Ania+Milva i Ulver Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 nie mam maila do tej pani...ja jje nawet nie znam:) tylko przez jej znajoma wiem o sytuacji i poprosiła mnie o zaozenie watku Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Prosze o zamkniecie watku na terrarystyce. Pani zdecydował nie oddawac legwana. Tak w ogóle to miałą mnóstwo brzydkich telefonów- kazano jej go koleja gdzies wysyłac...jakies chore sytuacje. pani wystraszyła sie handlarzy i zostaje legwanica u nich. Zamykam watek. Quote
clockwork Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Prosze o zamkniecie watku na terrarystyce. Pani zdecydował nie oddawac legwana. Tak w ogóle to miałą mnóstwo brzydkich telefonów- kazano jej go koleja gdzies wysyłac...jakies chore sytuacje. pani wystraszyła sie handlarzy i zostaje legwanica u nich. Zamykam watek.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:mdleje: .... koleją.... :roll: szkoda że nie pocztą .... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts