jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 i jeszcze st贸jeczka "na stoliku" ;) i po 膰wiczeniach,niestety znowu ten namordnik Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Po drodze spotkali艣my 艂ab臋dzi膮 rodzink臋 (i niestety karmi膮cych j膮 chlebem ludzi) brzydkie kacz膮tko :) kratka kanalizacyjna z kt贸rej waniaj膮 psie perfuma i Saidi zawsze chce si臋 na niej wytarza膰 Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisa艂(a):Kciuki bedziemy trzymac! super :) :) :) Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 np to http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-87.jpg Quote
Cienka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 jamnicze napisa艂(a): Ale ja nie mam innych przegl膮darek dlatego pytam na forum jak Wam si臋 wy艣wietla:) No i jak chodzi strona w hroma? Asiu ale to chyba nie jest problem pobra膰 sobie te przegl膮darki w ko艅cu s膮 darmowe i wtedy sobie mo偶ecie na bierz膮co kontrolowa膰 co i jak. http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha http://www.softonic.pl/s/pobierz-opera Powodzenia jutro :) Quote
jamnicze Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 deer_1987 napisa艂(a):np to http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/19-87.jpg To po poleceniu "siad" :) Cienka napisa艂(a):Asiu ale to chyba nie jest problem pobra膰 sobie te przegl膮darki w ko艅cu s膮 darmowe i wtedy sobie mo偶ecie na bierz膮co kontrolowa膰 co i jak. http://www.google.pl/chrome/?installdataindex=nosearch&hl=pl&brand=CHMB&utm_campaign=pl&utm_source=pl-ha-emea-pl-sk&utm_medium=ha http://www.softonic.pl/s/pobierz-opera Powodzenia jutro :) Tylko po co sobie za艣mieca膰 komputer? Quote
Buszki Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Oj,faktycznie brzydkie http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-64.jpg Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Trzymamy kciuki i mu:0 Ciekawe, jak tam pogoda, bo w W-wie leje... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dlaczego jamnicze si臋 nie chwali? Nawet tutaj nie zajrza艂a PO wystawie..... buuuuuu.... Mog艂abym to zrobi膰 za ni膮, ale niech sama si臋 pochwali, co tam dzisiaj zwojowa艂a. Bo ja wiem!!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Buszki napisa艂(a):Oj,faktycznie brzydkie http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/23-64.jpg No :evil_lol: Asiaczek napisa艂(a):Trzymamy kciuki i mu:0 Ciekawe, jak tam pogoda, bo w W-wie leje... Pzdr. W Gda艅sku tym razem nie la艂o :diabloti: Asiaczek napisa艂(a):Dlaczego jamnicze si臋 nie chwali? Nawet tutaj nie zajrza艂a PO wystawie..... buuuuuu.... Mog艂abym to zrobi膰 za ni膮, ale niech sama si臋 pochwali, co tam dzisiaj zwojowa艂a. Bo ja wiem!!!! Pzdr. Cha cha, jakie艣 dobre wr贸belki 膰wierka艂y? Sajdusia: dos.1, Zw, CWC, BOB, BOG !!! :multi::multi::multi::loveu: 2miejsce mia艂 pomeranian, 3.haszczak, 4.akita ameryk. Na bisie tym razem zabrak艂o dla nas miejsca na pudle ale przynajmniej si臋 przebieg艂am po ringu :lol: Wszystkim za trzymanie kciuk贸w bardzo dzi臋kuj臋 :) A teraz co do samej wystawy: Do艣膰 kameralna, tylko 760 zg艂oszonych ps贸w, nie ka偶dy lubi hale ;). Na Saidi hala nie robi wra偶enia. Poznali艣my nowych mi艂ych ludzi (tak偶e z Dogomanii :razz:) i tylko si臋 dziwili, 偶e ma艂a taka spokojna i wszystkich olewa :evil_lol: nawet w karcie oceny mam wpisane "doskona艂y temperament" :p. Wszystko by艂oby ok, tylko czy nie mo偶na tak tego zorganizowa膰 aby fina艂y si臋 szybciej zaczyna艂y? My艣l臋, 偶e to problem dla wielu wystawc贸w. A tym razem na prawd臋 mo偶na by艂o, wi臋kszo艣膰 ring贸w o 13.00 by艂a ju偶 pusta, a cz臋艣膰 nawet wcze艣niej. Psy o 15.00-16.00 s膮 juz wyko艅czone, wystawcy te偶, a i zwiedzaj膮cych jakie艣 niedobitki :shake: Ale偶 mia艂am dzie艅, zaraz po wystawie 15 kg karmy na plecy i "biegusiem":evil_lol: do domu zmieni膰 ciuszki i dalej na fina艂y Ligi 艢wiatowej w siatk贸wce :p. Wygra艂a Rosja, 2. Brazylia, a dla Polak贸w br膮z :multi::multi::multi: Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Witam gratuluj臋 wystawki! strasznie mi ise podoba Sajdi i coraz bardizej mi si臋 Basenji podobaja :) Pozdrowiam! Quote
