Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']Wesołych świąt. :loveu:
Będziemy czekać na foteczki. :D Miłego wyjazdu :D[/quote]
Dziękuję :loveu:
[quote name='agaciaaa'][URL]http://img80.imageshack.us/img80/4151/2103080924ph6.jpg[/URL] czy on zawsze sie tak kładzie? ;) :eviltong:[/quote]
Chyba tak:diabloti:
[QUOTE] Witanko swiateczne[/QUOTE]
Witanko ;)

Jak mi jest głupio :(
Miałam odebrać ten aparat... Babcia miała go odebrać i nam go przekazać. Już mieliśmy do niej jechać, kiedy okazało się, że mąż babci jest chory i nie możemy przyjechać... Wydaje mi się, że myślicie, iż kłamie... Tak mi głupio:shake:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bateria w komórce mi się rozładowała i musicie poczekać, aż się załaduje ( jak dzisiaj będą, to super, ale wszystko teraz zależy od brata:roll:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale sliczny nowy bannerek :)[/quote]
Dzięki :loveu:
Próbuję wrzucić na imageszaka avek, ale nie chce sie zaladowac, fotosik nei chce dzialac, probuje na wrzucie ( nie wiem czy tam mozna dawac zdjecia ;/
)

Posted

[quote name='Martunia']No to czekamy. :cool3: Możesz też sprawdzić, jakby się nie udawało, na imageshack lub tinypic. :cool3:[/quote]
tynipyc??? co to jest?
[quote name='magda_drakkar']Ale super ten baner:cool2: Coraz lepiej Ci to wychodzi!:cool3:[/quote]
dziękuję:oops: A czemu nie masz avka swojego ?
Próbuję wgrać avka :roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']tynipyc??? co to jest?[/quote]

No też do linkowania obrazków. ;) Ale nie wiem, czy można tu dawać linki różnych stron... Najwyżej Ci na PW wyślę, jak chcesz. ;)

Posted

[quote name='Martunia']No też do linkowania obrazków. ;) Ale nie wiem, czy można tu dawać linki różnych stron... Najwyżej Ci na PW wyślę, jak chcesz. ;)[/quote]
wyślij, wyślij :)
Jak na razie baner nie bedzie pasowal to avka- nei moge dac avka:placz: ZNowu to unable to save image:shake:
[COLOR=LightBlue][SIZE=1]Martunia, ostatnio nie musiałam używać kodu html :multi:[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']wyślij, wyślij :)
Jak na razie baner nie bedzie pasowal to avka- nei moge dac avka:placz: ZNowu to unable to save image:shake:
[COLOR=LightBlue][SIZE=1]Martunia, ostatnio nie musiałam używać kodu html :multi:[/SIZE][/COLOR][/quote]

Wysłane. :)
A ja widzę, że avatarek jest i pasuje do bannerka. :multi: Ślicznie. :loveu: Tak wiosennie. :cool3:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]I ja również! ^^[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Martunia']Wysłane. :)
A ja widzę, że avatarek jest i pasuje do bannerka. :multi: Ślicznie. :loveu: Tak wiosennie. :cool3:
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]I ja również! ^^[/COLOR][/SIZE][/quote]
Dzięki :)
A to tam nie można zachować prywatności, aby nikt nie widział zdjęć i filmików...? Ja jakoś nie lubię jak wyświetlają się wszystkim zdjęcia, które dodaję...
W avku muszę zrobić jedna zmianę...
[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Nareszcie html nas zostawił w spokoju!:multi:[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Dzięki :)
A to tam nie można zachować prywatności, aby nikt nie widział zdjęć i filmików...? Ja jakoś nie lubię jak wyświetlają się wszystkim zdjęcia, które dodaję...
W avku muszę zrobić jedna zmianę...
[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]Nareszcie html nas zostawił w spokoju!:multi:[/SIZE][/COLOR][/quote]

Nie, zachowuje sie prywatność. Ja jeszcze nie miałam czegoś takiego, żeby mi wszyscy widzieli zdjęcia i obrazki, które linkuję. ;)
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]No nareszcie !!! Mamy spokój![/COLOR][/SIZE] :multi:

Posted

[quote name='Martunia']Nie, zachowuje sie prywatność. Ja jeszcze nie miałam czegoś takiego, żeby mi wszyscy widzieli zdjęcia i obrazki, które linkuję. ;)
[SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]No nareszcie !!! Mamy spokój![/COLOR][/SIZE] :multi:[/quote]
Aaaaa :)
Mam już poprawiony av :)