Jump to content
Dogomania

Szczeniaki w skarpetkach po matce ON. --> WSZYSTKIE W NOWYCH DOMKACH :)

Recommended Posts

Posted

Nie było dzisiaj wody ani jedzenia. Żadnych misek, tylko jakieś stare garnki zakopane w szmatach i błocie.

Wczoraj byłyśmy tam z Hanek (po drodze z Mętkowa) i takżę żadnej wody ani jedzenie. Sunia i maluszki nie były wystraszone, przeciwnie. Był ten młody chłopak co wziął 2.

Facet dobzre nam znany wywracał się koło budy i nie umiał wyciągać szczeniaków, więc kazałam mu potrzymać sunię, to sama wyciągnę. Wtedy ją podwiesił :-o
Wyraźnie były nerwowe dzisiaj pieski.... Ciekawe czemu!

I buda jest teraz w innym miejscu, bliżej bramy.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są w przełomie i dzwonią ludzie, różni. Niestety większości mówię, że nieaktualne... Ale fajni też dzwonią. Za godzinę jedziemy z pewnym państwem zobaczyc skarpetki.

Posted

Ostatni psiurek pojechał do nowego domku :multi:
Ma wieeelki ogród, koleżankę sunię (rozpieszczona i już go udziabała na wstępie ;) ) i koleżankę kicię.

Sunia była w szoku, czując że to szczenior ale tak wielki jak ona :D nie wiedziała o co chodzi, ale napewno szybko się zaprzyjaźnią :)

Posted

Spotkałam niedawno państwa z sunią. Stali pod tesco i rozmawiali z włascicielami innego szczeniaka adoptowane od nas :lol::lol::lol: Nieźle, co? :)

Niestety chyba trzeba będzie uważnie dopilnowac sterylki, jak przyjdzie na to czas, bo pani już ma plan, że dopuści małą i porozdaje maluchy :mad::angryy:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka przeciez chyba pani dokladnie przeczytala umowe adopcyjna, jak rowniez dodatek do umowy o obowiazkowej sterylizacji.

Mało tego - w polu "uwagi" dopisałam: sterylizacja po 1-szej cieczce.
Od pierwszej rozmowy mówiłam, że warunkiem adopcji jest sterylka, żeby się zastanowili czy nie chcą jednak pieska. Ale chcieli sunię, więc od początku byli uświadomieni.

• 2 weeks later...
Posted

Ada-jeje napisał(a):
Sliczna jest ale na rozrod i tak nie pozwolimy :mad:

To jest chłopczyk :evil_lol: i ma super domek!

A sunia, której "żal sterylizowac" mieszka w Chrzanowie, niedaleko mojego TZ-ta.

• 2 weeks later...
Posted

A tak sobie rosną chłopcy :)

[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/9576/maluchy1ak8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/3440/maluchy2jz7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img149.imageshack.us/img149/6409/maluchy3yd6.jpg[/IMG]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Niedawno spotkalam sunie na spacerku. Wyglada jak chart! Ma dlugie cienkie lapki i jest bardzo smukla, sliczna po prostu :loveu: Niestety boi sie i jest nieufna, ale pana sie pilnuje i chodzi bez smyczy.

A tak teraz wyglada chlopaczek, ktory zostal z mamusia :cool3:

Wczoraj u niego bylysmy. Chodzi luzem, jest przyjazny. Mama juz ladnie wyglada, ale oczywiscie nie umowili jej sterylki. Ada-jeje to za nich zrobila :diabloti:

• 4 weeks later...
Posted

Często spotykam sunię z panem na spacerach. Chodzą na łąki koło Valeo i do lasu, godzinami. Mała pilnuje się pana bardzo. Jest śliczna, wygląda jak pies faraona :evil_lol: