Izuuus Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Pusiakowa'][B]Izuuus - [/B]a jaki masz? :eviltong: [/QUOTE] Fujifilm FinePix S5800 :cool3:
Rahl Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cześć Martyn :) ;* Jak ci poszedł test? Mi poszedł tak okropnie, że wolę nie komentować... chyba wszystkie zadania z matmy, nie? :roll: oprócz wypracowania oczywiście... A co u ciebie? Dawno nie wchodziłaś na dgm, uczyłaś się do tego sprawdzianu..?
Pusiakowa Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Hej ;* . Nie wchodzilam, bo mialam kare ;p . mi dobrze poszedl ;) . Łatwiejszy byl od tego próbnego :eviltong:. a na tym wypracowaniu sie rozpisalam :loveu: bylo, zeby napisac opowiadanie pt.''Tak się zaczęła przyjaźń'' czlowieka i zwierzaka.. ;P . Oczywiscie napisalam o psie i czlowieku i ja to napisalam jako, ze to opowiada pies ;] . a zakonczylam, ze psa trzeba bylo uspic :-(..
Rahl Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 aha. Widzisz, a ja próbny miałam tak prosty, że śmiać się chciało... a teraz to normalnie załamka :shake:. Ja się rozpisałam, że mi miejsca nie starczyło :P. O tym, że pies uratował chłopca :P
Pusiakowa Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='gordonowa']aha. Widzisz, a ja próbny miałam tak prosty, że śmiać się chciało... a teraz to normalnie załamka :shake:. Ja się rozpisałam, że mi miejsca nie starczyło :P. O tym, że pies uratował chłopca :P[/quote] aha.. heh :razz:
Aga&Ganja Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Hej, hej! :multi: Co u was? Coś fotek nie widzę, lub "nie chcę" zobaczyć... :roll: Jak tam pogoda? Wiosna pełną gębą? :cool3:
Onomato-Peja Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 hej hej ! ile wam wyszło w tym z benzyną ;p bo ja źle przecinek postawiłam i napisałam, że 246,9 czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam :p i to było jedyne zadanie, które źle zrobiłam :eviltong: a w opowiadaniu napisałam, o lasce, która znalazła zakrwawionego psa pod śniegiem zawiozła do go weta a potem zaadoptowała. Kończy się to tak, ze rok po tym adoptuje ze schronu drugiego psa :eviltong:
Joy106 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Hej, ja też pisałam ten test :lol: jedyne czego nie zrobiłam to zadanie z benzyną. w opowiadaniu napisałam tyle, że mi się nie zmieściło :roll: po części trochę o mojej historii (doberman, trzy lata, umarł na raka, przeglądanie psów do adopcji) a potem zmyślone (adopcja szczeniaczka czekoladowo-biało-jasnobrązowego :lol:). * * * [url]http://i40.tinypic.com/2hrq2v5.png[/url] masz ten bannerek dla siebie. nie wyszedł. :shake:
Pusiakowa Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [B]Aga - [/B]bo net mi sie znów spowolnil :roll:. tak u nas super pogoda! :multi: wczoraj bylo przeszlo 20stopni :cool3:. [B]Karolina - [/B]a ja nie pamietam :evil_lol: . [B]Joy - [/B]wyszedl ;) tylko szkoda, ze Puszek ma obciety jezyk :diabloti:
Pusiakowa Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [B]Izuuus -[/B] Hej :cool3:. a ja w tym opowiadaniu napisalam mniej wiecej cos takiego: Przyszedłeś po mnie do schorniska. Bardzo się ucieszyłem, że nie będę już w tej okropnej i ciasnej klatce.Poszliśmy do domu. Bawiliśmy się. Na spacerze rzucałeś mi piłkę i patyki. Wieczorem pozwalałeś mi wskakiwać do łóżka i wtedy mnie głaskałeś a ja lizałem Cię po twarzy. Byliśmy najlepszymi przyjaciółmi.Rano budziłeś mnie głaskaniem a ja machałem ogonem pokazując Ci, że Cię kocham. (...) Pewnego dnia na spacerze rzuciłeś mi piłkę, ale zabrał ją inny pies. Chciałem jej bronić, ale on mnie pogryzł. W twoich oczach pojawiły się łzy. Chciałem Ci powiedzieć żebyś się nie martwił. Pojechaliśmy do weryniarza a on powiedział, że trzeba mnie uśpić. Znów się rozpłakałeś. Przytuliłeś mnie a ja polizałem Cię po twarzy. Chwilę potem poczułem ukłucie. Zasnąłem i nigdy się nie obudziłem. (...)
