Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']Wesołych świąt. :loveu: Będziemy czekać na foteczki. :D Miłego wyjazdu :D[/quote] Dziękuję :loveu: [quote name='agaciaaa'][URL]http://img80.imageshack.us/img80/4151/2103080924ph6.jpg[/URL] czy on zawsze sie tak kładzie? ;) :eviltong:[/quote] Chyba tak:diabloti: [QUOTE] Witanko swiateczne[/QUOTE] Witanko ;) Jak mi jest głupio :( Miałam odebrać ten aparat... Babcia miała go odebrać i nam go przekazać. Już mieliśmy do niej jechać, kiedy okazało się, że mąż babci jest chory i nie możemy przyjechać... Wydaje mi się, że myślicie, iż kłamie... Tak mi głupio:shake: Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ojej, co za pech. :( Szkoda, że nie masz tego aparatu... A kiedy po niego przyjedziesz? :cool3: Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Nie wiem, ale w najbliższym tygodniu nie ma szans:shake::-(:-( Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No nie, co za szkoda. :( No to będziemy czekać na aparacik. A co tam u Was? Co u Barda i Tysi? :cool3: :loveu: Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 a dobrze wszystko :) robie sobie avek i mam juz nowy komplet banerkowo-avkowy podoba mi sie:multi: Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 O to super. :) Czekamy w takim razie na zmianę na nowego bannerka i avatarka. :D Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Bateria w komórce mi się rozładowała i musicie poczekać, aż się załaduje ( jak dzisiaj będą, to super, ale wszystko teraz zależy od brata:roll:) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 O już widzę nowy śliczny bannerek. :loveu: Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Izabela124.']Ale sliczny nowy bannerek :)[/quote] Dzięki :loveu: Próbuję wrzucić na imageszaka avek, ale nie chce sie zaladowac, fotosik nei chce dzialac, probuje na wrzucie ( nie wiem czy tam mozna dawac zdjecia ;/ ) Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 No to czekamy. :cool3: Możesz też sprawdzić, jakby się nie udawało, na imageshack lub tinypic. :cool3: Quote
Magot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ale super ten baner:cool2: Coraz lepiej Ci to wychodzi!:cool3: Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']No to czekamy. :cool3: Możesz też sprawdzić, jakby się nie udawało, na imageshack lub tinypic. :cool3:[/quote] tynipyc??? co to jest? [quote name='magda_drakkar']Ale super ten baner:cool2: Coraz lepiej Ci to wychodzi!:cool3:[/quote] dziękuję:oops: A czemu nie masz avka swojego ? Próbuję wgrać avka :roll: Quote
Magot Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Coś mi żaden avaek nie wchodzi, więc musiałam ustawić ten:shake: Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']tynipyc??? co to jest?[/quote] No też do linkowania obrazków. ;) Ale nie wiem, czy można tu dawać linki różnych stron... Najwyżej Ci na PW wyślę, jak chcesz. ;) Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']No też do linkowania obrazków. ;) Ale nie wiem, czy można tu dawać linki różnych stron... Najwyżej Ci na PW wyślę, jak chcesz. ;)[/quote] wyślij, wyślij :) Jak na razie baner nie bedzie pasowal to avka- nei moge dac avka:placz: ZNowu to unable to save image:shake: [COLOR=LightBlue][SIZE=1]Martunia, ostatnio nie musiałam używać kodu html :multi:[/SIZE][/COLOR] Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']wyślij, wyślij :) Jak na razie baner nie bedzie pasowal to avka- nei moge dac avka:placz: ZNowu to unable to save image:shake: [COLOR=LightBlue][SIZE=1]Martunia, ostatnio nie musiałam używać kodu html :multi:[/SIZE][/COLOR][/quote] Wysłane. :) A ja widzę, że avatarek jest i pasuje do bannerka. :multi: Ślicznie. :loveu: Tak wiosennie. :cool3: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]I ja również! ^^[/COLOR][/SIZE] Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']Wysłane. :) A ja widzę, że avatarek jest i pasuje do bannerka. :multi: Ślicznie. :loveu: Tak wiosennie. :cool3: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]I ja również! ^^[/COLOR][/SIZE][/quote] Dzięki :) A to tam nie można zachować prywatności, aby nikt nie widział zdjęć i filmików...? Ja jakoś nie lubię jak wyświetlają się wszystkim zdjęcia, które dodaję... W avku muszę zrobić jedna zmianę... [COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Nareszcie html nas zostawił w spokoju!:multi:[/SIZE][/COLOR] Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Dzięki :) A to tam nie można zachować prywatności, aby nikt nie widział zdjęć i filmików...? Ja jakoś nie lubię jak wyświetlają się wszystkim zdjęcia, które dodaję... W avku muszę zrobić jedna zmianę... [COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Nareszcie html nas zostawił w spokoju!:multi:[/SIZE][/COLOR][/quote] Nie, zachowuje sie prywatność. Ja jeszcze nie miałam czegoś takiego, żeby mi wszyscy widzieli zdjęcia i obrazki, które linkuję. ;) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]No nareszcie !!! Mamy spokój![/COLOR][/SIZE] :multi: Quote
Rahl Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Martunia']Nie, zachowuje sie prywatność. Ja jeszcze nie miałam czegoś takiego, żeby mi wszyscy widzieli zdjęcia i obrazki, które linkuję. ;) [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]No nareszcie !!! Mamy spokój![/COLOR][/SIZE] :multi:[/quote] Aaaaa :) Mam już poprawiony av :) Quote
agaciaaa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Super banner i avek! :loveu: czekamy na jakieś fotki, szkoda że tak wyszło z aparatem. Quote
Martunia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Śliczny jest ten av i bannerek. :loveu: Ja lecę, dobranoc. :loveu: Quote
Recommended Posts