Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Celina12']No jamniczek będzie spał przy Sajduni i Celince przecież...:diabloti:....bo jeszcze musi być miejsce dla Dumiś...:evil_lol::evil_lol:[/quote]
No to szykuje nam się fajne towarzycho :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jamnicze']Nie cierpię kładów :angryy: W ogóle nie przepadam za ryczącymi silnikami, niestety latem nad woda tez coraz więcej motorówek i skuterów zakłóca plażowy spokój :mad::mad::mad:.
No to masz nieciekawie:shake:.
Jakby była ładna pogoda to może pokusisz się w niedzielę na mały spacerek u nas:razz:?[/quote]

No pewnie mój pies będzie w raju Golden + plaża = :loveu: a ja wreszcie poznam Ciebie i Sajdunię :)

Posted

[quote name='Florka_xyz']Witaj Jamnicze;)
Super Fotki:loveu:
A kiedy wstawisz te nasz....:cool3:[/quote]

Z niecierpliwością czekam na fotki z pierwszego spotkania :cool3:

Posted

[quote name='Florka_xyz']Witaj Jamnicze;)
Super Fotki:loveu:
A kiedy wstawisz te nasz....:cool3:[/quote]
A, witam :lol:
Nie zaglądałaś więc nie byłam pewna czy jesteś zainteresowana :eviltong:
Plażowe już skończyłam, to teraz się wezmę za malborkowe ;)

Posted

[quote name='Kaya']No pewnie mój pies będzie w raju Golden + plaża = :loveu: a ja wreszcie poznam Ciebie i Sajdunię :)[/quote]
A Twój piesek delikatnie obchodzi się z maluchami?
Dasz radę na 9.00 dojechać do Jelitkowa? Umówiłybyśmy się przy głównym wejściu na plażę :p

Posted

[quote name='deer_1987']Ja to sie zastanawiam jak sie wyrwac na plaze tutaj ale wiem juz ze musze z dwoma bo inaczej znow Sherry odstawi koncert.. i raczej nie Malmö bo tam za duzo psow..[/quote]
Zabieraj oba, będzie im raźniej - no i nie są przecież takie duże ;)

Posted

[quote name='jamnicze']A Twój piesek delikatnie obchodzi się z maluchami?
Dasz radę na 9.00 dojechać do Jelitkowa? Umówiłybyśmy się przy głównym wejściu na plażę :p[/quote]

Zazwyczaj się kładzie i daje robić sobie wszystko, jak szalec to szaleć jak leżeć to leżeć :) Ale myślę że chwila szaleństwa na piasku a i tak zaraz skończy w wodzie. Na 9 oczywiście że zdąże mam tamwaj prosto do jelitkowa ;)

Posted

Wrzuciłam "Skoczów" w wyszukiwarkę użytkowników dogo, wyskoczyła Kamila, która jest w Anglii, moja kuzynka akzs i ja :( Z Anią już chodzę na spacerki, tyle, że Ania nie ma psa :(

Posted

[quote name='jamnicze']Zabieraj oba, będzie im raźniej - no i nie są przecież takie duże ;)[/quote]
Ale ciezej jak sie nie ma samochodu zeby je wrzucic, tylko trzeba sie wiele razy przesiadac z pociagu do busa itd.. na razie to i pogoda taka soie.. dzis znow pochmurno i ciemmno..

Posted

[quote name='Kaya']Zazwyczaj się kładzie i daje robić sobie wszystko, jak szalec to szaleć jak leżeć to leżeć :) Ale myślę że chwila szaleństwa na piasku a i tak zaraz skończy w wodzie. Na 9 oczywiście że zdąże mam tamwaj prosto do jelitkowa ;)[/quote]
no to wstępnie jesteśmy umówione w niedzielę o 9.00, oczywiście jak nie będzie padało. :p

Posted

[B]jbk[/B][quote]Ale macie dobrze, spacerki w Jelitkowie..... Większą grupą na dodatek....[/quote]
[B]agaciaaa[/B][quote]Też zazdroszczę! ;-)[/quote]
Nie taka znowu większą, w dwie osoby :evil_lol:. Ale może ktoś jeszcze się dołączy? :razz:

Posted

[quote name='jbk']Wrzuciłam "Skoczów" w wyszukiwarkę użytkowników dogo, wyskoczyła Kamila, która jest w Anglii, moja kuzynka akzs i ja :( Z Anią już chodzę na spacerki, tyle, że Ania nie ma psa :([/quote]
to może Ania reflektuje na basenji?:razz: Szykuje się kilka ślicznych miotów :loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Ale ciezej jak sie nie ma samochodu zeby je wrzucic, tylko trzeba sie wiele razy przesiadac z pociagu do busa itd.. na razie to i pogoda taka soie.. dzis znow pochmurno i ciemmno..[/quote]
No, jak z przesiadkami to nieciekawie, ale jak z TZ jedziesz, to każde psa pod pachę i już ;):p

Posted

[quote name='jamnicze']no to wstępnie jesteśmy umówione w niedzielę o 9.00, oczywiście jak nie będzie padało. :p[/quote]

A czy my możemy się przyłączyć do spacerku? A propos wystawy - nocleg w Poznaniu potwierdzony :p.

Posted

[quote name='cropka']A czy my możemy się przyłączyć do spacerku? A propos wystawy - nocleg w Poznaniu potwierdzony :p.[/quote]

Jak dla mnie to oczywiście w grupie raźniej, a psiaki się wybiegają porządnie :cool3: