Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma][COLOR=#808080]Wystawa - Show[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][B]Krajowa Wystawa Beagle - Beagles National Show (CAC)[/B][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Miasto - City, Date - Date[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma]Sopot[/FONT][/B][FONT=Tahoma][B], 9.08.2008[/B][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Miejsce - Place[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Tory Wyścigów Konnych w Sopocie, ul.Polna[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][COLOR=#ff0000][B]15.07.2008 [SIZE=2]- termin ostateczny, nie będzie przedłużany[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Opłaty - Entry Fees[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Wystawcy krajowi -[COLOR=#ff0000] opłaty wnoszone do 15.07.2008 r. [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma](dotyczy wyłącznie członków ZKwP i psów zarejestrowanych w ZKwP)[/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2]- za pierwszego psa (z katalogiem) [B]65 zł[/B]
- za każdego następnego (bez katalogu) [B] 45 zł[/B]
- za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu) [B] 30 zł
[/B]- psy zgłoszone do klasy wetranów oraz psy z tytułem Int.Ch. [B]- bezpłatnie
[/B]- zgłoszenia do konkurencji Najlepsza Para i Najlepsza Grupa Hodowlana -[B] 20 zł

[COLOR=#ff0000]Opłaty za psy zgłoszone w terminie, a wnoszone po 15.07.2008, wynoszą 130 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]UWAGA !
Każdy zgłoszony pies/suka podlega opłacie, bez względu na to, czy zostanie doprowadzony do oceny, czy też nie.[/COLOR]

Foreign exhibitors (oraz psy importowane - bez rejestracji w ZKwP):[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma]
- for every dog [B] 25 Euro[/B]
- puppy class [B] 10 Euro[/B][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=2]
[B]
Payment only in Euro.[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Konto bankowe - Bank account[/COLOR][/FONT] [B][FONT=Tahoma][SIZE=2]60 1500 1706 1217 0001 4884 0000 Kredyt Bank SA O/KB SA

[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][SIZE=2]Foreign exhibitors: [/SIZE][/FONT][B][FONT=Tahoma][SIZE=2]IBAN: PL 60 1500 1706 1217 0001 4884 0000 (BIC)KRDBPLPW[/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Reklamy w katalogu[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Cennik reklam dla hodowców:
[/B]1 strona czarno-biała - 40 zł, 1/2 strony czarno-białej - 20 zł; 1 strona kolorowa - 120 zł, 1/2 strony kolorowej - 60 zł[B]

Cennik reklam dla firm:
[/B]1 strona czarno-biała - 80 zł, 1/2 strony czarno-białej - 40 zł; 1 strona kolorowa - 150 zł, 1/2 strony kolorowej - 80 złReklamy w katalogu zostaną zamieszczone wyłącznie pod warunkiem dołączenia kserokopii dowodu wpłaty.[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Adres organizatora - Organizer's address[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][B]Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Sopocie
81-805 Sopot, Al. Niepodległości 825 (skrytka poczt.[/B]/PO Box 115[B])
tel./phone (0048) (58) 551-33-69
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL]
Biuro czynne: pn - czw 16 - 20, pt 12 - 15 / [/B]Office hours: Monday - Thursday 4.00 p.m. - 8.00 p.m., Friday 12.00 a.m. - 3.00 p.m.
[B]
Strona oddziału: [/B][/FONT][B][FONT=Tahoma][SIZE=2] [URL="http://www.sopot.zkwp.pl/"][COLOR=#000000]www.sopot.zkwp.pl[/COLOR][/URL][/SIZE][/FONT][/B][FONT=Tahoma][COLOR=#808080]
Planowana obsada sędziowska - Judges[/COLOR][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=2][B]Jochen H. Eberhardt (D)[/B][/SIZE][/FONT]

