SZPiLKA23 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/88/8c2f0d5c50091b84.png[/IMG][/URL] Quote
grzenka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images45.fotosik.pl/88/4ec4681337e653f2.jpg[/IMG][/URL] [/quote] Rewelacja:lol:!!!!! Quote
betty_labrador Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 czesc kochana :loveu: ja znow u Ciebie :D Saruś sliczna, zagryza patyczek :cool3: :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Siemaki siemankowe;] Od wczoraj bylismy wszyscy u mamy, przed chwila wrocilismy, Raaja z Sara jakos bardzo sie nie polubiły:grab: i były akcje ale dalismy rede;) byłyby zdjecia ze wspolnego spacerku jakbym nie zapomniała zabrac aparatu :siara: Kupiłam Sarze i Raaji giczołki wedzone, Sara nie bardzo wiedziała co ma robic z taka wielka koscia, Raaja dostala mała i nie miała problemow z rozpoznaniem do czego to słuzy :D Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Aaaaaaaaaha ZĄB mnie boli :(:(:( a byłam chyba na poczatku lutego u cioci dentystki i miałam tylko 2 do zrobienia :( fak! Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Aaaaaaaaaha ZĄB mnie boli :(:(:( a byłam chyba na poczatku lutego u cioci dentystki i miałam tylko 2 do zrobienia :( fak![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:glaszcze: współczuwam ....a Ty współczuj Mnie bo Mojego TZta też napierdziela :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Marta_Ares Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 To ja wam wspołczuje dziewczynki:shake: Swietne fotki szalejacej Sary:loveu: :loveu: super banerek:loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Alicja wole zeby bolał mnie niz TZta bo jak jego cos boli to juz jest prawie umierający i nie moze wytoczyć sie z łozka :D (meska hipohondria) kiedys zwolnił sie z pracy i poszedl do lekarza bo był pewien ze ma grype, lekarz go przebadał i przepisał RUTINOSCORBIN:o i 5 dni zwolnienia (chyba dla swietego spokoju:D) kupie jutro szałwie i mam nadzieje ze pomoze bo nie mam ochoty isc do dentysty tym bardziej ze wszystko ma byc w porzadku Marta Ares Sara ma jeszcze dusze szczeniaka ;) ostatnio zauwazyłam ze coraz mniej słucha ale własnie tak to jest jak pies zostaje sam z osoba ktora nic od niego nie wymaga i pasie go jak prosie, komendy robi z łaska i a takim tempie ze ja korzenie zapuszczam Quote
agnethka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 mnie też boli....ale chyba jutro jednak już pójdę na to rwanie, bo sam wypaść skurcybyk nie chce :mad: Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Coz tymi zebami :o ja nie mam wyrwanego żadnego zawsze lecze Quote
SZPiLKA23 Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Mnie tez by nie było stac naszczescie ma ciotke dentystke bo pewnie teraz bym chodziła szczerbata, słyszałam ze w ciazy łyka sie żelazo i ono niszczy zeby bardzo Quote
agnethka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 ee... nie stać mnie na leczenie :evil_lol: bym musiała kredyt w banku brać na te zęby :diabloti: po ciąży mi masakrycznie poleciały...i w ogóle to długa historia z tymi zębami u mnie...lepiej nie opowiadać :shake: a ten uparciuch co mnie boli to na ratowanie raczej się nie nadaje...niestety :roll: zobaczę co mi sadysta jutro powie Quote
betty_labrador Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 podobhnie wegetarianie maja problemy z zębami. Ja tez, ja tez :/ (i zatokami :placz: -dlatego nie spie bo ledwo oddycham przez nos). Quote
agnethka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 żelazo...? no tak, a ja musiałam je brać całą ciążę :roll: ale o wegetarianach i problemach z zębami przez to nie słyszałam... cóż... trzymajcie kciuki - dziś rano uraziłam tak zęba, że mi krew z nosa poszła... powinnam go wyrwać, ale czeka mnie 10km spacerek i teraz nie wiem co robić, czy wytrzymam po rwaniu zęba taki dystans :roll: a pogodę też mamy "super" piździ gorzej niż w kieleckim... Quote