lady_m Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Podrzuc臋 Wam wieczorem fotki z oceny ;) Niestety do BIS贸w nie wytrwa艂am :( Quote
Kisses Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Jak zgramy fotki to te偶 Ci pode艣le tamt膮, gratulacje dla Was!!! Quote
Buszki Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Brawo Sajdi. Fajnie,偶e ma艂o psiak贸w by艂o,chocia偶 sprawnie oceny posz艂y ;). Quote
Asiaczek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jamnicze napisa艂(a):No :evil_lol: W Gda艅sku tym razem nie la艂o :diabloti: Cha cha, jakie艣 dobre wr贸belki 膰wierka艂y? Sajdusia: dos.1, Zw, CWC, BOB, BOG !!! :multi::multi::multi::loveu: 2miejsce mia艂 pomeranian, 3.haszczak, 4.akita ameryk. Na bisie tym razem zabrak艂o dla nas miejsca na pudle ale przynajmniej si臋 przebieg艂am po ringu :lol: Wszystkim za trzymanie kciuk贸w bardzo dzi臋kuj臋 :) A teraz co do samej wystawy: Do艣膰 kameralna, tylko 760 zg艂oszonych ps贸w, nie ka偶dy lubi hale ;). Na Saidi hala nie robi wra偶enia. Poznali艣my nowych mi艂ych ludzi (tak偶e z Dogomanii :razz:) i tylko si臋 dziwili, 偶e ma艂a taka spokojna i wszystkich olewa :evil_lol: nawet w karcie oceny mam wpisane "doskona艂y temperament" :p. Wszystko by艂oby ok, tylko czy nie mo偶na tak tego zorganizowa膰 aby fina艂y si臋 szybciej zaczyna艂y? My艣l臋, 偶e to problem dla wielu wystawc贸w. A tym razem na prawd臋 mo偶na by艂o, wi臋kszo艣膰 ring贸w o 13.00 by艂a ju偶 pusta, a cz臋艣膰 nawet wcze艣niej. Psy o 15.00-16.00 s膮 juz wyko艅czone, wystawcy te偶, a i zwiedzaj膮cych jakie艣 niedobitki :shake: Ale偶 mia艂am dzie艅, zaraz po wystawie 15 kg karmy na plecy i "biegusiem":evil_lol: do domu zmieni膰 ciuszki i dalej na fina艂y Ligi 艢wiatowej w siatk贸wce :p. Wygra艂a Rosja, 2. Brazylia, a dla Polak贸w br膮z :multi::multi::multi: Pami臋taj o tym, 偶e s臋dziowie po ocenie musz膮 zje艣膰 obiadek:). Odpocz膮膰.... Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Kilka fotek Sajduni z Gdyni:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zdj臋cia dzi臋ki uprzejmo艣ci Don_Vito, kt贸rej bardzo dzi臋kuj臋 za ch臋ci:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 GRATULACJE!!!! mnie nie by艂o niestety musia艂am jecha膰 do czernicy Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Maalwi napisa艂(a):Witam gratuluj臋 wystawki! strasznie mi ise podoba Sajdi i coraz bardizej mi si臋 Basenji podobaja :) Pozdrowiam! Witam, bardzo si臋 ciesz臋 :) lady_m napisa艂(a):Podrzuc臋 Wam wieczorem fotki z oceny ;) Niestety do BIS贸w nie wytrwa艂am :( To czekam, ja mam kilka fot z ringu, ale takich sobie. Szkoda, 偶e nie zosta艂a艣 do fina艂贸w :) Kisses napisa艂(a):Jak zgramy fotki to te偶 Ci pode艣le tamt膮, gratulacje dla Was!!! Dzi臋ki za pomys艂 :) Buszki napisa艂(a):Brawo Sajdi. Fajnie,偶e ma艂o psiak贸w by艂o,chocia偶 sprawnie oceny posz艂y ;). W naszej grupie by艂o co艣 ok 30 ps贸w (niekt贸rzy przestraszyli si臋 s臋dziny ;)) wi臋c do艣膰 szybko ring opustosza艂 Asiaczek napisa艂(a):Pami臋taj o tym, 偶e s臋dziowie po ocenie musz膮 zje艣膰 obiadek:). Odpocz膮膰.... Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!!! Pzdr. Dzi臋ki za gratki, a co do obiadku i odpoczynku, to nie przesadzajmy, od 10 do 13-14, to raptem 3-4 godziny, nikt z g艂odu nie padnie ;) Wystaw臋 sko艅czyli by o 16.00 i poszli sobie na obiadek :) deer_1987 napisa艂(a):Ogromne gratulacje!! dzi臋ki :) B艂yskotka napisa艂(a):Gratulacje !!!!! dzi臋ki8 :) Asiaczek napisa艂(a):Kilka fotek Sajduni z Gdyni:) Zdj臋cia dzi臋ki uprzejmo艣ci Don_Vito, kt贸rej bardzo dzi臋kuj臋 za ch臋ci:) Pzdr. Wielkie dzi臋ki i bu藕ka :) gosiaja napisa艂(a):GRATULACJE!!!! mnie nie by艂o niestety musia艂am jecha膰 do czernicy Tak my艣la艂am, 偶e pewnie ci co艣 wypad艂o, dzi臋ki i g艂aski dla ch艂opak贸w :) Quote
jamnicze Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Pierwsza porcja fotek. Na wystawie spotkali艣my KAy臋 i oczywi艣cie wykorzysta艂am to na dodatkowe 膰wiczenia :) Dzi臋ki Kaya za pomoc, dobrze jest czasem popatrze膰 z boku na swojego psa ;) Tak oto dziewczyny 膰wiczy艂y: Quote
Recommended Posts