Izuuus Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Już pałką nie macham, schowałam :diabloti: A ten klusek fajny taki.. kluskowy :loveu:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kisses']Prostowania bananow nie będzie! :watpliwy:[/quote] zostaje jeszcze hm.. szperanie po smietnikach :multi::loveu:.
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']Już pałką nie macham, schowałam :diabloti: A ten klusek fajny taki.. kluskowy :loveu:[/quote] jakos nie widze :diabloti:. tez go nazwalam klusek! :diabloti: ale on sie takie wydaje, bo ma gruba siersc.xD:loveu:
Kisses Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Jak już mówimy o śmietnikach :diabloti: Dzisiaj patrze przez okno a tu sąsiad w śmietniku ugniata worki, żeby się zmieściły oO
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Kisses']Jak już mówimy o śmietnikach :diabloti: Dzisiaj patrze przez okno a tu sąsiad w śmietniku ugniata worki, żeby się zmieściły oO[/quote] ooo ! superr :loveu::loveu:. nie ma to jak pogrzebac w smietniku :loveu::loveu:.:multi: [B]Dominika - [/B]Celina :D:D .
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Izuuus']Cecylia ! Bo ja tak nawałam muche :loveu:[/quote] ciekawie.xDD [B]C&B - [/B]Celusia, Celenia, Celinia. MUSZE isc . :roll::placz:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Ano magia normalnie :evil_lol::evil_lol: Jaki fajny szczenior :loveu:[/quote] no widzisz juz nawet czarowac umiem :evil_lol::evil_lol:. odpisz mi na OT. xd
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ano magia normalnie :evil_lol::evil_lol: Jaki fajny szczenior :loveu:
Pusiakowa Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 post polecial na poprzednia strone :angryy:.
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Pusiakowa']no widzisz juz nawet czarowac umiem :evil_lol::evil_lol:. odpisz mi na OT. xd[/quote] właśnie odpisałam :diabloti: Szybka jestem niee ? i na moim wątku też ospisałam ^^ Co powiesz jeszcze ? Widzę że dziś ty mi towarzyszysz bo Dominika poszła se i nas zostawiła :placz::evil_lol: nie dotrwała chyba do swojego seansu na Polsacie bodajże :evil_lol: Edit. wgl to daj mi swój nr gg laćkuu
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 musialam wczoraj juz isc, bo komp stoi u mojego brata a brat przyszedl i chcial spac, bo do pracy idzie :roll::eviltong:. ale juz niedlugo bd miala swojego laptusia to z wami bd siedziec do 6 rano :loveu::diabloti:. [QUOTE]Szybka jestem niee ? i na moim wątku też ospisałam ^^ [/QUOTE] no magia, mówie ci Anitko! :-o:loveu::evil_lol: a wgl. to co wy takie napalone na ten mój nr gg. xD :evil_lol: [CENTER][B][SIZE=7]10926149[/SIZE][/B][/CENTER] [LEFT]zeby kazdy widzial.xpp[/LEFT]
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 A ja już mam twoje gg:diabloti: I ty wcale mi go nie dałaś:diabloti:
agaciaaa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cześć :multi: [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSC03200.jpg[/URL] śliczniasty Puszek :loveu: I golden fajniutki i inne psiaki które tu się ostatnio przewinęły ;) :p [URL]http://i277.photobucket.com/albums/kk71/Martyna_018/DSCF8121.jpg[/URL] ale szczeniorek bije wszystkich na głowe :loveu::loveu::loveu:
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [B]Dominika [/B]a kto ci dal? zleje go zaraz :mad::diabloti:. chyba, ze z nk masz.xpp [B]Agata - [/B]Hejo! :multi: dzieki :):) pses pojepana pogode nie bylo spacerku :placz: ze akurat dzis musialo lac caly dzien:placz::placz:
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Pusiakowa'][B]Dominika [/B]a kto ci dal? zleje go zaraz :mad::diabloti:. chyba, ze z nk masz.xpp [B]Agata - [/B]Hejo! :multi: dzieki :):) pses pojepana pogode nie bylo spacerku :placz: ze akurat dzis musialo lac caly dzien:placz::placz:[/quote] Tajemnicze źródło zwane inaczej profilem na dogo:diabloti: To dziś znów sp...rozmawiamy na dwie galerię ?:diabloti:
Pusiakowa Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='C&B']Tajemnicze źródło zwane inaczej profilem na dogo:diabloti: To dziś znów sp...rozmawiamy na dwie galerię ?:diabloti:[/quote] ahaaaa. :razz: tak! tak! :multi::loveu:
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Pusiakowa']ahaaaa. :razz: tak! tak! :multi::loveu:[/quote] No to dawaj spieszczenia do wiesz jakiego imienia, takiego najbrzydszego na świecie:cool1::evil_lol:
taxelina Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/12593893-post4120.html[/url] mi cos nie odp..
Bartiśkowa_ Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czesc Puszkowa :multi: Zapożyczyłam se twój numeros Na przyszłośc nie pisz takimi małymi literami bo nie idzie tego odczytac :evil_lol::evil_lol::diabloti:
C&B Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='Pusiakowa'][B]C&B - [/B]wcale nie najbrzydsze. to Dominika :cool3:. Dominiczka, Dominisia, Dominiś, Domino xD, Domineczka, Dominusia, Domisława.:diabloti: .xpp[/quote] A Dominisiuśka:evil_lol: Teraz na E - EWA Ewuś Ewciuś Ewusiolek Ewuńka Ewulek
Recommended Posts