jbk Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bólu zęba współczuję, lepiej już? A bannerek świetny, zębiska Sary mogą przestraszyć ;) Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote]podobhnie wegetarianie maja problemy z zębami. Ja tez, ja tez :/ (i zatokami :placz: -dlatego nie spie bo ledwo oddycham przez nos). [/quote] Biedactwo przewalone masz:shake::glaszcze: [QUOTE]żelazo...? no tak, a ja musiałam je brać całą ciążę :roll: ale o wegetarianach i problemach z zębami przez to nie słyszałam... cóż... trzymajcie kciuki - dziś rano uraziłam tak zęba, że mi krew z nosa poszła... powinnam go wyrwać, ale czeka mnie 10km spacerek i teraz nie wiem co robić, czy wytrzymam po rwaniu zęba taki dystans :roll: a pogodę też mamy "super" piździ gorzej niż w kieleckim... [/QUOTE] :o az tak, mam nadzieje ze dasz rade:calus: czasami ból zeba moze doprowadzic do mdlenia co do wegetarianizmu to ja jestem wierząca niepraktykująca ;) [QUOTE] Bólu zęba współczuję, lepiej już? A bannerek świetny, zębiska Sary mogą przestraszyć ;-)[/QUOTE] Troche lepiej bo teraz boli mnie tylko dziąsło moze jeszcze przeskocze ta wizyte na poswietach bo wiem ze teraz ciocia ma urwanie wiertła Sara ma słabe zabki zólte i starte ale mocy nie straciły;) a ona uwielbia przegryzac patyki na poł jednym kłapnieciem:cool1: Quote
agnethka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] :o az tak, mam nadzieje ze dasz rade:calus: czasami ból zeba moze doprowadzic do mdlenia co do wegetarianizmu to ja jestem wierząca niepraktykująca ;)[/quote] nom... wystraszyłam się tego krwotoku, a biorąc pod uwagę, że musiałam iść pieszo ok.20km to odpuściłam sobie tego dentystę... :roll: bałam się, że po wyrwaniu zęba, padnę gdzieś przy drodze... :roll: muszę sobie jakiegoś kierowcę zorganizować..kogoś kto pójdzie ze mną i będzie czuwać w razie, jakby coś było nie tak... bo sama się boję i nie chodzi mi o ból - bo pod tym względem to mi już wszystko jedno... jeśli chodzi o wegetarianizm...ja bym nie potrafiła żyć bez mięsa, ale kotlety sojowe są całkiem smaczne ;) w sumie to wszystkożerna jestem :lol: Quote
Alicja Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oprócz szałwii dobry jest dentosept , lub Dentosept A mój własnie zezarł Ibuprom :razz::razz:na ząbka [/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 agnethka dobrze ze sama nie poszłas. Alicja szałwia nic nie dała :( ketonal ledwo pomaga zreszta dzisiaj to bardziej mnie boli dziąsło niz sam zab Quote
betty_labrador Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 biedna Patrycja :( żabek to niewesola sprawa. eh trzymam kciuki bys wytrzymala do czasow wiercenia. Nerwy w zebach są okrutne. [B]agnethka[/B] ja slyszalam ale nie mam pojecia na ile to prawda ;) Quote
betty_labrador Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Jutro wizyta u ciotki dentystki:placz: wygladam jak chomik z połowka jabłka w ryjku:cool1:[/quote] az tak zle? :O omg..to trzymam kciuki :thumbs: Quote
SZPiLKA23 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Jutro wizyta u ciotki dentystki:placz: wygladam jak chomik z połowka jabłka w ryjku:cool1: Quote
SZPiLKA23 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 [I][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=red][B]APEL Naszej Joasi jbk[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Mam pytanie - czy ktoś z Was, kochani dogomaniacy, jest może krwiodawcą? Albo może ktoś chciałby zostać i oddać krew dla mojego dziadka? Nieważne, jaką ma się grupę, dziadek dostanie właściwą, nieważne, gdzie się mieszka, w całym kraju można oddać. Jakby ktoś miał ochotę i możliwość - poproszę o PW. Będę wdzięczna z całego serca, zwłaszcza, że nie można często krwi oddawać (mężczyźni co 56 dni, kobiety raz na trzy miesiące), poza tym jest jeszcze ograniczenie wiekowe, od 18-stu do 50-ciu lat.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4][COLOR=red]słuchajcie można oddać krew w kazdym zakątku kraju ... ważne tylko by wziąć świsteczek że się oddało i ile ...a najlepiej skontaktować się z Asią na PW [/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/I] Quote
agnethka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ojej..ja nie mam jak pomóc...potrafię mieć zawroty głowy przy zwykłej morfologii :shake: Quote
Recommended Posts