Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Kurde, a nasze psy mają po jednej obroży i jednej smyczy na codzień, poza tym dzidziuś jeszcze ma ringówkę..... Po co więcej? Zabawki lepsze do kupowania ;)[/quote]

Zabawek tez jest cały stos:oops: 2 legowiska 2 kagance... reszty nie wymieniam :roll:

Prosze o poparcie dla Orzeszkow w krakvecie

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D

Jutro jade do Sarki :p juz mam poparcie siory TZta w tym zeby ja wziac chociaz na jakis czas do nas (ale niechce sie cieszyc przedwczesnie:cool1:)

Ciesze sie ze ona nie reaguje na huki i wystrzały to bedzie spokojna w Sylwka:loveu:, dzisiaj dzwoniłam do mamy i Sara focha strzeliła i wczoraj jesc nie chciała ale dzisiaj juz jadła daje popisówki od 7 rano wyje :-/ codziennie biegaja z nia na spacerki zebym sie nie złosciła bo ostatnio była mega kłótnia ze sie nie zajmuja nia tak jak ja chce i wyszło na to ze mam chora głowe owładnieta Sara (głupoty wymyslaja:shake:) chce ja miec juz u siebie bo zeswiruje:placz: rodzinka TZta jedzie 05.01:diabloti::evil_lol:

[SIZE=1]Czekam na smyczke i obrozke dla Sary kupiona od drzałki:roll: to nie jest choroba:oops:

[SIZE=2]W sr Sylwek :multi: szykuje sie 2 dniowa impra nad jeziorkiem w domku:cool3: bedzie sie działoooooo:p[/SIZE]
[/SIZE]

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Takkk ooooo bo mam teraz ostatnie 3 dni w starej pracy (sklep z odzieżą) no i niestety wyszło tak ze 3 dni szefa na sklepie tzn teraz tylko 2 ;) (w Nowym Roku staram sie dostac do zoologa) no i 2 dni stresu mi zostało bo jak zobaczy ze rozwaliłam łokiec manekinowi to mi wypłaty nie da :D [/quote]

A tu w jakimś sklepie odzieżowym pracujesz? :cool3::cool3:

Posted

Była wizyta ale Sara taka umordowana po spacerze z psami wujka ze dorwała tylko swinskie uszko ktore jej kupiłam i poszła obgryzac ;) nawet bawic sie jej nie chciało.

Sara bardzo zamna tęskni mimo codziennych bardzo długich spacerow i zabaw z rodzicami wyje od 7 rano :(