Jump to content
Dogomania

Sara - Szpilkowa dusza;) i przyjaciele :):):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Siemaki siemankowe;]

Od wczoraj bylismy wszyscy u mamy, przed chwila wrocilismy, Raaja z Sara jakos bardzo sie nie polubiły:grab: i były akcje ale dalismy rede;) byłyby zdjecia ze wspolnego spacerku jakbym nie zapomniała zabrac aparatu :siara:

Kupiłam Sarze i Raaji giczołki wedzone, Sara nie bardzo wiedziała co ma robic z taka wielka koscia, Raaja dostala mała i nie miała problemow z rozpoznaniem do czego to słuzy :D

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Aaaaaaaaaha ZĄB mnie boli :(:(:( a byłam chyba na poczatku lutego u cioci dentystki i miałam tylko 2 do zrobienia :( fak![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: współczuwam ....a Ty współczuj Mnie bo Mojego TZta też napierdziela :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Alicja wole zeby bolał mnie niz TZta bo jak jego cos boli to juz jest prawie umierający i nie moze wytoczyć sie z łozka :D (meska hipohondria) kiedys zwolnił sie z pracy i poszedl do lekarza bo był pewien ze ma grype, lekarz go przebadał i przepisał RUTINOSCORBIN:o i 5 dni zwolnienia (chyba dla swietego spokoju:D)
kupie jutro szałwie i mam nadzieje ze pomoze bo nie mam ochoty isc do dentysty tym bardziej ze wszystko ma byc w porzadku

Marta Ares Sara ma jeszcze dusze szczeniaka ;) ostatnio zauwazyłam ze coraz mniej słucha ale własnie tak to jest jak pies zostaje sam z osoba ktora nic od niego nie wymaga i pasie go jak prosie, komendy robi z łaska i a takim tempie ze ja korzenie zapuszczam

Posted

ee... nie stać mnie na leczenie :evil_lol: bym musiała kredyt w banku brać na te zęby :diabloti: po ciąży mi masakrycznie poleciały...i w ogóle to długa historia z tymi zębami u mnie...lepiej nie opowiadać :shake:

a ten uparciuch co mnie boli to na ratowanie raczej się nie nadaje...niestety :roll: zobaczę co mi sadysta jutro powie

Posted

żelazo...? no tak, a ja musiałam je brać całą ciążę :roll:

ale o wegetarianach i problemach z zębami przez to nie słyszałam... cóż... trzymajcie kciuki - dziś rano uraziłam tak zęba, że mi krew z nosa poszła... powinnam go wyrwać, ale czeka mnie 10km spacerek i teraz nie wiem co robić, czy wytrzymam po rwaniu zęba taki dystans :roll: a pogodę też mamy "super" piździ gorzej niż w kieleckim...

Posted

[quote]podobhnie wegetarianie maja problemy z zębami. Ja tez, ja tez :/ (i zatokami :placz: -dlatego nie spie bo ledwo oddycham przez nos). [/quote]

Biedactwo przewalone masz:shake::glaszcze:

[QUOTE]żelazo...? no tak, a ja musiałam je brać całą ciążę :roll:

ale o wegetarianach i problemach z zębami przez to nie słyszałam... cóż... trzymajcie kciuki - dziś rano uraziłam tak zęba, że mi krew z nosa poszła... powinnam go wyrwać, ale czeka mnie 10km spacerek i teraz nie wiem co robić, czy wytrzymam po rwaniu zęba taki dystans :roll: a pogodę też mamy "super" piździ gorzej niż w kieleckim... [/QUOTE]

:o az tak, mam nadzieje ze dasz rade:calus: czasami ból zeba moze doprowadzic do mdlenia

co do wegetarianizmu to ja jestem wierząca niepraktykująca ;)
[QUOTE]
Bólu zęba współczuję, lepiej już? A bannerek świetny, zębiska Sary mogą przestraszyć ;-)[/QUOTE]

Troche lepiej bo teraz boli mnie tylko dziąsło moze jeszcze przeskocze ta wizyte na poswietach bo wiem ze teraz ciocia ma urwanie wiertła

Sara ma słabe zabki zólte i starte ale mocy nie straciły;) a ona uwielbia przegryzac patyki na poł jednym kłapnieciem:cool1:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']
:o az tak, mam nadzieje ze dasz rade:calus: czasami ból zeba moze doprowadzic do mdlenia

co do wegetarianizmu to ja jestem wierząca niepraktykująca ;)[/quote]

nom... wystraszyłam się tego krwotoku, a biorąc pod uwagę, że musiałam iść pieszo ok.20km to odpuściłam sobie tego dentystę... :roll: bałam się, że po wyrwaniu zęba, padnę gdzieś przy drodze... :roll: muszę sobie jakiegoś kierowcę zorganizować..kogoś kto pójdzie ze mną i będzie czuwać w razie, jakby coś było nie tak... bo sama się boję i nie chodzi mi o ból - bo pod tym względem to mi już wszystko jedno...

jeśli chodzi o wegetarianizm...ja bym nie potrafiła żyć bez mięsa, ale kotlety sojowe są całkiem smaczne ;) w sumie to wszystkożerna jestem :lol:

Posted

[I][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=red][B]APEL Naszej Joasi jbk[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4]Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=red]słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW [/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/I]