Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Jaka zmokła kura:D O i żabcia:) [/COLOR][/quote] Hi hi ;) Cześć ;] Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ale wam zazdroszcze jeziorka :roll: . U nas nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: . Swietna mokra kuraa . :loveu: Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ale wam zazdroszcze jeziorka :roll: . U nas nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: . Swietna mokra kuraa . :loveu:[/quote] Ale to nie jest jeziorko tylko BIG kałuża :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale to nie jest jeziorko tylko BIG kałuża :eviltong:[/quote] No to BIG kaluza :placz: . Ale Jeziorko tez macie .! Przeciez widzialam Barda plywajacego .! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No to BIG kaluza :placz: . Ale Jeziorko tez macie .! Przeciez widzialam Barda plywajacego .! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/quote] Ale jeziorko na piechotę za daleko:eviltong: Ojejciu, nie płakuniaj Martynciu :glaszcze: (ach te moje rymy:evil_lol:) Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale jeziorko na piechotę za daleko:eviltong: Ojejciu, nie płakuniaj Martynciu :glaszcze: (ach te moje rymy:evil_lol:)[/quote] No ale samochodem to pewnie tylko troszke .. :roll: A u nas nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: . yh . Te rymy ( :evil_lol: ) Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Selket']Ceść :loveu: Co to za płacze??? :evil_lol:[/quote] No bo jeziorka nie mam :placz::placz::placz::placz::placz: . Quote
agaciaaa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cześć :multi: jak sie ma Platynka? :) Widziałam spacerowe fotki Bardusia :loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 No tak brak jeziorka jest dość poważną stratą, ale nie mart się, pewnie masz las albo cus innego ;) Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Selket']Ceść :loveu: Co to za płacze??? :evil_lol:[/quote] Martyna już Ci wyjaśniła :diabloti: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witamy się:)[/COLOR][/quote] Hejka ;) [quote name='Martynia&Pusio']No bo jeziorka nie mam :placz::placz::placz::placz::placz: .[/quote] Dzięki :) [quote name='agaciaaa']Cześć :multi: jak sie ma Platynka? :) Widziałam spacerowe fotki Bardusia :loveu::loveu:[/quote] Platynka nieźle, ale przez cały dzień śpi... Ale to dobrze, niech odpoczywa :) Teraz wstała i zeszła nawet na dół... [quote name='Selket']No tak brak jeziorka jest dość poważną stratą, ale nie mart się, pewnie masz las albo cus innego ;)[/quote] Na pewno ma chaszcze :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Selket']No tak brak jeziorka jest dość poważną stratą, ale nie mart się, pewnie masz las albo cus innego ;)[/quote] Lasu tez nie mam :placz::placz::placz::placz: . Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Lasu tez nie mam :placz::placz::placz::placz: .[/quote] Nad morzem lasu nie ma :crazyeye:? Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Nad morzem lasu nie ma :crazyeye:?[/quote] Ja nie mieszkam nad samym morzem .!. Juz ci mowilam 1000 razy .!. Kiedys jak mieszkalam w Gdansku .. To byl .!. No ale z tymi chaszczami to nie bylo smieszne :-( . Zamiast chaszczy wolalabym miec morze :placz: . Lub las .! :placz: Mieszkam na takim pustkowiu :placz: Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Ja nie mieszkam nad samym morzem .!. Juz ci mowilam 1000 razy .!. Kiedys jak mieszkalam w Gdansku .. To byl .!. No ale z tymi chaszczami to nie bylo smieszne :-( . Zamiast chaszczy wolalabym miec morze :placz: . Lub las .! :placz: Mieszkam na takim pustkowiu :placz:[/quote] Przepraszam Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Przepraszam[/quote] No dobrze juz dobrze nie obrazam sie ;) . Ale to nie bylo (troszku) Za mile :-( . Ale nie obrazam sie ;) . Na Asie nigdy :) . Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Selket']To masz pola, to też plus ;)[/quote] zdecydowanie wolalabym morze lub jeziorko lub las :placz: . Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']zdecydowanie wolalabym morze lub jeziorko lub las :placz: .[/quote] Ale pole jest lepsze, widzisz gdzie Pusio biega i masz go na oku a w lesie to jak ucieknie ci w drzewa to nie wiesz gdzie go szukac :shake: A nie masz w pobliżu siebie rzeki, rowu melioracyjnego? rów też może oddać potrzebę kąpania się tym bardziej, że Pusiak jest mały;) Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Ale pole jest lepsze, widzisz gdzie Pusio biega i masz go na oku a w lesie to jak ucieknie ci w drzewa to nie wiesz gdzie go szukac :shake: A nie masz w pobliżu siebie rzeki, rowu melioracyjnego? rów też może oddać potrzebę kąpania się tym bardziej, że Pusiak jest mały;)[/quote] No moze i masz racje .! No to jeziorko :placz: . No wlasnie nie ma :placz: . nic nie ma w tym Pruszczu :placz: . Procz chaszczy :placz: . Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No moze i masz racje .! No to jeziorko :placz: . No wlasnie nie ma :placz: . nic nie ma w tym Pruszczu :placz: . Procz chaszczy :placz: .[/quote] Na polach ni ma rowów melioracyjnych? to co to za pole:roll: Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Na polach ni ma rowów melioracyjnych? to co to za pole:roll:[/quote] Znaczy sa .. Ale tam sa jakies scieki i brudy :roll: . Quote
Rahl Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Znaczy sa .. Ale tam sa jakies scieki i brudy :roll: .[/quote] a to nie jest po prostu woda spływająca z pola? U mnie w większości miejsc tak jest tylko w jednym rowie coś mi pachnie gnojowicą :roll: Quote
Selket Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Cześć!!! nie beczeć mi tutaj tylko brać psa pod pachę i smigać na pacerek ;) Quote
Recommended Posts