Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety napisał(a):
a ja nie pisze kto jest be a kto jest cacy tylko chciałbym wiedzieć kiedy Emir rzucił tym zwierzakom przysłowiową "garść owsa", bo były zbierane na to pieniądze, bo zwierzaki miały być zabrane do Emira, bo cały czas było słychać o czynnej pomocy psom w Krzyczkach i stąd moje pytanie. O sprawie sądowej wiadomo, rzecz jasna i oczywista, Emir zajmuje sie tym i dobrze. Tylko, że samym zwierzakom najbardziej pomogły osoby, których mało nie zlinczowano. Kupowały karmę, jeździły tam, część zwierząt została zabrana stamtąd.
Medar, ten link dotyczy głównie sprawy sądowej
a małoich zabrano do emir ponad 30 ..................................w tym nawet benia o ktora ja błagałam o pomoc ..................to mało pomocy tylko w krzyczkach

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Bo AFN w przeciwieństwie do Emir jeździła do Krzyczek, karmiła psy, leczyła, sterylizowała, opłacała hoteliki, szukała domów .....

skoro ***** mac tacy jestescie wspaniali cudowni .................a Emir beeeeeeeeeeeee to ***** mac gdzie dowody gdybyscie takowe mieli kipielibyście z radosci i wklejali te cudowne działania ..................a tak co głowno ................................:mad:

Posted

ANETTTA napisał(a):
a małoich zabrano do emir ponad 30 ..................................w tym nawet benia o ktora ja błagałam o pomoc ..................to mało pomocy tylko w krzyczkach

A ja zabrałam ponad 200 .... poproszę o medal .... i emirowych psów jako swoją zasługę sobie nie przypisuję.

Posted

ANETTTA napisał(a):
skoro ***** mac tacy jestescie wspaniali cudowni .................a Emir beeeeeeeeeeeee to ***** mac gdzie dowody gdybyscie takowe mieli kipielibyście z radosci i wklejali te cudowne działania ..................a tak co głowno ................................:mad:

Zmień komputer skoro zdjęcia i filmy adoptowanych psów z Krzyczek Ci się nie otwierają.

Posted

lamia2 napisał(a):
Zmień komputer skoro zdjęcia i filmy adoptowanych psów z Krzyczek Ci się nie otwierają.

lamia2, szkoda Twojego czasu na pewne dyskusje, jest zbyt cenny

Posted

Tweety napisał(a):
lamia2, szkoda Twojego czasu na pewne dyskusje, jest zbyt cenny

Masz rację .... spadam, bo jestem wykończona ... byłam dziś w Krzyczkach.