Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='drado']Bardzo dziękuję za miłe słowa, spędziłem z Wami wspaniałe dwa dni. Jest mi przykro, że trudno wycisnąć ze mnie wolne terminy, ale kalendarz nie jest z gumy. Dziewczyny (Agata, Bogusia) wykazały naprawdę wiele samozaparcia, żeby mnie "przydusić". Mam nadzieję, że publiczność dogfrisbee niebawem pozna przynajmniej kilka z talentów, które objawiły się podczas tego seminarium![/quote]
Drado - doszły wieści od Blanki, dzięki za zlitowanie się nad Tollerami :multi: :loveu:

Posted

No właśnie, dzięki za odpowiedź, bo Tollery to pierwsze psy dusiciele:angryy:

A do mnie kolejni chętni się zgłaszają, bo wyszło na to, że jestem kierownikiem zamieszania, czyt: głównym dusicielem!

Posted

[quote name='blanol']No właśnie, dzięki za odpowiedź, bo [B]Tollery to pierwsze psy dusiciele[/B]:angryy:

A do mnie kolejni chętni się zgłaszają, bo wyszło na to, że jestem kierownikiem zamieszania, czyt: głównym dusicielem![/quote]
Mówiłam? :cool3: :lol:

Posted

[quote name='Asti']A kiedy będzie kolejne na Śląsku? :([/QUOTE]

mamy nadzieję, że jeszcze uda nam się w tym roku coś zorganizować :razz:

• 4 months later...
Posted

[quote name='Asti']:razz::cool3::p:mad::eviltong:

No?[/QUOTE]

No i nic nie będzie. Po pierwsze pogoda już nie ta, a po dwa mamy swoje pilne sprawy do załatwienia ;). Ale zawsze Ty możesz coś zorganizować ;)