SZPiLKA23 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 [quote name='jbk']Kurde, a nasze psy mają po jednej obroży i jednej smyczy na codzień, poza tym dzidziuś jeszcze ma ringówkę..... Po co więcej? Zabawki lepsze do kupowania ;)[/quote] Zabawek tez jest cały stos:oops: 2 legowiska 2 kagance... reszty nie wymieniam :roll: Prosze o poparcie dla Orzeszkow w krakvecie Quote
SZPiLKA23 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D Jutro jade do Sarki :p juz mam poparcie siory TZta w tym zeby ja wziac chociaz na jakis czas do nas (ale niechce sie cieszyc przedwczesnie:cool1:) Ciesze sie ze ona nie reaguje na huki i wystrzały to bedzie spokojna w Sylwka:loveu:, dzisiaj dzwoniłam do mamy i Sara focha strzeliła i wczoraj jesc nie chciała ale dzisiaj juz jadła daje popisówki od 7 rano wyje :-/ codziennie biegaja z nia na spacerki zebym sie nie złosciła bo ostatnio była mega kłótnia ze sie nie zajmuja nia tak jak ja chce i wyszło na to ze mam chora głowe owładnieta Sara (głupoty wymyslaja:shake:) chce ja miec juz u siebie bo zeswiruje:placz: rodzinka TZta jedzie 05.01:diabloti::evil_lol: [SIZE=1]Czekam na smyczke i obrozke dla Sary kupiona od drzałki:roll: to nie jest choroba:oops: [SIZE=2]W sr Sylwek :multi: szykuje sie 2 dniowa impra nad jeziorkiem w domku:cool3: bedzie sie działoooooo:p[/SIZE] [/SIZE] Quote
Aga&Ganja Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D [/quote] A tu w jakimś sklepie odzieżowym pracujesz? :cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 hehe łokiec manekina , biedny :eviltong: to trzymam kciuki za zoologa :) :thubs: i trzymam rowniez je za wziecie Sary so siebie :cool3: Quote
diabelkowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 a mi juz przechodzi obrozkoholizm :P 8 obrozy 4 pary szeelek wystarczy tez trzymam kciuki za zoologa i sarcie Quote
SZPiLKA23 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Była wizyta ale Sara taka umordowana po spacerze z psami wujka ze dorwała tylko swinskie uszko ktore jej kupiłam i poszła obgryzac ;) nawet bawic sie jej nie chciało. Sara bardzo zamna tęskni mimo codziennych bardzo długich spacerow i zabaw z rodzicami wyje od 7 rano :( Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Oby szef niczego nie zauważył :) I żebyś szybko Sarę wzięła do siebie :) Quote
diabelkowa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 a czemu nie masz jej jeszcze u siebie ?:P Quote
SZPiLKA23 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Jutro ide po wypłate ;] Diabełowa bo rodzinka TZta jest jak wyjada to wezme Quote
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Nooom i chyba kopsne sie po smyczke nowa ;] Doszłam do siebie po Sylwku nareszcie Quote
LadyK Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [CENTER][QUOTE]Doszłam do siebie po Sylwku nareszcie[/QUOTE] Dopiero? :diabloti:[/CENTER] Quote
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 To i tak szybko na to co sie działo :D nie pytajcie o szczegoły bo i tak nic nie pamietam Quote
SZPiLKA23 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='jbk']Już wypłata w kieszeni?[/quote] Taaak wypłata jest ale dla Sary nic nie ma bo inwentaryzacje wszedzie Quote
Alicja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];) Sara poczeka na prezencik [/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Cześć Szpilencja:multi: [URL]http://img95.imageshack.us/img95/8671/64325104vn9.jpg[/URL] słodko wyszła:loveu: nie jak zły wilk jak zawsze:evil_lol: Już trzeci co kupiłaś??;) Quote
SZPiLKA23 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Hej Dzisiaj nic nie kupowałam bo byłam w schronisku tylko kupiłam od puzzle komplecik rogzowy ;) Groszek pozory myla Sara to taki mało grozny wilk:D Quote
Recommended Posts