Posted

Swietnie przygotowana wystawa(tak bylo co najmniej w zeszlym roku), super teren i w tym roku sedziuje jeden z najslynniejszych specjalistow rasy! Jestem ciekawa, czy w tym roku bedzie tyle beagli co w zeszlym, a mam nadzieje, ze moze jeszcze wiecej ;)

Posted

[quote name='Cancun']Swietnie przygotowana wystawa(tak bylo co najmniej w zeszlym roku), super teren i w tym roku sedziuje jeden z najslynniejszych specjalistow rasy! Jestem ciekawa, czy w tym roku bedzie tyle beagli co w zeszlym, a mam nadzieje, ze moze jeszcze wiecej ;)[/quote]
Obstawiam ze wiecej... :D Wystawę polecam serdecznie! :)

Posted

Licza na 80 beagli ;)...Chce powiedziec ze jade... Nie wazne co mi napisze w opisie i jaka bedzie ocena (chociaz dosk. bylaby by mile widziana ale raczej mam szanse na bdb oby nie mniejsza ;)).Bylam rok temu i mi sie strasznie podobalo...Opis mam rzetelny, atmosfera byla swietna. A grill po wystawie byl wspanialy ;)...

• 3 months later...
Posted

bez rodowodu raczej nie... a ja na wystawę nie jadę... mój beagle ma dobre wymiary i charakter... ale nie bardzo wiem jak go do tego przygotować... on ma już ponad 2 lata... więc nie wiem czy to już nie za późno na rozpoczęcie wystawiania go...

Posted

[quote name='iwcza']bez rodowodu raczej nie... a ja na wystawę nie jadę... mój beagle ma dobre wymiary i charakter... ale nie bardzo wiem jak go do tego przygotować... on ma już ponad 2 lata... więc nie wiem czy to już nie za późno na rozpoczęcie wystawiania go...[/quote]
zdecydowanie nie za późno :cool3:
może jednak wybierzesz się na jakąś wystawę tylko może mniejszą na początek?

Posted

[quote name='Lusia8193']Mam takie głupie pytanie :oops:
Czy na wystawę można wejść z psami bez rodowodów ?:roll:[/quote]
Nie można wejść z psem [U]niezgłoszonym[/U] na wystawę, ale zawsze jakieś są przemycane (zwłaszcza szczeniaki :lol:) z większą grupą psów danej rasy...

Posted

[quote name='revii']Nie można wejść z psem [U]niezgłoszonym[/U] na wystawę, ale zawsze jakieś są przemycane (zwłaszcza szczeniaki :lol:) z większą grupą psów danej rasy...[/quote]

Ale to nieprawda, bo ja w zeszłym roku wchodziłam z niezgłoszonym psem i bez większej grupy psów, a na wystawie widziałam jeszcze więcej niezgłoszonych psów :P Tylko musiałam książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami pokazać.

Posted

[quote name='Monyka']Ale to nieprawda, bo ja w zeszłym roku wchodziłam z niezgłoszonym psem i bez większej grupy psów, a na wystawie widziałam jeszcze więcej niezgłoszonych psów :P Tylko musiałam książeczkę zdrowia z aktualnymi szczepieniami pokazać.[/quote]
:hmmmm:
To widać zależy gdzie... Akurat tam gdzie ja byłam, widziałam (wydawało mi się ?), że każdy pies musi się "wylegitymować" (numerek itp.). Przepraszam za wprowadzenie w błąd...

Tzn. że nawet z mieszańcem wejść można? Byleby tylko mieć książeczkę zdrowia?

• 9 months later...
Posted

Niestety tak a jak byłam w Berlinie zaskoczyła mnie jedna Pani która do mnie podeszła z kundelkiem mówiąc że ma amerykana. Mimo, że przyglądałam się psiakowi nijak podobieństwa do rasy nie widziałam ale ktoś tego psa wpuścił :angryy: a ja wchodząc ze swoimi musiałam dużo papierów (zgłoszenie, paszport, opłatę za wystawę) pokazać :diabloti: