Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nagroda... hmmm... a co byś chciała? :evil_lol: Mogę ci przesłać woreczek karmy Barda albo Tyśki do degustacji własnej :diabloti:.

Posted

Bardo ma strasznie długi język:evil_lol:
Śliczny jest:cool3:
Martunia- karma na pewno będzie smaczna:evil_lol:

P.S. Zapraszamy do nas, nowe fotki:roll:

Posted

Gordonowa?! gdzie ty sie podziewasz? ja do ciebie dzwoniłam na domowy z 5 razy i nic. Sander przyszła pod twój dom i nic tylko głośna muzyka( pewnie twój brat był w domu...)
WHERE ARE YOU?!
Edit: U nas też jest dużo róż w ogródku ;)

Posted

[URL]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy694.jpg[/URL]
[COLOR=blue]ale wczącha:evil_lol::loveu:[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]No tak wiesz co bardzo trudno Cie znaleźć:D[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]Super róza:)[/COLOR]

Posted

Dzięki za komenty ;).
Jestem teraz u koleżanki i nie mogę do was wpaść, jak wróce do domu to wam popiszę ;D.
Martunia, może jednak? :diabloti:

Posted

Hej :)
Umawiam się z wami na spacer, a nie byłam nigdy w waszej galerii ^^ :oops:
Ejjj .. Spacer jest na 1o % , bo mamie coś wypadło i chyba na jeden dzień jade do Wrocławia do koleżanki, ale to też na 1o % pewne.
Jeszce ją namówie :cool1:
Albo pojade za dwa tyg ;) i spotkamy sie z [B]Ewciq[/B]

Posted

mam już holidejsy ;-)... Ale trochę mi smutno, bo rozstałam się z moją kochaną VIa :(:(... Ale tak już jest, może w gimnazjum będę mieć równie fajną klasę ;). Bo ta była super! :):)
Potem dam wam jakieś fotki Barda, może jutro na przykład ;P.
Heeej!

Posted

[quote name='gordonowa']mam już holidejsy ;-)... Ale trochę mi smutno, bo rozstałam się z moją kochaną VIa :(:(... Ale tak już jest, może w gimnazjum będę mieć równie fajną klasę ;). Bo ta była super! :):)
Potem dam wam jakieś fotki Barda, może jutro na przykład ;P.
Heeej![/quote]

[CENTER]Ja też będę tesknić za moją klasą:-([/CENTER]

Posted

Dziękuję wszystkim za odwiedzanie i odświeżanie galerii.
Niestety, głupio mi się przyznać, ale mam wakacje, lecz nie mam czasu na dogo :roll:.
Jestem bardzo zajęta poszukiwaniami aparatu, spędzam cały czas na kompie na szukaniu obiektywów, promocji, czytaniu recenzji, itd... :) Na jakieś 80% kupię Nikona d60 ;). (Marzy mi się d5000 albo d80, może ktoś mi dołoży? :(:( ) Ale trzymajcie kciuki za mój nowy aparat!! :)

Posted

[quote name='gordonowa']Dziękuję wszystkim za odwiedzanie i odświeżanie galerii.
Niestety, głupio mi się przyznać, ale mam wakacje, lecz nie mam czasu na dogo :roll:.
Jestem bardzo zajęta poszukiwaniami aparatu, spędzam cały czas na kompie na szukaniu obiektywów, promocji, czytaniu recenzji, itd... :) Na jakieś 80% kupię Nikona d60 ;). (Marzy mi się d5000 albo d80, może ktoś mi dołoży? :(:( ) Ale trzymajcie kciuki za mój nowy aparat!! :)[/quote]

Wczoraj przerabiałam to samo xD
Ale cyfrówkę nie lustro:roll:
Znalazłam Canona PowerShot A570 IS :diabloti: