natalia_aa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Czyzby Monika nie zauwazyla, iz Zulka dzisiaj poszla do domu. Ludzie calkiem w porzadku, rozmawialam z nimi w zeszlym tygodniu, maja w domu kilka kotow i psow, wiekszosc to znajdy... a teraz do ich juz pokaznego stadka dolacyz Zulka. Ludzie po raz koeljny przejechali 100km (teraz w koncu pewnie ze ja adoptuja) i znowu za kilka tyg pokonaja ten dystans w celu wysterylizowania suni. Quote
Kora- Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Ano zauważyłam, ale tyle wrażen wczoraj było, że zapomniałam. eh. No ale choć jedna doba rzecz. Quote
karolina1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 O ja taki spowolniony umysł mam że dopiero teraz znalazłam wątek boxowatych :evil_lol: Quote
Kora- Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Haha :evil_lol: Jak mogłaś? Zula do domu poszła, ale za to nowy bokserek przyszedł. Quote
karolina1 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bo dziewuchy mi to trzeba napisać że się wątek założyło :evil_lol: , bo mi się nigdy nie chce szukać ;P Quote
natalia_aa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Kora- napisał(a):Haha :evil_lol: Jak mogłaś? Zula do domu poszła, ale za to nowy bokserek przyszedł. Jaki nowy znowu? Dla mnie ostatnia nowa byla Ugla, na ktorej zdjecia czekam i czekam... nie mow ze jakas kolejna bidula trafila do schronu.. . Quote
Kora- Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 No to może o Ulge mi chodzi, nie wiem, imienia nie pamiętam. Taki jakby bokser drobny, że tak powiem w wersji mini. ;)) Quote
karolina1 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Miejmy nadzieje że o Ulge..i że nic narazie nowego nie przyszło ;) Quote
Wola Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ulga brązowa pręgowana, faktycznie drobna i ma małą głowę, o tą Ci chodzi Monika? Quote
Kora- Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Tak, tak o tą mi chodzi. ;) Po prostu imienia nie pamiętałam :)) Quote
natalia_aa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ugla juz niedlugo jedzie do swojego nowego domku. Zamieszka u pana tresera, ktory niemalze codziennie dzwoni i dowiaduje sie kiedy bedzie mogl sunie zabrac i jak tam to jej nieszczesne zapalenie spojowek. Takze zostaje nam Tigra. Monika u Ciebie nie ma na 100% szansy na dom? Quote
Wola Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ale się pogniewam zaraz :mad: a Astrunia to co? Quote
Kora- Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Teraz to nie bardzo. A po za tym na moich rodziców nie ma co liczyć. ;/ Jak pies chory jest, to jebaka i nic. Kasy im szkoda, a ja swojej mało mam więc nawet może nie starczeć... Ale jak sytuacja się uspokoi to znów z nimi na spokojnie o Tigrze pogadam. Quote
natalia_aa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wola napisał(a):Ale się pogniewam zaraz :mad: a Astrunia to co? Z niej taka bokserka jak z Fiony owczarek niemiecki :evil_lol: Quote
Wola Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 czepiasz się :eviltong: Fiona to rasowy potomek mixerki Owczarka i tak samo jest z Astrą :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wola napisał(a):czepiasz się :eviltong: Fiona to rasowy potomek mixerki Owczarka i tak samo jest z Astrą :evil_lol: Ja czepiam? Alez skad... Quote
Atkaaaa Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 tak tak... Wy to w ogóle mało czepialskie jestescie :P Quote
Wola Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 następna się czepia, no ja nie wiem co tu się dzieje :eviltong: Wiem (bo widziałam) że Tigra załapała się z całym boksem na długi spacer ;) Astra z resztą też była (to wiem bo sama ją prowadziłam :evil_lol: ) Quote
Kora- Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ano Tigra i jej spóła mają zawsze długi spacer w weekendy. :evil_lol: I wrzuciliśmy do jej boksu owczara :D znaczy psa coś w typie owczarka ;)) Quote
Kora- Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Tak :)) Tak dobrze się dogadywał z całą resztą, latał z nimi spuszczony, to więc było najlepsze wyjście ;) Quote
Wola Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 no pewnie ;) to teraz się zwolnił jego boksik i będzie można kogoś tam przenieść ;) Quote
Kora- Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No dokładnie. :)) Ale psina na prawdę fajny. Tylko czasem udawał głuchego i ślepego podczas zabawy, jak się go wołało :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Kora- napisał(a): Tylko czasem udawał głuchego i ślepego podczas zabawy, jak się go wołało :evil_lol: oj tam czepiasz się:P Po prostu za cicho wołałaś :lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts