Jump to content
Dogomania

jesien czy zima nas i tak nic nie zatrzyma ;D.królik [*] ;(.FILMIK ze slalomem 544 ;)

Recommended Posts

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Martyn :) ;*
Jak ci poszedł test? Mi poszedł tak okropnie, że wolę nie komentować... chyba wszystkie zadania z matmy, nie? :roll: oprócz wypracowania oczywiście... A co u ciebie? Dawno nie wchodziłaś na dgm, uczyłaś się do tego sprawdzianu..?

Posted

Hej ;* .
Nie wchodzilam, bo mialam kare ;p .
mi dobrze poszedl ;) . Łatwiejszy byl od tego próbnego :eviltong:.
a na tym wypracowaniu sie rozpisalam :loveu: bylo, zeby napisac opowiadanie pt.''Tak się zaczęła przyjaźń'' czlowieka i zwierzaka.. ;P . Oczywiscie napisalam o psie i czlowieku i ja to napisalam jako, ze to opowiada pies ;] . a zakonczylam, ze psa trzeba bylo uspic :-(..

Posted

aha.
Widzisz, a ja próbny miałam tak prosty, że śmiać się chciało... a teraz to normalnie załamka :shake:.
Ja się rozpisałam, że mi miejsca nie starczyło :P. O tym, że pies uratował chłopca :P

Posted

[quote name='gordonowa']aha.
Widzisz, a ja próbny miałam tak prosty, że śmiać się chciało... a teraz to normalnie załamka :shake:.
Ja się rozpisałam, że mi miejsca nie starczyło :P. O tym, że pies uratował chłopca :P[/quote]
aha.. heh :razz:

Posted

hej hej !

ile wam wyszło w tym z benzyną ;p bo ja źle przecinek postawiłam i napisałam, że 246,9 czy jakoś tak dokładnie nie pamiętam :p

i to było jedyne zadanie, które źle zrobiłam :eviltong:

a w opowiadaniu napisałam, o lasce, która znalazła zakrwawionego psa pod śniegiem zawiozła do go weta a potem zaadoptowała. Kończy się to tak, ze rok po tym adoptuje ze schronu drugiego psa :eviltong:

Posted

Hej,

ja też pisałam ten test :lol: jedyne czego nie zrobiłam to zadanie z benzyną.
w opowiadaniu napisałam tyle, że mi się nie zmieściło :roll: po części trochę o mojej historii (doberman, trzy lata, umarł na raka, przeglądanie psów do adopcji) a potem zmyślone (adopcja szczeniaczka czekoladowo-biało-jasnobrązowego :lol:).

* * *

[url]http://i40.tinypic.com/2hrq2v5.png[/url]

masz ten bannerek dla siebie. nie wyszedł. :shake:

Posted

[B]Aga - [/B]bo net mi sie znów spowolnil :roll:. tak u nas super pogoda! :multi: wczoraj bylo przeszlo 20stopni :cool3:.
[B]Karolina - [/B]a ja nie pamietam :evil_lol: .
[B]Joy - [/B]wyszedl ;) tylko szkoda, ze Puszek ma obciety jezyk :diabloti:

Posted

[B]Izuuus -[/B] Hej :cool3:.

a ja w tym opowiadaniu napisalam mniej wiecej cos takiego:
Przyszedłeś po mnie do schorniska. Bardzo się ucieszyłem, że nie będę już w tej okropnej i ciasnej klatce.Poszliśmy do domu. Bawiliśmy się. Na spacerze rzucałeś mi piłkę i patyki. Wieczorem pozwalałeś mi wskakiwać do łóżka i wtedy mnie głaskałeś a ja lizałem Cię po twarzy. Byliśmy najlepszymi przyjaciółmi.Rano budziłeś mnie głaskaniem a ja machałem ogonem pokazując Ci, że Cię kocham. (...) Pewnego dnia na spacerze rzuciłeś mi piłkę, ale zabrał ją inny pies. Chciałem jej bronić, ale on mnie pogryzł. W twoich oczach pojawiły się łzy. Chciałem Ci powiedzieć żebyś się nie martwił. Pojechaliśmy do weryniarza a on powiedział, że trzeba mnie uśpić. Znów się rozpłakałeś. Przytuliłeś mnie a ja polizałem Cię po twarzy. Chwilę potem poczułem ukłucie. Zasnąłem i nigdy się nie obudziłem. (...)

Posted

[quote name='Pusiakowa']

a ja w tym opowiadaniu napisalam mniej wiecej cos takiego:
Przyszedłeś po mnie do schorniska. Bardzo się ucieszyłem, że nie będę już w tej okropnej i ciasnej klatce.Poszliśmy do domu. Bawiliśmy się. Na spacerze rzucałeś mi piłkę i patyki. Wieczorem pozwalałeś mi wskakiwać do łóżka i wtedy mnie głaskałeś a ja lizałem Cię po twarzy. Byliśmy najlepszymi przyjaciółmi.Rano budziłeś mnie głaskaniem a ja machałem ogonem pokazując Ci, że Cię kocham. (...) Pewnego dnia na spacerze rzuciłeś mi piłkę, ale zabrał ją inny pies. Chciałem jej bronić, ale on mnie pogryzł. W twoich oczach pojawiły się łzy. Chciałem Ci powiedzieć żebyś się nie martwił. Pojechaliśmy do weryniarza a on powiedział, że trzeba mnie uśpić. Znów się rozpłakałeś. Przytuliłeś mnie a ja polizałem Cię po twarzy. Chwilę potem poczułem ukłucie. Zasnąłem i nigdy się nie obudziłem. (...)[/quote]

o Pusiak wzruszające :loveu:

Posted

[quote name='Izuuus']Gdzie są Puszkowe fotki ? :mad:
U nas nowe, a tu nie :roll: A taka ładna pogoda :evil_lol:[/quote]
no pogoda jest bardzo ladna :loveu::multi:.
i z Pusiem juz ciwczymy skoki prze klatke królika :lol::lol:.
moze wieczorem dam jakies 5 fotek :eviltong:.
Wszyscy w klasie mówia mi,ze ladne to opowiadanie. Jak dzis Maji powiedzialam to prawie sie poplakala...

Posted

[quote name='Pusiakowa']no pogoda jest bardzo ladna :loveu::multi:.
i z Pusiem juz ciwczymy skoki prze klatke królika :lol::lol:.
moze wieczorem dam jakies 5 fotek :eviltong:.
Wszyscy w klasie mówia mi,ze ladne to opowiadanie. Jak dzis Maji powiedzialam to prawie sie poplakala...[/quote]

pfff ... przecie nie lubiejesz Maji

Posted

[quote name='Onomato-Peja']pfff ... przecie nie lubiejesz Maji[/quote]
bo nie lubieje, ale ie mnie zapytala :cool3: .

a moja klasa to (za przeproszeniem) ch...je zaje...ane!! :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...