Jump to content
Dogomania

jesien czy zima nas i tak nic nie zatrzyma ;D.królik [*] ;(.FILMIK ze slalomem 544 ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']czekam na fotki!! :)
I zapraszam do nas :)[/quote]
Witanko :multi: .
Fotki beda pozniej bo musze teraz spadac :( . A fotek jest fuul ;] . Jak mi sie wszystkie zaladuja to nie nadazycie ogladac :cool3: . I mam jeden filmik ;] . Jesli mi sie go uda wrzucic to oczywiscie dam :) .
A do [SIZE=3]was wpadne jak worce obiecuje :) .[/SIZE]

• Replies 5.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']O super:)
czekamy niecierpliwie;)
wracaj szybko;D[/quote]
Juz wrocilam dawno :cool3: .
Ale co .?!?! Glupi Hosting sie nie laduje :angryy::angryy: .
Ale jutro (postaram sie) dac te fotki ;] . I w dodatku filmik ;] .
[quote name='magdyska25']Hej piękne fotki i widzę że Pusiak bez smyczki również może hasać:cool3:[/quote]
Hej :multi: .
A no moze moze ;) . Bo sie slucha ale wczesniej sie nie sluchal :shake: .

Posted

Witamy się z Junką co prawda nie ma jej przy mnie bo jestem w szkole :diabloti: ale i tak się witamy i czekamy na fotosy :mad:

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
No to dawaj foteczki :)[/quote]
Witanko :) .
Niewiem czy bed :roll: :-( .
[quote name='Junka']Witamy się z Junką co prawda nie ma jej przy mnie bo jestem w szkole :diabloti: ale i tak się witamy i czekamy na fotosy :mad:[/quote]
Witanko :) .
Fotki niewiem czy beda .. Przepraszam was bardzo bardzo .!
[quote name='anmi0']Będą dziś fotkii??:loveu:[/quote]
Witanko :multi: .
Niewiiem :( .
A chcialam dzis dac wam filmik siadam do komputera szczesliwa ze dam filmik a tu ` du.pa Brachol wylaczyl mi kompa :angryy::angryy::angryy::angryy: . A teraz nie moge tego znalezc :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .!!

Posted

[quote name='Martynia&Pusio'] Brachol wylaczyl mi kompa :angryy::angryy::angryy::angryy: . A teraz nie moge tego znalezc :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: .!![/quote]

Skąd ja to znam...;)
Choć mój ma 5 lat, przyjdzie sobie gówniarz mały stoi, widzę, że coś kombinuje i mi przyciska przycisk i ucieka, że to nie on, tylko zwala winę na Piksi.:shake:
i myśli, że to jest śmieszne

no cóż, poczekam :)

Posted

A mój to jeśli zapomnę się wylogować to czyta mi albo archiwum w gg, albo coś mi miesza, raz zmienił mi hasło nawet:shake:

Posted

[quote name='anmi0']Skąd ja to znam...;)
Choć mój ma 5 lat, przyjdzie sobie gówniarz mały stoi, widzę, że coś kombinuje i mi przyciska przycisk i ucieka, że to nie on, tylko zwala winę na Piksi.:shake:
i myśli, że to jest śmieszne

no cóż, poczekam :)[/quote]
A moj ma 18 lat . I jeszcze sie zabawia w takie bzdety :angryy: .
No bo jak to nie dokuczyc siostrze .! Przeciez dzien bez dokuczenia siostrze jest nie wyobrazalne :angryy: :mad: .
A jak Piksi moze wcisnac guzik od kompa :evil_lol: . ?
[quote name='ewka i haker']hej hej
czekamy na fotki:loveu:[/quote]
Witam :multi: .
No fotki moze beda :roll: .
[quote name='xxSweetGirl93xx']Oj dobrze że nie mam brata:P hehe:)
ale szczerze to ci współczuje:(:(:(
szkoda ze nie bedzie filmiku ani fot ale trudno:)[/quote]
Oj jak ja ci zazdroszcze ze nie masz brata .!
Fotki moze beda :roll: . Jesli sie photobucket zaladuje :roll: .
[quote name='Izabela124.']Moj naszczescie nie robi takich psikusow[/quote]
Jak Ci zazdroszcze :razz: .
[quote name='Asia&gordonisko']A mój to jeśli zapomnę się wylogować to czyta mi albo archiwum w gg, albo coś mi miesza, raz zmienił mi hasło nawet:shake:[/quote]
Moj to nie :shake: :lol: . Ale wylacza mi zawsze kompa jak akurat robie cos waznego :angryy::angryy::angryy::angryy: ..

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']A moj ma 18 lat . I jeszcze sie zabawia w takie bzdety :angryy: .
No bo jak to nie dokuczyc siostrze .! Przeciez dzien bez dokuczenia siostrze jest nie wyobrazalne :angryy: :mad: .
A jak Piksi moze wcisnac guzik od kompa :evil_lol: . ?
..[/quote]
Nie wiem jak, ale wymyślił sobie taką głupią wymówkę i wszystko zwala na Piks. a ja we wszystko wierze haha

Posted

[SIZE=4]Dzien Dobry :hand: .[/SIZE]
Mam obiecana spodzianke :lol:.
O to spodzianka : [URL]http://www.wrzuta.pl/film/ewMQs2Z17n/[/URL] .
Moze i fotki beda :p . Ale nie jestem pewna wiec sie nie napalajcie :diabloti: .

Posted

[quote name='Atkaaaa']a mi filmik nie wchodzi:([/quote]
Buuu :placz: .
A moze zle podalam adres :-( . to wejdz na wrzute i wpisz Puszek sie Bawi :eviltong: . Tam jest napewno ;] .

Posted

[quote name='Izabela124.']Buhaha jaka minka[/quote]
Hehe :eviltong: .
Teraz ide cos zrobic z psem :cool3: . Zarazilam sie od was :cool3: .
A teraz spadam ;] . Bede pozniej jak cos .
[SIZE=4]Paa :loveu: . [/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...