]
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='ewka i haker']z tego powodu ze jest to szerokie dość wysokie pies może sie podtknac i wpasc na to moze mu sie lapa zaplatac jest duza mozliwosc wypadkow:roll: ja mam za duza wyobraznie ja mam cos takiego z PCV [IMG]http://images28.fotosik.pl/219/ccd78a9841779e24med.jpg[/IMG] pierwsza tyczka spasc nie moze bo trzyma konstrukcje dlatego tak nisko a druga juz moze spasc i wyskokosc jest regulowana tu masz jak zrobic przeszkody z PVC [URL]http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Axisss[/URL][/quote] wysokie nie jest , uwierz ;) . szerokie nawet tez nie .. nie mam rurek pcv :roll: . a jak zrobilas to .?
ewka i haker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 moze nie jest ale jest i tak nie bezpieczne sama mozesz w to wpasc robilam tak jak w linku powyzej tylko ja regulacje zrobilma inaczej
Pusiakowa Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='ewka i haker']moze nie jest ale jest i tak nie bezpieczne sama mozesz w to wpasc robilam tak jak w linku powyzej tylko ja regulacje zrobilma inaczej[/quote] aha . nie zauwazylam tego linku :oops: . Dzieki . ;)
ewka i haker Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 hahahaha powodzenia .... a ja juz nic nie mam musze tylko Fizyke podciagnac z na 5 :) EDIT:posty przeskoczyly;/
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='agaciaaa']Cześć:multi:[/quote] Czesc :multi: . [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Poogladam jeszcze wszystkie watki , ktore mam do zobaczenia i mówie BAJ do czerwca .! :-( ( moze czasem uda mi sie wejsc , ale watpie sprawdziany sie sypia , chociaz pan od Histy nam odpóscil i juz nie zrobi spr. :cool3: . ale za to w srode jest PRACA KLASOWA z matmy ;/ . i w piatek jest spr. z gramatyki!! . :roll: wiec troche uczenia mam . :shake: ) . [/SIZE][/FONT]
Sweet Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ej no przesadzasz co ty chcesz sie uczyć z matmy? albo z gramatyki? przecież to wszystko jest proste... kochana i dlaczego do czerwca sie z nami żegnasz... przecież maja mało juz to jeszcze wejdziesz:) e tam masz wchodzic bo sie obraże ... a z nauką dasz rade w końcu ile mozna sie uczyc...
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='ewka i haker']hahahaha powodzenia .... a ja juz nic nie mam musze tylko Fizyke podciagnac z na 5 :) EDIT:posty przeskoczyly;/[/quote] dzieki :p . a ja musze podciagnac Histe na 5 :) . a pan dzis powiedzial ze wychodzi mi 4/5 :multi::multi: a niedawno wycodzila mi mocna 4!! ;/ ;/ . [quote name='xxSweetGirl93xx']ej no przesadzasz co ty chcesz sie uczyć z matmy? albo z gramatyki? przecież to wszystko jest proste... kochana i dlaczego do czerwca sie z nami żegnasz... przecież maja mało juz to jeszcze wejdziesz:) e tam masz wchodzic bo sie obraże ... a z nauką dasz rade w końcu ile mozna sie uczyc...[/quote] gramatyka to nawet prosta ;) . a matma to nie :shake: .! Musze napisac co najmiej na 4 zeby mi wyszlo 4!!!! . :roll: no mze wejde , moze nie ;P . NIE obrazaj sie :-(:-(. Obym dala rade . :roll: tyle az sie wkuje do konca!!! . :shake: :roll: :-( . a nasza pani z matmy jest taka sroga . :( a dzis sie jej pytalam czy bedzie z nami w 6 klasie i.... bedzie :angryy:. Ja narazie sie zegnam! . bede pózniej ;) . Papa ;*
Sweet Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 w piątej klasie jest prosty materiał tylko że trzeba go rozumiec. ale nic bede trzymała za ciebie kciuki:):) powodzenia:) nie obraże sie tylko żartowałam....:)
