Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

Dzwoniła Lolciowa pani :loveu:
Wiewióra wazy już 6,5 kg :-o:p ale pani ją tak rozpieszcza że nic dziwnego.
Kurczaczki, cielęcinki, puszeczki Royala, a Lola tez bardzo lubi herbatniki, ciasteczka :evil_lol:
Nadal jest postrachem osiedla, goni nawet rottweilery.

Pani ma przeprowadzać akcje propagandową wśród swoich znajomych...ciekawe czy coś wyjdzie z tego :roll:

• 1 year later...
Posted

Lola z pewnością nie zyje, jak wiele psów, które "dziwnym trafem" gineły lub były usypiane przez panią S. nas prosbę Pani z Lodzi, rozpoznałam Lolę za zdjęcia. Po smierci Niuni, która wydałam pani do adopcji i która zgineła rzekomo w tydzień po adopcji, Pani adoptowała Lolę, mnie - osobę z tego samego osiedla, gdy ją spotkałam z Lolą okłamała, ze ją adoptowała spod bloku w Krakowie. ostatni raz widziałam Lolę w zeszłym roku. potem ta pani jednego psa zwróciła, jednego usmierciła zaraz po adopcji. jestem wstrząsnięta. Lolę wielokrotnie głaskałam, to nie był chory pies, więc informacja, że 'sama zasnęła" jak podobno powiedzieła mojej weterynarz jest niewiarygodna. Lola na nic nie byla leczona.