Pusiakowa Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Onomato-Peja']o Pusiak wzruszające :loveu:[/quote] dzieki :loveu:
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Pusiakowa'] a ja w tym opowiadaniu napisalam mniej wiecej cos takiego: Przyszedłeś po mnie do schorniska. Bardzo się ucieszyłem, że nie będę już w tej okropnej i ciasnej klatce.Poszliśmy do domu. Bawiliśmy się. Na spacerze rzucałeś mi piłkę i patyki. Wieczorem pozwalałeś mi wskakiwać do łóżka i wtedy mnie głaskałeś a ja lizałem Cię po twarzy. Byliśmy najlepszymi przyjaciółmi.Rano budziłeś mnie głaskaniem a ja machałem ogonem pokazując Ci, że Cię kocham. (...) Pewnego dnia na spacerze rzuciłeś mi piłkę, ale zabrał ją inny pies. Chciałem jej bronić, ale on mnie pogryzł. W twoich oczach pojawiły się łzy. Chciałem Ci powiedzieć żebyś się nie martwił. Pojechaliśmy do weryniarza a on powiedział, że trzeba mnie uśpić. Znów się rozpłakałeś. Przytuliłeś mnie a ja polizałem Cię po twarzy. Chwilę potem poczułem ukłucie. Zasnąłem i nigdy się nie obudziłem. (...)[/quote] o Pusiak wzruszające :loveu:
Onomato-Peja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Pusiakowa']dzieki :loveu:[/quote] tak :cool3: wiem ^^ :eviltong:
Pusiakowa Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Shappy']Hej ;) Pusiu, bardzo fajne to opowiadnie.[/quote] Hej :). dzieki.
Pusiakowa Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='Onomato-Peja']ty mooj Rumcajsie mielony :diabloti:[/quote] tee. mielonka! :diabloti: ja to wymyslilam :diabloti:
Izuuus Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Gdzie są Puszkowe fotki ? :mad: U nas nowe, a tu nie :roll: A taka ładna pogoda :evil_lol:
Pusiakowa Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='Izuuus']Gdzie są Puszkowe fotki ? :mad: U nas nowe, a tu nie :roll: A taka ładna pogoda :evil_lol:[/quote] no pogoda jest bardzo ladna :loveu::multi:. i z Pusiem juz ciwczymy skoki prze klatke królika :lol::lol:. moze wieczorem dam jakies 5 fotek :eviltong:. Wszyscy w klasie mówia mi,ze ladne to opowiadanie. Jak dzis Maji powiedzialam to prawie sie poplakala...
Onomato-Peja Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='Pusiakowa']no pogoda jest bardzo ladna :loveu::multi:. i z Pusiem juz ciwczymy skoki prze klatke królika :lol::lol:. moze wieczorem dam jakies 5 fotek :eviltong:. Wszyscy w klasie mówia mi,ze ladne to opowiadanie. Jak dzis Maji powiedzialam to prawie sie poplakala...[/quote] pfff ... przecie nie lubiejesz Maji
Pusiakowa Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Onomato-Peja']pfff ... przecie nie lubiejesz Maji[/quote] bo nie lubieje, ale ie mnie zapytala :cool3: . a moja klasa to (za przeproszeniem) ch...je zaje...ane!! :angryy:
Pusiakowa Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='gordonowa']Czemu Martyś? Nie lubisz już swojej klasy?[/quote] ehh.. juz wiesz czemu.. :roll:
Recommended Posts