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']w piątej klasie jest prosty materiał tylko że trzeba go rozumiec. ale nic bede trzymała za ciebie kciuki:):) powodzenia:) nie obraże sie tylko żartowałam....:)[/quote] no wlasnie ... a ja tak sobie kumam :roll:! Ale pocwicze jutro CALY DZIEN!!!. Dzieki :loveu::loveu: . No to dobrze :p:p . Ja juz lece!. [FONT=Comic Sans MS]moze pogadamy sobie w srode .? ;) . [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]bo jutro poswiece caly dzien na matme..[/FONT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=royalblue]DOBRANOC ;* .[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='ewka i haker']moze nie jest ale jest i tak nie bezpieczne sama mozesz w to wpasc robilam tak jak w linku powyzej tylko ja regulacje zrobilma inaczej[/quote] Jak to sie na tej stronie szuka...? :roll:
Sweet Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 a co masz teraz na matmie?? ok:) to papa:) możemy w środe chyba że bede sie uczyc na historie chociąz wieczorem zawsze jestem:) no chyba że mnie nie ma :evil_lol: powodzenia jeszcze raz i dobranoc:*
Pusiakowa Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a co masz teraz na matmie?? ok:) to papa:) możemy w środe chyba że bede sie uczyc na historie chociąz wieczorem zawsze jestem:) no chyba że mnie nie ma :evil_lol: powodzenia jeszcze raz i dobranoc:*[/quote] na matmie mam rózne pola , figury i przerózne obliczenia ;| . No Pa. :) hehe :evil_lol: . Dzieki , Dzieki :loveu: . Dobranoc . ;* i wymiziaj Kabisia i Rottka :loveu:
Izabela124. Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witanko Wszystko nadrobiłam, powodzenia życze w nauce:loveu:
Pusiakowa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Wszystko nadrobiłam, powodzenia życze w nauce:loveu:[/quote] Witanko Ciesze sie ;) . Dzieki :loveu: . Niby to proste w domu a jak na Pracy Klasowej to nie bede umiala :( . ale postaram sie napisac wszystko .. :roll: Musze napisac conajmiej na 4 .!!!
Pusiakowa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dasz rade:) a co u ciebie?? i co u pusia??[/quote] Napewno :) . A u mnie nawet dobrze ;] . zaraz ide sobie powtórzyc Matme :p . i ogladam 39 i pol :lol: . A u ciebie .? U Pusia tez dobrze :cool1: . Tylko dawno na spacerku nie byl :oops: . ale to wszystko przez ta szkole :roll: . ale musze z nim wyjsc jutro i wgl na dlugie spacerki bo 4,5,6 czerwca nie ma mnie .. tzn. jade na trzydniowa wycieczke ;) . Juz nie moge sie doczekac!!! . :p [quote name='infers1995']Hejka co u Was? Kiedy fotki?[/quote] Hejka to co wyzej . ;D fotki? a cot o takiego? :diabloti:
Sweet Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Napewno :) . A u mnie nawet dobrze ;] . zaraz ide sobie powtórzyc Matme :p . i ogladam 39 i pol :lol: . A u ciebie .? U Pusia tez dobrze :cool1: . Tylko dawno na spacerku nie byl :oops: . ale to wszystko przez ta szkole :roll: . ale musze z nim wyjsc jutro i wgl na dlugie spacerki bo 4,5,6 czerwca nie ma mnie .. tzn. jade na trzydniowa wycieczke ;) . Juz nie moge sie doczekac!!! . :p [/quote] a kidy masz ten spr z matmy?? i co było w 3 i pół bo nie ogladałam wczoraj bo z tata film ogladalam... oj... moj kabi tez dawno nie był na spacerku ale nie wiem kiedy z nim wyjde bo nie hcce za wczesnie bo jszcze sie o cos w ranke zchaczy bo wczoraj sie skalecył na łapca gdzies przy poduszce... o fajnie ze jedziesz na wycieczke klasowa:) ja niestety na wycieczce wz moja klasa nie mogłam byc:(:( no fajnieedziesz miala:):) co tam dzisiaj słychac??:D
Recommended Posts