Coyote Ugly FCI Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 panienkabubu napisał(a):Noooo, ale pani Sędzina (:diabloti:) jakieś miała pretensje do amstaffka? (:diabloti:) Bardzo dała Wam popalic? :diabloti: No i - Gratuluję Martynie zwycięstwa gr. młodszej :loveu: Ktoś mi powie jak się nazywa chłopak ze zw. dnia? Iiiiiiiii...... Już wiem kim jesteś McDzik :cool3: Mam Ciebie na fotach które ZARAZ wstawię :cool3: panienkabubu napisał(a)::turn-l::turn-l: przepraszam może nie powinnam, ale niektóre komentarze przyprawiały mnie o wybuch śmiechu :turn-l: stałam obok i słuchałam i po grupie młodszej..... musiałam stamtąd iść :diabloti: ja tez sluchalam komentarze gr młodszej:evil_lol: masakra.. kobieta ma chyba jakies niespelnione ambicje hihih :evil_lol::evil_lol: Panience Nowak(nie wiem jak ma na imie) kazała sie słodko uśmiechac:razz::razz: Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Wolałabym to bez komentarza pozostawić :eviltong: Pies mocno dyszał, a był podciągnięty nieco na żmijce, "nie duś psa, przecież wymiotuje" :roll: poza tym to podobno psa nie wystawia na żmijce... Trochę może tak, ale jakoś tego nie odczułam, za bardzo się tym nie przejmuję...:evil_lol: :glaszcze::glaszcze::evil_lol: Iwona1984 napisał(a):ja tez sluchalam komentarze gr młodszej:evil_lol: masakra.. kobieta ma chyba jakies niespelnione ambicje hihih :evil_lol::evil_lol: Panience Nowak(nie wiem jak ma na imie) kazała sie słodko uśmiechac:razz::razz: A jak zwyzywała dziewczynkę z cziłałą, że ten pies jest za młody na MP :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ubaw po pas! :evil_lol::evil_lol: Powtórka za tydzień w Będzinie, będize się działo :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Moj KIcius jej za mocno dyszał:razz::razz::mad::mad::mad:i ona ma asty w hodowli ehh... Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Iwona1984 napisał(a):ja tez sluchalam komentarze gr młodszej:evil_lol: masakra.. kobieta ma chyba jakies niespelnione ambicje hihih :evil_lol::evil_lol: Panience Nowak(nie wiem jak ma na imie) kazała sie słodko uśmiechac:razz::razz: I nie trzymać lewej ręki za plecami, przecież jej nie kazala...! Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Cambel&Megi napisał(a):I nie trzymać lewej ręki za plecami, przecież jej nie kazala...! I tak się nie wystawia psów:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ooooooo i jeszcze dwie takie i idę lulu :cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Iwona1984 napisał(a):nie podobał sie jej łąncuszek , ze niby psy sie wystawia na rongówce ehh polemizowałabym tu A kto tam sędziował? Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):A kto tam sędziował? p. Supronowicz Quote
McDzik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cieszcie się, mi dała dyskwalifikacje :P:P:P:P:P Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 McDzik napisał(a):Cieszcie się, mi dała dyskwalifikacje :P:P:P:P:P Za co? Już się ciesze na myśl, ze za tydzień sędziuje w Będzinie. Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 McDzik napisał(a):Cieszcie się, mi dała dyskwalifikacje :P:P:P:P:P Jak to? Daj więcej szczegółów:cool3: Quote
McDzik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ale nie no to w sumie z mojego błędu :P Bo pod koniec jak juz bylo po wszystkim i rozdawala te pucharki etc to ja oddałam psa bo w trybie natychmiastowym miał lecieć na swój ring bo właśnie sie zaczynały lhasa i w zamian po prostu stanełam sobie ze swoim żeby nie klęczeć przed pustką a ona to zobaczyła chociaz juz bylo po tych wszystkich figurach etc i juz kazdy skonczyl i sie wydarła najpierw na tych co te karty wypisywali zamiast do mnie xD "dostanie dyskwalifikacje to sie nauczy ze psa zmieniac nie wolno bez mojej zgody!!!" a potem do mnie "Ktoś Ci pozwolil psa zmienic???" - ja sie tak patrze ... juz bylo po wszystkim i w ogole samo rozdanie tych takich pucharkow zostalo , tamten pies mogl sie na ocene spoznic, ale ok... i tak to by sie spoznił a w sumie jego ocena byla wazniejsza niz moje jakies kilka punkcikow na MP ..no ale pani S. była innego zdania - trudno :) ja sie tym nie przejmuje, fajny debiut w MP miałam.. a z tego co mi zzewnątrz mówili to chyba nie najgorzej go zaprezentowałam ale ok.. Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Frania :loveu: przepraszam za jakość, tak w biegu było robione... :oops: Shar Pei Buldog w ciapki :razz: I Gryzolda, oficjalnie MAI Minori ad Majus, siostrzyczka naszej Yumki :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/101368/00000005.jpg śliczne:loveu: I jakie ma fafle:mdleje: Nooooo :loveu: A masz oryginał do mojej kolekcji domowej?:) Quote
Diablica Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 McDzik napisał(a):Ale nie no to w sumie z mojego błędu :P Bo pod koniec jak juz bylo po wszystkim i rozdawala te pucharki etc to ja oddałam psa bo w trybie natychmiastowym miał lecieć na swój ring bo właśnie sie zaczynały lhasa i w zamian po prostu stanełam sobie ze swoim żeby nie klęczeć przed pustką a ona to zobaczyła chociaz juz bylo po tych wszystkich figurach etc i juz kazdy skonczyl i sie wydarła najpierw na tych co te karty wypisywali zamiast do mnie xD "dostanie dyskwalifikacje to sie nauczy ze psa zmieniac nie wolno bez mojej zgody!!!" a potem do mnie "Ktoś Ci pozwolil psa zmienic???" - ja sie tak patrze ... juz bylo po wszystkim i w ogole samo rozdanie tych takich pucharkow zostalo , tamten pies mogl sie na ocene spoznic, ale ok... i tak to by sie spoznił a w sumie jego ocena byla wazniejsza niz moje jakies kilka punkcikow na MP ..no ale pani S. była innego zdania - trudno :) ja sie tym nie przejmuje, fajny debiut w MP miałam.. a z tego co mi zzewnątrz mówili to chyba nie najgorzej go zaprezentowałam ale ok.. Jak na duecik było bardzo łądnie:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Mam nadzieje, że to cię nie zniechęci i jeszcze wystartujesz, a ja pewnie będę mieć w Będzinie husky na ŁAŃCUSZKU. Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 McDzik napisał(a):Cieszcie się, mi dała dyskwalifikacje :P:P:P:P:P McDzik napisał(a):Ale nie no to w sumie z mojego błędu :P Bo pod koniec jak juz bylo po wszystkim i rozdawala te pucharki etc to ja oddałam psa bo w trybie natychmiastowym miał lecieć na swój ring bo właśnie sie zaczynały lhasa i w zamian po prostu stanełam sobie ze swoim żeby nie klęczeć przed pustką a ona to zobaczyła chociaz juz bylo po tych wszystkich figurach etc i juz kazdy skonczyl i sie wydarła najpierw na tych co te karty wypisywali zamiast do mnie xD "dostanie dyskwalifikacje to sie nauczy ze psa zmieniac nie wolno bez mojej zgody!!!" a potem do mnie "Ktoś Ci pozwolil psa zmienic???" - ja sie tak patrze ... juz bylo po wszystkim i w ogole samo rozdanie tych takich pucharkow zostalo , tamten pies mogl sie na ocene spoznic, ale ok... i tak to by sie spoznił a w sumie jego ocena byla wazniejsza niz moje jakies kilka punkcikow na MP ..no ale pani S. była innego zdania - trudno :) ja sie tym nie przejmuje, fajny debiut w MP miałam.. a z tego co mi zzewnątrz mówili to chyba nie najgorzej go zaprezentowałam ale ok.. Nie żartuj :crazyeye: eh.... Zuza i Noddy napisał(a):Mam nadzieje, że to cię nie zniechęci i jeszcze wystartujesz, a ja pewnie będę mieć w Będzinie husky na ŁAŃCUSZKU.:evil_lol::evil_lol: Panienkobubu, podaj email :) resztę zdjęć wstawię jutro na mój album picasa i wkleję link.. Quote
McDzik Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Cambel A nie słyszałaś jak sie na mnie darła? xD A Tobie ile pkt dała? Zuza Jak jeszcze gdzieś pani S. będzie oceniać MP to się specjalnie zgłosze :D A z tego dzisjszego będę śmiać się chyba z pół roku jeszcze xD Ja się tym w ogóle nie przejmuje ;) Quote
panienkabubu Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [email protected] :) Frania też będzie na łańcuszku w Będzinie :eviltong: na złość sędzinie hihihi Quote
Recommended Posts