Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu po spacerku czas na wylegiwanie ale najpierw trzeba sie pozbyc tej opaski z pyszczka![IMG]http://img74.imageshack.us/img74/2121/dsc00243lb1.jpg[/IMG]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']slicznosci w kagancu biedactwo kochane ....

buuuuuuuuziole dla chlopaka :loveu:[/QUOTE]
Biedactwo jest strasznie świnkowate co widzi to zbiera jak mały zelmerek hehe nic nie umknie jego uwadze ;) ale mimo wszystko jest kochanym chłopczkykiem :)) Buziolki przekazane :) i całuski dla Twoich ślicznych mordeczek :)

Posted

[quote name='kiti7']Biedactwo jest strasznie świnkowate co widzi to zbiera jak mały zelmerek hehe nic nie umknie jego uwadze ;) ale mimo wszystko jest kochanym chłopczkykiem :)) Buziolki przekazane :) i całuski dla Twoich ślicznych mordeczek :)[/quote]

skad ja to znam :lol: moja Fazula ma tak do tej pory i choc rozumie komende zostaw to i tak nochal ma non stop przy ziemi i zasysa wszystkie swinstewka :mad:

Posted

[quote name='Tengusia']skad ja to znam :lol: moja Fazula ma tak do tej pory i choc rozumie komende zostaw to i tak nochal ma non stop przy ziemi i zasysa wszystkie swinstewka :mad:[/QUOTE]
haha no dokładnie, moj tez na komende zostaw reaguje świetnie ale co z tego jak on jest taki szybki ze nawet nie wiadomo kiedy co dziabnie skutcybyk mały, a pozniej małe przytrucie i urwanie głowy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Puma1984']komenatrze sa zbedne... napisze tylko

WIECEJ FOTEK!!![/QUOTE]
:)) Fotek bedzie teraz coraz wiecej.Mały ostatnio chorował mi troszeczke, ale teraz juz ma sie dobrze i bedziemy sie wiecej fotografowac :)

Posted

[quote name='karolina1']ślicznuchy :loveu: :loveu:

a jeszcze niedawno na pierwszych zdjęciach był taką maluteńką kluseczką..:eviltong:[/QUOTE]
Właśnie jak ogladam te pierwsze zdjęcia to sama nie moge uwierzyć ze jeszcze nie dawno był taki malusi i słodziusi taka kluseczka z wielkim brzuszkiem :) a teraz z dnia na dzien robi sie coraz to wiekszy i cięzszy ;)