Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Noooo, ale pani Sędzina (:diabloti:) jakieś miała pretensje do amstaffka? (:diabloti:)
Bardzo dała Wam popalic? :diabloti:

No i - Gratuluję Martynie zwycięstwa gr. młodszej :loveu:
Ktoś mi powie jak się nazywa chłopak ze zw. dnia?

Iiiiiiiii...... Już wiem kim jesteś McDzik :cool3:
Mam Ciebie na fotach które ZARAZ wstawię :cool3:

panienkabubu napisał(a):
:turn-l::turn-l:
przepraszam może nie powinnam, ale niektóre komentarze przyprawiały mnie o wybuch śmiechu :turn-l:
stałam obok i słuchałam i po grupie młodszej..... musiałam stamtąd iść :diabloti:

ja tez sluchalam komentarze gr młodszej:evil_lol: masakra.. kobieta ma chyba jakies niespelnione ambicje hihih
:evil_lol::evil_lol:

Panience Nowak(nie wiem jak ma na imie) kazała sie słodko uśmiechac:razz::razz:

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Wolałabym to bez komentarza pozostawić :eviltong:
Pies mocno dyszał, a był podciągnięty nieco na żmijce, "nie duś psa, przecież wymiotuje" :roll: poza tym to podobno psa nie wystawia na żmijce...
Trochę może tak, ale jakoś tego nie odczułam, za bardzo się tym nie przejmuję...:evil_lol:

:glaszcze::glaszcze::evil_lol:

Iwona1984 napisał(a):
ja tez sluchalam komentarze gr młodszej:evil_lol: masakra.. kobieta ma chyba jakies niespelnione ambicje hihih

A jak zwyzywała dziewczynkę z cziłałą, że ten pies jest za młody na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No ubaw po pas! :evil_lol::evil_lol:
Powtórka za tydzień w Będzinie, będize się działo :evil_lol:

Posted

Iwona1984 napisał(a):

I nie trzymać lewej ręki za plecami, przecież jej nie kazala...!

Posted

Ale nie no to w sumie z mojego błędu :P Bo pod koniec jak juz bylo po wszystkim i rozdawala te pucharki etc to ja oddałam psa bo w trybie natychmiastowym miał lecieć na swój ring bo właśnie sie zaczynały lhasa i w zamian po prostu stanełam sobie ze swoim żeby nie klęczeć przed pustką a ona to zobaczyła chociaz juz bylo po tych wszystkich figurach etc i juz kazdy skonczyl i sie wydarła najpierw na tych co te karty wypisywali zamiast do mnie xD "dostanie dyskwalifikacje to sie nauczy ze psa zmieniac nie wolno bez mojej zgody!!!" a potem do mnie "Ktoś Ci pozwolil psa zmienic???" - ja sie tak patrze ... juz bylo po wszystkim i w ogole samo rozdanie tych takich pucharkow zostalo , tamten pies mogl sie na ocene spoznic, ale ok... i tak to by sie spoznił a w sumie jego ocena byla wazniejsza niz moje jakies kilka punkcikow na MP ..no ale pani S. była innego zdania - trudno :) ja sie tym nie przejmuje, fajny debiut w MP miałam.. a z tego co mi zzewnątrz mówili to chyba nie najgorzej go zaprezentowałam ale ok..

Posted

McDzik napisał(a):
Ale nie no to w sumie z mojego błędu :P Bo pod koniec jak juz bylo po wszystkim i rozdawala te pucharki etc to ja oddałam psa bo w trybie natychmiastowym miał lecieć na swój ring bo właśnie sie zaczynały lhasa i w zamian po prostu stanełam sobie ze swoim żeby nie klęczeć przed pustką a ona to zobaczyła chociaz juz bylo po tych wszystkich figurach etc i juz kazdy skonczyl i sie wydarła najpierw na tych co te karty wypisywali zamiast do mnie xD "dostanie dyskwalifikacje to sie nauczy ze psa zmieniac nie wolno bez mojej zgody!!!" a potem do mnie "Ktoś Ci pozwolil psa zmienic???" - ja sie tak patrze ... juz bylo po wszystkim i w ogole samo rozdanie tych takich pucharkow zostalo , tamten pies mogl sie na ocene spoznic, ale ok... i tak to by sie spoznił a w sumie jego ocena byla wazniejsza niz moje jakies kilka punkcikow na MP ..no ale pani S. była innego zdania - trudno :) ja sie tym nie przejmuje, fajny debiut w MP miałam.. a z tego co mi zzewnątrz mówili to chyba nie najgorzej go zaprezentowałam ale ok..

Jak na duecik było bardzo łądnie:loveu:

Posted

McDzik napisał(a):
Cieszcie się, mi dała dyskwalifikacje :P:P:P:P:P

McDzik napisał(a):

Nie żartuj :crazyeye: eh....

Zuza i Noddy napisał(a):
Mam nadzieje, że to cię nie zniechęci i jeszcze wystartujesz, a ja pewnie będę mieć w Będzinie husky na ŁAŃCUSZKU.

Panienkobubu, podaj email :)

resztę zdjęć wstawię jutro na mój album picasa i wkleję link..

Posted

Cambel
A nie słyszałaś jak sie na mnie darła? xD
A Tobie ile pkt dała?
Zuza
Jak jeszcze gdzieś pani S. będzie oceniać MP to się specjalnie zgłosze :D A z tego dzisjszego będę śmiać się chyba z pół roku jeszcze xD Ja się tym w ogóle nie przejmuje ;)