Ania_i_Kropka Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 hmy...dzisiaj niedziela, dla człowieków to dzień odpoczynku a dla mnie to dzień bez nadziei... schronisko dziś jest zamknięte więc nikt nie przyjdzie...nie mogę doczekać się jutra...może przyjdzie ktoś kto wybierze WŁAŚNIE MNIE?...kto wie...na razie czekam...i czekam...Może kiedyś niedziela będzie dla mnie dniem kiedy MÓJ CZŁOWIEK zabierze mnie na cudny spacerek, tylko ja i on...np. do lasku...z wielką chęcią potarzałbym się w tych cudnie szeleszczących liściach...wracając do domu MÓJ CZŁOWIEK wziął by mnie na smyczke i podążałbym za nim dumny i szczęśliwy...jejku...jakie życie by mogło być cudowne...muszę być twardy - tak mi powtarzają w schronisku - więc jestem...staram się żyć najlepiej jak potrafię, nikomu nie żałuję dobrego słowa (chyba że ktoś za dużo gada to wtedy wymiękam)...okazuję radość na widok każdego człowieka mimo i ż czasem jestem zmęczony,...ale jestem radosną psinką i bardzo bym chciał by ktoś to docenił...by dał mi szansę..." Quote
Ania_i_Kropka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Negrulku nikt do ciebie nie zagląda. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Negruś może jutro będzie lepiej, może? Quote
pumcia02 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 we wtorek poszla do adopcji sunia z azylu chyba po raz czwarty... może i ty dostaniesz kolejna szanse... Quote
Ania_i_Kropka Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 mariolka napisał(a):we wtorek poszla do adopcji sunia z azylu chyba po raz czwarty... może i ty dostaniesz kolejna szanse... Oby dostał. Negro to cudowny pies, który potrzebuje mądrej miłości. Quote
Ania_i_Kropka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Negruś jak zwykle uśmiechnięty i zadowolony z życia. Quote
Jagoda1 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Negruś jak zwykle uśmiechnięty i zadowolony z życia. ...ale domu nadal nie ma..:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jagoda* napisał(a):...i nie ma, nikt nie pyta...:shake: ... nikt nie przytula... Quote
Jagoda1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Negruś szuka mądrego i wrażliwego człowieka... Quote
Jagoda1 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jagoda* napisał(a):Negruś szuka mądrego i wrażliwego człowieka... ..............................:shake: Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Negro, kochający wolność wciąż marzy o nowej rodzinie... Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Kolejny dzień w schronisku...................:shake: Quote
pumcia02 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 kiedys i na ciebie przyjdzie pora, znajdziesz swoj dom cierpliwosci Quote
Ania_i_Kropka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Mam kilka fotek z sobotniego spaceru, ale nie mam jak ich zgrać. Quote
Jagoda1 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Negro, kochający nade wszystko wolność wciąż nie ma domu... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Negruś na sobotnim spacerku: ( niestety na zdjeciach jest niewyczesany. Czesanko było po powrocie ze spacerku) Quote
Recommended Posts