Celina12 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No jamniczek będzie spał przy Sajduni i Celince przecież...:diabloti:....bo jeszcze musi być miejsce dla Dumiś...:evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Celina12']No jamniczek będzie spał przy Sajduni i Celince przecież...:diabloti:....bo jeszcze musi być miejsce dla Dumiś...:evil_lol::evil_lol:[/quote] No to szykuje nam się fajne towarzycho :multi::multi::multi: Quote
Celina12 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sajdi wypoczywaj-bo jak nadejdę zacałuję....:evil_lol: Quote
jamnicze Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mała już grzecznie poszła spać na swój fotelik :) i ja też wszystkim cioteczkom mówię dobranoc :p Quote
Florka_xyz Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Witaj Jamnicze;) Super Fotki:loveu: A kiedy wstawisz te nasz....:cool3: Quote
Kaya Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jamnicze']Nie cierpię kładów :angryy: W ogóle nie przepadam za ryczącymi silnikami, niestety latem nad woda tez coraz więcej motorówek i skuterów zakłóca plażowy spokój :mad::mad::mad:. No to masz nieciekawie:shake:. Jakby była ładna pogoda to może pokusisz się w niedzielę na mały spacerek u nas:razz:?[/quote] No pewnie mój pies będzie w raju Golden + plaża = :loveu: a ja wreszcie poznam Ciebie i Sajdunię :) Quote
Kaya Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Florka_xyz']Witaj Jamnicze;) Super Fotki:loveu: A kiedy wstawisz te nasz....:cool3:[/quote] Z niecierpliwością czekam na fotki z pierwszego spotkania :cool3: Quote
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja to sie zastanawiam jak sie wyrwac na plaze tutaj ale wiem juz ze musze z dwoma bo inaczej znow Sherry odstawi koncert.. i raczej nie Malmö bo tam za duzo psow.. Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Florka_xyz']Witaj Jamnicze;) Super Fotki:loveu: A kiedy wstawisz te nasz....:cool3:[/quote] A, witam :lol: Nie zaglądałaś więc nie byłam pewna czy jesteś zainteresowana :eviltong: Plażowe już skończyłam, to teraz się wezmę za malborkowe ;) Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Kaya']No pewnie mój pies będzie w raju Golden + plaża = :loveu: a ja wreszcie poznam Ciebie i Sajdunię :)[/quote] A Twój piesek delikatnie obchodzi się z maluchami? Dasz radę na 9.00 dojechać do Jelitkowa? Umówiłybyśmy się przy głównym wejściu na plażę :p Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='deer_1987']Ja to sie zastanawiam jak sie wyrwac na plaze tutaj ale wiem juz ze musze z dwoma bo inaczej znow Sherry odstawi koncert.. i raczej nie Malmö bo tam za duzo psow..[/quote] Zabieraj oba, będzie im raźniej - no i nie są przecież takie duże ;) Quote
Kaya Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jamnicze']A Twój piesek delikatnie obchodzi się z maluchami? Dasz radę na 9.00 dojechać do Jelitkowa? Umówiłybyśmy się przy głównym wejściu na plażę :p[/quote] Zazwyczaj się kładzie i daje robić sobie wszystko, jak szalec to szaleć jak leżeć to leżeć :) Ale myślę że chwila szaleństwa na piasku a i tak zaraz skończy w wodzie. Na 9 oczywiście że zdąże mam tamwaj prosto do jelitkowa ;) Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ale macie dobrze, spacerki w Jelitkowie..... Większą grupą na dodatek.... Quote
agaciaaa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Ale macie dobrze, spacerki w Jelitkowie..... Większą grupą na dodatek....[/quote] Też zazdroszczę! ;) Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Wrzuciłam "Skoczów" w wyszukiwarkę użytkowników dogo, wyskoczyła Kamila, która jest w Anglii, moja kuzynka akzs i ja :( Z Anią już chodzę na spacerki, tyle, że Ania nie ma psa :( Quote
taxelina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jamnicze']Zabieraj oba, będzie im raźniej - no i nie są przecież takie duże ;)[/quote] Ale ciezej jak sie nie ma samochodu zeby je wrzucic, tylko trzeba sie wiele razy przesiadac z pociagu do busa itd.. na razie to i pogoda taka soie.. dzis znow pochmurno i ciemmno.. Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Kaya']Zazwyczaj się kładzie i daje robić sobie wszystko, jak szalec to szaleć jak leżeć to leżeć :) Ale myślę że chwila szaleństwa na piasku a i tak zaraz skończy w wodzie. Na 9 oczywiście że zdąże mam tamwaj prosto do jelitkowa ;)[/quote] no to wstępnie jesteśmy umówione w niedzielę o 9.00, oczywiście jak nie będzie padało. :p Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [B]jbk[/B][quote]Ale macie dobrze, spacerki w Jelitkowie..... Większą grupą na dodatek....[/quote] [B]agaciaaa[/B][quote]Też zazdroszczę! ;-)[/quote] Nie taka znowu większą, w dwie osoby :evil_lol:. Ale może ktoś jeszcze się dołączy? :razz: Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Wrzuciłam "Skoczów" w wyszukiwarkę użytkowników dogo, wyskoczyła Kamila, która jest w Anglii, moja kuzynka akzs i ja :( Z Anią już chodzę na spacerki, tyle, że Ania nie ma psa :([/quote] to może Ania reflektuje na basenji?:razz: Szykuje się kilka ślicznych miotów :loveu: Quote
jamnicze Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='deer_1987']Ale ciezej jak sie nie ma samochodu zeby je wrzucic, tylko trzeba sie wiele razy przesiadac z pociagu do busa itd.. na razie to i pogoda taka soie.. dzis znow pochmurno i ciemmno..[/quote] No, jak z przesiadkami to nieciekawie, ale jak z TZ jedziesz, to każde psa pod pachę i już ;):p Quote
cropka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jamnicze']no to wstępnie jesteśmy umówione w niedzielę o 9.00, oczywiście jak nie będzie padało. :p[/quote] A czy my możemy się przyłączyć do spacerku? A propos wystawy - nocleg w Poznaniu potwierdzony :p. Quote
Asiaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ja tam czekam na fotki ćwiczebne...:lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='cropka']A czy my możemy się przyłączyć do spacerku? A propos wystawy - nocleg w Poznaniu potwierdzony :p.[/quote] Jak dla mnie to oczywiście w grupie raźniej, a psiaki się wybiegają porządnie :cool3: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A u nas w Galerii - niespodzianka! Pzdr. Quote
Recommended Posts