Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [QUOTE] Czekamy na fotki:cool3:[/QUOTE] [QUOTE] Cześć, czesć, cześć :loveu:[/QUOTE] [QUOTE] Cześć :multi:[/QUOTE] [QUOTE] Hejka Asiu CZekamy na foteczki :smile:[/QUOTE] Hej kochane:loveu: Właśnie odebrałam Platyniure... została wysterylizowana (dokładniej to wykastrowana...) Jest kompletnie pijana, więc dałam ją do klatki przewozowej gdzie jest bezpieczna bo o mało co się nie zabiła wskakując na łóżko... Jest koło mnie, śpi w klateczce... nie jest tak źle :) Dostała ładne ubranko :D Już jutro będzie normalna, ale dzisiaj nie może jeszcze jeść... Trzymajcie kciuki za Platyne... Właśnie ją wypuściłam z klatki bo dostałą w niej szału :roll: Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj biedulka. :( Na pewno wszystko szybko wróci do normy. :) Trzymam kciuki, by było wszystko ok. :kciuki: Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Martunia']Oj biedulka. :( Na pewno wszystko szybko wróci do normy. :) Trzymam kciuki, by było wszystko ok. :kciuki:[/quote] Dzięki :loveu: [quote name='Acctiually'][COLOR=Blue]Witam:) Co tam u Was?? [/COLOR][/quote] A u nas dobrze :) Nareszcie Platyna zasnęła :razz: :lol: Quote
Pusiakowa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witamyyyyyyyyyyyyyyyyyy :cool3: . Ja tez trzymam Kciuki :grins::thumbs: . Zrób jej foto po sterylce :) . Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Witamyyyyyyyyyyyyyyyyyy :cool3: . Ja tez trzymam Kciuki :grins::thumbs: . Zrób jej foto po sterylce :) .[/quote] Heja :loveu: A nie zrobie fota bo nie chce jej meczyc... Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Hejka :loveu: Dzielna Platynka :evil_lol:[/quote] hi hi :evil_lol: Hejo :loveu: :hand: Quote
Izabela124. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Bobisia po kastracji tez caly czas pilnowalam, i strasznie sie o niego balam, ale tak naprawde nie bylo powodow Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Bobisia po kastracji tez caly czas pilnowalam, i strasznie sie o niego balam, ale tak naprawde nie bylo powodow[/quote] Heh... Teraz Platynka słodziachno śpi:loveu: Zgrwam zdjęcia ze spacerku dzisiejszego, chcecie?;) Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Izabela124.']JAsne, ze chcemy :)[/quote] eeee... [quote name='Martunia']Chcemy, chcemy! :D[/quote] ... nie będzie zdjęć, bo iPlus jest tak wolny, że nie da się na nim łądować. Jutro będę na neostradzie to zgram zdjęcia :) No i jutro ide na spacerek, może w połowie spacerku nie wyłączy mi się karta graficzna jak to było dzisaj :roll: Akurat w tej najlepszej, kiedy byłam w stanie obfocić jak robi stójke, goni zająca, sarny, bażanty...ech :roll: Quote
Martunia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zawsze w najlepszym momencie na zdjęcia się aparat psuje, wiem coś o tym. :eviltong: Łeee, szkoda, że nie będzie dziś fotek. :( Ale czekamy na jutro. ^^ Quote
Rahl Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Jutro zrobię fotkę [chyba] lisiej norze :) Widziałam ślady [chyba lisa] i dużą norę tzn. nie widziałam jej końca:eviltong: A tak mi głupio jest, że codziennie chodzę z Bardem w miejscu, gdzie powstanie nowa obwodnica Wrocławia:roll: jak zrobią obwodnice to Bardonowi się skończy wspaniałe życie. Nad stawem gdzie go wywozimy też będzie ta obwodnica, a na drugi koniec Wrocławia to nie ma czasu jeździć często... Oby ta obwodnica powstała jak najpóźniej (chociaż z drugiej strony chciałabym ją jak najszybciej, bo u nas na Bielanach to na ul Wrocławskiej przejść się nie da:shake:... Przez naszą główną ulicę jeździ tyle aut:roll:) Dobranocki :hand: Quote
Cheritka Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witam, dobry wieczór, czytam o tej obwodnicy i nie wiem, czy to dobrze dla Was czy źle jak ją wybudują :crazyeye:? I zdjęcia poprosimy :roll: Quote
Martunia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ojej, jaka szkoda, że ta obwodnica będzie niedaleko najlepszego miejsca Barda... Tak w ogóle to gdzie to jest? Jeszcze o tym nie słyszałam. Quote
Pusiakowa Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko moja Kochana :loveu: .[/FONT][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS]Poprosimy zdjecia jak Bradon Goni Bazanty :multi: .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zazdrosze wam tego !!![/FONT][/LEFT] Quote
Magot Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Hej:) Trzymam kciuki za Platynkę, mam nadzieję, że mała szybko wróci do formy :kciuki: :) Czekamy na foty:cool3: Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Cheritka']Witam, dobry wieczór, czytam o tej obwodnicy i nie wiem, czy to dobrze dla Was czy źle jak ją wybudują :crazyeye:? I zdjęcia poprosimy :roll:[/quote] Właśnie też nie wiem czy dobrze czy źle, ale raczej źle bo gdzie gordon się wybiega? Wolę spóźnić się do szkoły niż widzieć jak Bardo jest smutny :roll: [quote name='Selket']DObranoc :loveu: :loveu:[/quote] Dzień dobry :multi: [QUOTE]Ojej, jaka szkoda, że ta obwodnica będzie niedaleko najlepszego miejsca Barda... Tak w ogóle to gdzie to jest? Jeszcze o tym nie słyszałam.[/QUOTE] hyym... jakby Ci wytłumaczyć miejsce obwodnicy... Ona będzie przebiegała za parkiem handlowym Bielany... Za tym parkiem handlowym są nasze tereny do spacerków :-( [QUOTE][CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko moja Kochana :loveu: .[/FONT][/CENTER] [LEFT][FONT=Comic Sans MS]Poprosimy zdjecia jak Bradon Goni Bazanty :multi: .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zazdrosze wam tego !!![/FONT][/LEFT] [/QUOTE] Hyyym... pisałam, że nie uchwyciłam tego momentu, bo padła karta :roll: Quote
Rahl Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='magda_drakkar']Hej:) Trzymam kciuki za Platynkę, mam nadzieję, że mała szybko wróci do formy :kciuki: :) Czekamy na foty:cool3:[/quote] Hej:lol: Dzięki za kciukasy :) Placia ma się dobrze, rana łądnie wygląda :multi: Zaraz idę na pacer z Bardem to porobię foty;) Quote
Recommended Posts