Aten@ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ale jak udusicie Darka, to kto będzie przyjeżdżał na seminaria? ;) Quote
Toller Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='drado']Bardzo dziękuję za miłe słowa, spędziłem z Wami wspaniałe dwa dni. Jest mi przykro, że trudno wycisnąć ze mnie wolne terminy, ale kalendarz nie jest z gumy. Dziewczyny (Agata, Bogusia) wykazały naprawdę wiele samozaparcia, żeby mnie "przydusić". Mam nadzieję, że publiczność dogfrisbee niebawem pozna przynajmniej kilka z talentów, które objawiły się podczas tego seminarium![/quote] Drado - doszły wieści od Blanki, dzięki za zlitowanie się nad Tollerami :multi: :loveu: Quote
blanol Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No właśnie, dzięki za odpowiedź, bo Tollery to pierwsze psy dusiciele:angryy: A do mnie kolejni chętni się zgłaszają, bo wyszło na to, że jestem kierownikiem zamieszania, czyt: głównym dusicielem! Quote
Toller Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='blanol']No właśnie, dzięki za odpowiedź, bo [B]Tollery to pierwsze psy dusiciele[/B]:angryy: A do mnie kolejni chętni się zgłaszają, bo wyszło na to, że jestem kierownikiem zamieszania, czyt: głównym dusicielem![/quote] Mówiłam? :cool3: :lol: Quote
Cimi Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Asti']A kiedy będzie kolejne na Śląsku? :([/QUOTE] mamy nadzieję, że jeszcze uda nam się w tym roku coś zorganizować :razz: Quote
Asti Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Cimi']mamy nadzieję, że jeszcze uda nam się w tym roku coś zorganizować :razz:[/quote] :razz::cool3::p:mad::eviltong: No? Quote
Cimi Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Asti']:razz::cool3::p:mad::eviltong: No?[/QUOTE] No i nic nie będzie. Po pierwsze pogoda już nie ta, a po dwa mamy swoje pilne sprawy do załatwienia ;). Ale zawsze Ty możesz coś zorganizować ;) Quote
Asti Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Na tym zarośniętym boisku w mojej wsi?:cool3: Hmm, no ale zawsze miałbym blisko:razz:Hehe. A wiosną? Quote
Cimi Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Asti'] A wiosną?[/QUOTE] cały czas nad tym myślę ;) Quote
Asti Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jeśli będzie to mam nadzieję, że wtedy nie będę musiała rezygnować w ostatniej chwili tak jak ostatnio ;/ Quote
Cimi Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 na wiosnę myślałam o semi dwudniowym z noclegiem :). Ale jeśli nawet zdecyduje się, żeby coś takiego zorganizować to będzie zaliczka. Quote
Recommended Posts